fbpx
WTN myo-inozitol komplex WTN myo-inozitol komplex
GluténmentesLaktózmentesSzójamentesHormonmoduláns mentesÁsványi olaj mentes

WTN Myo-inozitol komplex

60 kapszula
6.935 Ft
Futárszolgálat ikon

22.500 Ft felett
ingyenes kiszállítás

Aktuális ajándékaink ikon

Vásárlás értékhatár
szerinti ajándékaink

A törzsvásárlói program
a következő kedvezményre jogosít fel,

ha vásárlásaid összege 2022.01.01.-től:

120e-240e Ft között van - 10% kedvezmény

240e-360e Ft között van - 15% kedvezmény

360e Ft felett van - 20% kedvezmény

Tehát mindig az előző 2 év, és az idei évi
vásárlásaid összegéből számolódik a
törzsvásárlói státuszod.

A termékkel kapcsolatos további, részletes információkért kattints az alábbi fülekre

A cukorbetegséggel és inzulinrezisztenciával küzdők aránya még sosem látott mértékben emelkedik ...

Gondoltad volna, hogy az inzulin, amely a cukor vérben lévő szintjét hivatott csökkenteni – szintén egy hormon?! Az inzulinhormont a hasnyálmirigy bocsátja a véráramban.

Az inzulinrezisztencia állapotában a sejtek hormonfelismerő képessége gyengül és ennek a folyamatnak az eredménye, hogy a glükóz nem jut be a sejtekbe, éheznek. A vérben így magas cukorszint mérhető, amely a sejtek optimális működését is gátolja.

Az inzulinrezisztencia tünetei:

 • hízékonyság, főképp a hason jelentkező makacs túlsúly
 • fáradékonyság
 • száraz bőr
 • koncentrációs nehézségek
 • emelkedett vérnyomás
 • hajhullás
 • menstruációs problémák, meddőség

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az inzulinrezisztencia jellemzően, kísérője több komoly nőgyógyászati problémának is. Úgy, mint:

 • a PCO, PCOS állapotában
 • androgén tünetek megjelenésénél is felfedezhető,
 • pajzsmirigy alulműködés és
 • ösztrogén dominancia során is megjelenhet.

Amennyiben természetes módon is szeretnéd a gyógyulás folyamatát támogatni, hívd segítségül a WTN Myo-inozitol komplex készítményt! A myo-inozitol (myo inositol) hatása és a jótékony összetevők szinergiája segítheti a hormonműködés egyensúlyának beállítását. A sejtek inzulinfelismerő képessége javulhat, ezáltal a vérben lévő cukorszint normalizálódhat. A hastájéki zsírtöbblet csökkenésével pedig a közérzeted és az önbizalmad is növekedhet.

Termékenységi problémák esetén is remek támogatást jelenthet a myo-inositol komplex. Az N-acetil cisztein az inzulin érzékenység javításán túl a fertilitás (termékenyég)  fokozásához is hozzájárulhat.

Gondoltad volna, hogy

 • A petesejtek minőségét javíthatja*
 • Növeli az ovuláció megvalósulásának esélyét!*

A termék különlegességét a myo-inozitol és az alfa-liponsav kombinációja jelenti, az inozitol hatása ugyanis fokozódik a zsíranyagcsere folyamatában részt vevő alfa-liponsavval együtt adagolva. Korábban nem találkoztunk olyan készítménnyel, amely együtt alkalmazta volna ezeket az összetevőket. Ráadásul a fahéj és a króm vércukorszint szabályozó hatása is erősíti a készítmény hatásosságát. A szinergikus összetétel lehetővé teheti az inzulinrezisztencia tüneteinek fokozott javulását, így a helyes életvitel mellett egy remek kiegészítés és segítség lehet a célok megvalósításában.

 

Érdekel a myo-inozitol (myo inositol) hatása bővebben?

Igen érdekel!

Az inozitol tulajdonképpen egy vitaminszerű anyag, melynek 9-féle formája ismert, ezek közül a természetben leggyakrabban előforduló, az emberi szervezetben is termelődő anyag a myo-inozitol (vagy myo inositol), melyet helyenként B8-vitaminnak is neveznek.

A myo-inozitol egy természetes anyag, melyet a szervezet glükózból állít elő. A B-vitaminok széles körébe tartozó vegyület. Az inozitol (myo inositol) hatása a legújabb tapasztalatok szerint az egyre szélesebb körben terjedő inzulinrezisztencia kezelésében, a PCOS-ban szenvedő betegek teherbeesési esélyeinek növelésében, a túlsúly csökkentésében, a női hormonális egyensúly és a menstruációs ciklus szabályozásában, a meddőség kezelésében is segítséget jelenthet.

A myo-inozitol elősegíti a kognitív funkciók és a koncentrációs képességek javítását. Erős szellemi leterheltség mellett megnövekszik az agy inozitol felhasználása. A myo-inozitol (myo inositol) hatása a májműködés támogatásában is megmutatkozik.*

Mi a különbség az inozit, az inozitol, a mio inozit és a myo-inozitol (vagy myo inositol) között? A hormonrendszer optimális működését elősegítő vegyület általános megnevezése a szakirodalomban angolos formában inositol vagy myo inositol, magyarul inozitol vagy myo-inozitol, de helyenként a mio inozit kifejezés is megtalálható.

