A kosár üres!

A nőgyógyászati és menstruációs problémák kategória a nőket érintő komoly egészségügyi kihívásokat tekinti át és kínál testreszabott megoldáscsomagokat.

Endo stop csomag
25.410 Ft

Az endometriózis hátterében legtöbbször a gyulladás és felborult hormonrendszer állhat. Így a gyulladás mérséklésére és a hormonrendszer harmóniájának visszaállítására a legfontosabb feladat.

Endo stop minicsomag
16.610 Ft

Endometriózis esetén elsődleges fontosságú lehet az emelkedett gyulladásszintnek a csökkentése, illetve az ösztrogéndominancia (magas ösztrogénszint) ellensúlyozása.

Endo kiújulás stop minicsomag
15.611 Ft

Leírás.

 

Erős vérzés stop minicsomag
16.610 Ft

Az erős szinte már kezelhetetlen menstruációs vérzés hátterében jelentős gyulladás figyelhető meg, ennek kezelése nélkülözhetetlen a probléma megoldásában.

Fájdalmas menstruáció stop + immunerősítés csomag
31.598 Ft

A fájdalmas menstruáció egy jelzés a szervezet részéről. A megoldás a gyulladás csökkentésében és a felesleges ösztrogén kivezetésében rejlik.

Fájdalmas menstruáció stop csomag
25.410 Ft

A fájdalmas menstruáció nemcsak a hangulatunkra nyomja rá a bélyegét, de a napi feladatok elvégzését is rendkívül megnehezíti. Ennek ellensúlyozása nem lehetetlen. Tehetünk ellene.

Fájdalmas menstruáció stop minicsomag
16.610 Ft

A menstruáció napjai ne az elviselhetetlen fájdalomról szóljanak!

Kimaradó menstruáció minicsomag
13.698 Ft

A kimaradó menstruáció a hormonszintek csökkenéséhez vezet, mely újabb vérzéskimaradást indukálhat. Ebből az ördögi körből csak a hormonszintek optimalizálásával lehet kilépni.

 

Mióma stop minicsomag
15.610 Ft

A felesleges ösztrogén kivezetését teszi lehetővé. A természetes progeszteron pedig hatékony fegyver az ösztrogéndominancia ellensúlyozásában.

PCOS és szép bőr csomag
33.849 Ft

A hormonális támogatás és a bőr állapotának javulása egyszerre is megvalósulhat. Ne kelljen kompromisszumot kötni.

PCOS és pajzsmirigy alulműködés stop csomag
33.956 Ft

A pajzsmirigyhormonok megfelelő mennyisége rendszeres ovulációt eredményez, ezáltal a PCOS állapota is megszüntethető.

Petefészek ciszták stop minicsomag
16.610 Ft

A petefészek ciszták a gyulladás talaján jönnek létre. Így a csomag kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a gyulladás csökkentésére.

PMS stop csomag
20.629 Ft

A tartós állapotjavulás érdekében mindig a probléma forrását keressük meg: a hormonok megregulázásával a menstruációt megelőző és követő napok alatt is ragyoghatsz.

PMS stop minicsomag
13.790 Ft

A progeszteron és ösztrogén szint arányának megfelelő egyensúlya segíthet a PMS tüneteinek mérséklésében és hormonális harmónia kialakításában.

PMS és stressz stop csomag
27.516 Ft

Ha eleged van a tűzoltásból és valóban tartós megoldásra vágysz! Mert a premenstruációs szindróma sok esetben a stressz talaján alakul ki.

Problémás ciklus minicsomag
13.790 Ft

A problémás ciklus hátterében megfigyelhető csökkent progeszteronszint és az ösztrogén relatív túlsúlya. A probléma megoldása a hormonok egyensúlyának rendezésében rejlik.

×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk