A kosár üres!

A változókort érintő problémákat igyekeztünk összegyűjteni és hatékony megoldásukban természetes alternatívákat felkínálni.

Hőhullám stop csomag
20.178 Ft

Ha folyamatosan hőhullámok keserítik az életed, érdemes a vércukor és az inzulinszinted is támogatni. A probléma gyökere az esetek többségében az inzulinérzékenység csökkenése, így a megoldás szempontjából ez a terület kiemelkedő fontosságú.

Hőhullám stop minicsomag
13.698 Ft

A változókor egyik legismertebb tünete a hőhullám. Ha nem szeretnél ezzel a kínzó tünettel együtt élni, érdemes lehet a hormonháztartás egyensúlyára nagyobb hangsúlyt helyezni.

Változókori álmatlanság stop nagy csomag
27.248 Ft

A pihentető alvás egészségünk szempontjából a legfontosabb, ezért sokszor több fronton kell támogatni a szervezetet.

Változókori álmatlanság stop csomag
18.448 Ft

A hormonok megregulázásával közérzetünk javul, az alvás ismét mély és pihentető lehet.

Változókori álmatlanság stop minicsomag
11.638 Ft

A minicsomag a nyugodt és pihentető alvást segíti elő. A termékek a kiegyensúlyozott mindennapokat támogatják, hogy az esti elcsendesülés és a mély alvás valóban biztosított legyen.

 

Változókori bőröregedés stop csomag
23.167 Ft

Az idő előrehaladtával a hormonok szintje is változik, amely a bőr állapotára is óriási hatással van. A kezelést a bőröregedés ellen kettős fronton érdemes megindítani, a hormonok támogatásával belsőleg és a bőr táplálásával külsőleg.

Változókori bőröregedés stop minicsomag
13.698 Ft

Bőröregedés gátlása hormonális úton.

Változókori ciklus gondok stop minicsomag
15.610 Ft

A magas ösztrogénszint még a változókorban is gyakori probléma, de ezt könnyűszerrel orvosolhatod.

 

Változókori depi stop csomag
23.448 Ft

A változókori depresszió kezelését senki nem veszi elég komolyan, pedig egy kis segítség csodákra képes. A termékek a probléma gyökerét célozzák!

Változókori depi stop minicsomag
13.647 Ft

A kilátástalanság és a magányosság érzéséből van kiút. A depresszió nem normális állapot. Nem veled van a baj, a hormonok változása okozhatja ezt a tünetet.

Változókori energikusság minicsomag
20.536 Ft

Energikusság a mindennapokban még a változókorban is. Egy kis támogatással ismét energikus és fáradhatatlan leszel.

 

Változókori fáradékonyság stop csomag
27.334 Ft

A változókort érintő enerváltság hatékony megoldása a hormonműködés rendezésében rejlik. A stressz hatásai ellen és a pajzsmirigy optimális működéséért alakítottuk ki a csomagot.

Változókori fáradékonyság stop minicsomag
20.536 Ft

A változókor sok esetben enerváltság és állandó fáradtság formájában jelentkezik. Ne hagyd, hogy befolyásoljon a mindennapi teendők elvégzésében és nyomot hagyjon munkádon. A megoldás: a hormonok optimális működésének támogatása és a szervezet kimerültségének csökkentése.

Változókori hajhullás stop csomagok
13.647 Ft

A hajhullás egy rendkívül összetett probléma. A legtöbb esetben a pihenés mellőzése és a fokozott munkatempó jelenti a fő gondot. A magánéleti problémák, a lelki terhek szintén a hormonok működét teszik tönkre. E mellett inzulin rezisztencia, pajzsmirigygondok és a gyulladás is jelentkezhet. A csomagok között az említett hormonális problémákkal küzdők is megtalálják a számukra tökéletes megoldást.

Változókori hangulatingadozás stop minicsomag
13.698 Ft

A csomag kialakításánál a stressztűrő képesség javítását és a hormonális egyensúly visszaállítását céloztuk meg. A hangulatingadozás kezelése nem nélkülözheti ezeknek a problémáknak a kezelését. Hatásuk nyugodt és kiegyensúlyozott mindennapokat tesz lehetővé.

Változókori hüvelyszárazság stop minicsomag
13.698 Ft

Hormonális támogatás a hüvelyszárazság ellensúlyozásának a leghatékonyabb fegyvere.

 

Változókori ingerlékenység stop minicsomag
13.647 Ft

Mert a napi feladatok hatékony elvégzése csak belső feszültség nélkül valósítható meg.

Változókori jólét minicsomag
13.698 Ft

A változókor folyamatának támogatása hozzájárulhat a változókori tünetek megjelenésének csökkentéséhez és a testi-szellemi-lelki egyensúly megtartásához.

Változókori éjszakai izzadás stop minicsomag
13.648 Ft

Az változókor könnyen megzavarhatja éjszakai pihenésünket is. A változtatás kulcsa is a hormonműködésben keresendő.

Változókori libidó csomag
20.536 Ft

A kimerültség és a fáradtság esetén a libidószinted sem lesz a megszokott. Mérsékeld a stresszt és támogasd a hormonjaid.

Változókori libidó minicsomag
13.698 Ft

Aktivizáld hormonjaid!

Változókori pajzsmirigy csomag
20.497 Ft

A változókor állapotában a hormonok még erőteljesebben éreztetik hatásukat. A hirtelen történő súlygyarapodás, a száraz bőr, lassult anyagcsere pajzsmirigyproblémákat sejtet. A természetes hatóanyagok nemcsak a tünetek mérséklését segítheti, de a női hormonháztartásra is pozitív hatást gyakorolhat.

 

Változókori optimális súly csomag
35.776 Ft

Az optimális súly csomag az inzulinválasz támogatásán és a hormonok egyensúlyának a beállításán túl a pajzsmirigy támogatásával is kiegészül. A termékek komplex módon egymás hatását erősítik. Tökéletes választás, ha a cél a hatékony súlycsökkentés.

Változókori optimális súly minicsomag
20.178 Ft

Az optimális súly beállításának egyik kulcsa a megfelelő inzulinválasz kialakításában rejlik. E mellett a hormonok csökkenő szintjét is egyensúlyban kell tartani, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, amennyiben a súlycsökkentés a célunk.

Változókori osteoporosis stop csomagNo products found

Változókorban nem ritka a hirtelen megjelenő csonttörés. Ennek megelőzéséről időben kell gondoskodni, mely sok esetben nem nélkülözheti a hormonális támogatás sem.

Változókori osteoporosis stop minicsomag
14.610 Ft

A csonttok egészségének megőrzése változókorban kiemelt jelentőségű, ne feledkezz meg róla.

Változókori szorongás stop csomag
20.536 Ft

Változókorban jelentkező szorongás is jelentősen csökkenthető. Adaptogéneket alkalmazva és a ciklust támogatva az élet többi területén is pozitív változást tapasztalhatunk.

 

Változókori teljesség csomag
42.614 Ft

A hormontermelő mirigyek támogatásával a változókori tünetek mérséklése vagy megelőzése is elérhetővé válik. Megszüntethető a hízás, a hőhullám, a hajhullás, az ingerlékenység és számos kellemetlen panasz!

 

Wise Tree Naturals

Ügyfélszolgálat:
+36 20 348 4027
Munkanapokon 8:00-16:00 között.

Termékekkel kapcsolatos kérdésekben:
+36 20 429 3129
Munkanapokon 11:00-12:00 között.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Barion card payment

×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk