fbpx
A kosár üres!

Migrén kezelése a változókor alatt

Migrén kezelése a változó kor alatt Migrén kezelése a változó kor alatt

A migrénes fejfájásnak több fajtáját ismerjük, leginkább a hölgyeké a kiváltság, hogy havonta vagy akár annál is többször „élvezhessék” az olykor hirtelen, minden előjel nélkül rájuk törő fejfájást. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy nem minden fejfájás sorolható a migrén kategóriába, ám az is igaz, hogy azok a nők, akik életük során nem éreztek ilyen jellegű fejfájást, a változó kor alatt valószínűleg az összes kellemetlen tünetegyüttes mellett a migrénnel is kénytelenek felvenni a harcot.

Ha a migrén kezelése esik szóba, akkor az erős fájdalomcsillapítók mellett, a nyugodt, sötét szoba az, amibe visszavonulva megvárhatjuk, hogy elmúljon az erős fájdalom.

Vajon milyen módszerek hatásosak a migrén kezelésében, ha mindez a változókor, a klimax idején jelentkezik?

A probléma komplex és összetett, hisz ebben az esetben nem csak arról van szó, hogy az erős fejfájást kell kezelnünk, hanem összességében kell enyhíteni a változókorral járó kellemetlenségeket.

Változókor előtt vagy épp a változókorban vagy? Természetes elvárás az élettől, hogy szeretnéd minden percedet kiegyensúlyozott nőként élni, gondoskodni gyerekeidről, sok örömteli pillanatot átélni a pároddal, migrén és különösebb kellemetlen tünet nélkül.

Hogyan alakul ki a migrén a változókor alatt?

Tudjuk, hogy a menopauza alatt a női szervezet hormonális egyensúlyában változások állnak be, innen származtathatjuk a magyar elnevezését is. Egy nő sem tudja átugrani ezt az időszakot, és a megélése is változó. Vannak, akik könnyen túlteszik magukat rajta, kevesebb kellemetlen tünettel szembesülnek, míg mások kifejezetten rosszul élik meg. Mind fizikailag, mind lelkileg, ami nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a nők fele a tünetek megjelenését már-már a mindennapi tevékenységeket zavaró velejárójának tekintik.

Amíg a petefészek elegendő ösztrogént termel, addig a tünetek nem jelentkeznek, ám eljön az a pont - az utolsó menstruáció elmaradása előtt néhány hónappal -, amikor a petefészek működése leáll, ezért az ösztrogén szint óriásit csökken, ez pedig maga után vonja az összes klimaxos tünet megjelenését.

Többek között a migrén kezelése is ekkor válik aktuálissá a nők számára, ugyanis a legtöbb nőnél megjelenő tünetek egyike.

Migrén kezelése a menopauza idején

Manapság teljesen más kort élünk, mint néhány tíz évvel ezelőtt, a változókor megjelenése idején a nők még aktív részesei a társadalomnak. Szerencsére korunk számtalan természetes lehetőséget is kínál a tünetek enyhítésére, kezelésére.

A teljesen természetes megoldás döntően két részből áll.

1. Az első növényi kivonatokkal pótolja az ösztrogént, ami a petefészek működésének leállása miatt bekövetkezett.
2. A második pedig egy krém segítségével növényi progeszteront (mexikói vad yam gyökérből) ad a szervezetnek, amivel egyesúlyba tudja magát állítani.

Ezek együttesen abban segítenek, hogy a változókor ideje alatt ne kelljen lemondanod az élet egyetlen élvezhető percéről sem!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket