A kosár üres!

B64A0442 rolunk cikkbe 232x348 v2Egész életemben az innovatív, tudás alapú kihívásokat keresem. Ez az egyik legfőbb személyes motivációm. Vegyészmérnökként számomra a termékek és technológiák létrehozása az a szolgálat az emberek felé, ami egy lelkiismeretes orvosnak a gyógyítás, vagy egy óvónőnek a gyermekekkel való törődés határtalan öröme.

A belső hajtóerőimnek engedve folyton folyvást jobb szeretnék lenni. Ennek következtében majdnem 30 éves koromig csak iskolába jártam (és a tudásszomj azóta se mérséklődött). Egy olyan pezsgő szellemi műhelyben szocializálódtam, ahol a tudás értéke szervesen ötvöződött a gyakorlatiassággal, tapasztalati tudással. Nem szobatudósok képzése volt a cél. Ezért természetesen végtelenül hálás vagyok a nemzetközi szinten is elismert témavezetőimnek.

A műszaki doktori fokozatot (Ph.D.) ásványolaj-és petrokémiából szereztem. Ezt követően tüntettek ki a Magyar Tudományos Akadémia egy igen rangos díjával, egy olyan világszabadalom első számú feltalálójaként, ami az egyik legjelentősebb magyar olajipari eredmény az elmúlt 40 évben.

A kőololajiparban eltöltött időszakban hatalmas korlátként éltem meg, hogy az olajipari vállalatok méreteikből és struktúráikból adódóan nagyon lassan, nehézkesen változtatnak és változnak. Én viszont gyors és rugalmas, ugyanakkor nagyon innovatív, tudáson és tapasztalati tényeken alapuló területen és cégben tudtam csak elképzelni magam. Ilyen értékek mentén született meg a Wise Tree Naturals (WTN), és ilyen értékek mentén működik ma is.

Jól ismerem a szénhidrogénipari anyagokat, és jártam már „néhány” kőolajfinomítóban, így nem kérdés, hogy csakis természetes anyagok felhasználásával fogok egészségmegörző termékeket fejleszteni. Ebből fakadóan az is nyilvánvaló, hogy gyorsan felismerem, ha egy termékben valóban minőségi anyagok vannak, vagy pusztán ámítás az egész.

A Wise Tree Naturalsnál a termékfejlesztés azt jelenti, hogy mindig egyedi termékösszetételt alkotunk, ahol az alapanyagokat nem a divatnak, hanem a célnak megfelelően válogatjuk össze. Kiemelt figyelmet fordítunk, hogy mi az, ami ténylegesen együttműködik a megfelelő hatás elérése érdekében.

A termékfejlesztésekhez kizárólag angol nyelvű lektorált szakirodalmat és szabadalmakat használunk. Minden termékünk fejlesztése és gyártása Magyarországon történik.

Nem az „eladási mutatók növelése minden áron” a cél. Büszke vagyok, hogy a kollegáim sokszor lebeszélik a hozzánk forduló embereket arról, ha indokolatlanul túl sok terméket szeretnének tőlünk vásárolni. Helyette gyakran, inkább hatékonyabb táplálkozási- és életmódtanácsokkal látják el a hozzánk fordulókat. És ezt nem csak mondjuk, hanem így is éljük a mindennapokat!

Örömömre egyre több szakértő partnerünk van. Nekik mindig örülünk, és soha nem várjuk el, hogy kizárólag a mi termékeinket ajánlják. Mindenkinek a saját kezében van a döntés joga!

A Wise Tree Naturals főbb innovációi részletesebben is, ha kíváncsi vagy

Minden termékünk egyedi összetételű, de a következő eredményeinkre büszkék vagyunk:

 • B12- VITAMIN KOMPLEX CSEPP - cseppentő formában ötvözi a legkiemelkedőbb biológiai hasznosulású molekulaformákat, a metil- és az adenozil kobalamint.
 • CIKLUSBARÁT KRÉM - az első magyar fejlesztésű és gyártású fitoprogeszteron krém. Egyben a legnépszerűbb termékünk sok visszatérő vásárlóval!
 • D3-K2-A-VITAMIN + MAGNÉZIUM KRÉM - a világ első kombinált D3-vitamin terméke. A magnéziumpótlás ugyanis elengedhetetlen a D3-vitamin megfelelő hasznosulásához. Visszajelzések alapján nem csak a szérumban emeli meg a D vitamin szintet, hanem speciális összetételének köszönhetően a sejtekben az ún. aktív D vitamin szintet is.
 • DETOX KOMPLEX - a másodlagos, ösztrogénes hormonális hatások figyelembevételével megalkotott májtámogató termékek. A koncepcióját és megvalósítását tekintve abszolút világelső.
 • ENDO KRÉM - egy teljesen egyedi fitoprogeszteron krém, amiben a más hormonok ösztrogénné való átalakulásának mérséklése is be lett építve.
 • FOLÁT KOMPLEX CSEPP - nagyobb hasznosulás, cseppentő formában legkiválóbb folát forma, a glüközamin folát só.
 • GLUTATION KRÉM - Európa első és egyetlen, glutationt tartalmazó kréme (ami az antioxidánsok királynője a szervezetben).
 • KURKUMA SPEKTRUM - egyedülálló vízoldékony kurkuminoidokat tartalmazó komplex. Kutatások szerint a vízoldékony kurkuma biológiai hasznosulása 34,9-szer nagyobb, mint az illóolajokkal kevert kurkuma kivonatoké.
 • MAGNÉZIUM KOMPLEX KRÉM - a világ első, magnézium-aminosav összetételű kréme. Ez jóval hatékonyabb hasznosulást jelent, mint a hagyományos magnézium vegyületeket (pl. magnézium-klorid) tartalmazó olajok, krémek stb.
 • MYO-INOZITOL POR + FOLÁT KOMPLEX CSEPP - a myo inozitol kombinálva a 4. generációs folát komplex cseppel innovatív és hatékony megoldást kínál úgy európai, mint világviszonylatban.

Innovatív gyártási technológiák:

 • AMINOSZORPCIÓS TECHNOLÓGIA - a WTN saját fejlesztésű hatóanyag-bejuttató rendszere, ami a bőrfelszín aminosav-összetételét mimikálja.
 • FITOMÁTRIX FORMULA - természetes biológiai komplex, amely egy adott termék hatékonyságának növelését szolgálja.

 

A szakmai hátterem tárgyilagos rövid kivonatát itt tudod elolvasni.

Kíváncsi vagyok a tényekre

B64A0442 rolunk cikkbe belyegkep 116x116 v2 Dr. Bíró Szabolcs, a vegyészmérnöki tudományok doktora
 • 18+ év szakmai tapasztalat (ebből 5 év az USA-ban).
 • A Magyar Kémikusok Egyesülete által adományozott, technológiai újításért járó Wartha Vince díjas 2016-ban.
 • A Magyar Tudományos Akadémia Varga József díj kitüntetettje 2005-ben. (A díj a magyar műszaki kémiai kutatás-fejlesztés terén elért kiemelkedő eredményekért adományozott elismerés. A díjnak 35 év alatti kategóriában évente egy kitüntetettje van.)
 • Egy világszabadalom és egy jelenleg szabadalmaztatás alatt álló amerikai technológiai újításnak az első számú feltalálója, 3 ipari know-how feltalálója.
 • Tudományosan lektorált, angol nyelvű szakirodalmi cikkeinek száma: 14

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wisetreenaturals.com

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk

Megértettem