 

Myo-inozitol (Myo-inositol)

 • A myo-inozitol hatékony a májműködés támogatásában is.*
 • Kiválóan támogatja a kognitív funkciókat és javítja a koncentrációs képességet.*

N-acetil-cisztein (N-Acetil-Cistein)

 • Hatása a glütátion szintézis javításán keresztül valósul meg, amely hozzájárul a máj méregtelenítési funkciójának javulásához.*
 • A nehézfémek szervezetben való jelenlétét képes csökkenteni.*

Alfa-liponsav (Alpha Lipoic Acid)

 • Az alfa-liponsav a zsírháztartás javításához is hozzájárul, így pozitív hatása a súlycsökkentésben is megmutatkozik.*
 • A zsírsavak védelmét is elősegíti, ezáltal az oxidáció negatív hatásait képes csökkenteni.*
 • Az alfa-liponsav hatása az idegrendszer védelmében is megmutatkozik.*

Fahéj kivonat (Cinnanmomum Cassia Extract), 50% polifenol

 • A fahéj kivonat elsődleges hatása az optimális vércukorszint fenntartásában mutatkozik meg, amely a súlycsökkentő programok legfontosabb célkitűzése.*
 • A légzőrendszert is támogatja, különösen a felső légutak megfelelő működésében vesz részt, védelmet biztosít a nyálkahártya felszíneknek is.*

Króm (krómmal dúsított inaktív élesztőből)

 • A króm, a zsíranyagcsere mellett a szénhidrát és a fehérje anyagcserét is pozitívan befolyásolja.*
 • Hatása az optimális inzulinválaszra is kiterjed, így átfogóan a szervezet anyagcseréjének megfelelő működését segítve.*

 

Érdekel a myo-inozitol (myo inositol) kapszula szinergiában működő összetevőinek egyedisége bővebben?

Igen érdekel!

A WTN fejlesztése révén az inozitol por és egyéb myo-inozitol készítmények mellett az alfa-liponsav, a króm, a fahéj és az inozitol hatása mostantól egyetlen kapszulában érvényesül. A hozzáadott összetevők vércukorszintet, zsíranyagcserét optimalizáló tulajdonságai révén fokozódik a myo-inozitol hatása az inzulinrezisztencia csökkentése, a termékenység növelése, a hormonális egyensúly optimalizálása terén.

Az myo-inozitol por és kapszula formájában is elérhető, a WTN myo-inozitol kapszula egyedisége azonban komplexitásában rejlik. Összetevőinek együttműködése révén még hatékonyabban járulhat hozzá a női szervezet hormonális eltéréseiből eredő problémák kezeléséhez, közérzeted javításához, életcéljaid eléréséhez is.

 

A hatékonyságot megalapozó tudományos háttér

A fejlesztés során a következő lektorált szakirodalomból merítettünk.

Szakirodalom lista

[Anderson 2004] – Anderson, A., R., Broadhurst, L., C., Polansky, M., M., et al.: Isolation and characterization of polyphenol type-A polymers from cinnamon with insulin-like biological activity, J Agric Food Chem, 14, 01, 2004.

[Anderson 2015] – Anderson, A., R., Zhan, Z., Luo, R., et al.: Cinnamon extract lowers glucose, insulin and cholesterol in people with elevated serum glucose, J Tradit Complement Med, 18, 04, 2015.

[Castro 2014] – Castro, C., M., Francini, F., Gagliardino, J., J., et al.: Lipoic acid prevents fructose-induced changes in liver carbohydrate metabolism: role of oxidative stress, Biochim Biophys Acta, 03, 2014.

[Cianci 2015] - Cianci A., Panella M., Fichera M., et al.: D-chiro-Inositol and alpha lipoic acid treatment of metabolic and menses disorders in women with PCOS, Gynecol Endocrinol., 06, 2015.

[Constantino 2009] – Constantino, D., Minozzi G., Minnozzi E., et al.: Metabolic and hormonal effects of myo-inositol in women with polycystic ovary syndrome: a double-blind trial, European Review for Medical and Pharmacological Sciences, 03-04, 2009.

[De Leo 2003] - De Leo, V., La Marca, A., Petraglia, F.: Insulin-lowering agents in the management of polycystic ovary syndrome, Endocr Rev, 10, 2003.

[Genazzani 2012] – Genazzani, D., A., Prati, A., Santagni, S., et al.: Differential insulin response to myo-inositol administration in obese polycystic ovary syndrome patients, Gynecological Endocrinology, 12, 2012.

[Giordano 2011] – Giordano, D., Corrado, F., Santamaria, A., et al.: Effects of Myo-inositol Supplementation in Postmenopausal Women with Metabolic Syndrome: A Perspective, Randomized, Placebo-controlled Study, Menopause, 01, 2011.

[Hashim 2010] – Hashim, A., H., Anwar, K., El-Fatah, A., R.: N-acetyl cysteine plus clomiphene citrate versus metformin and clomiphene citrate in treatment of clomiphene-resistant polycystic ovary syndrome: a randomized controlled trial, J Womens Health, 12, 10, 2010.

[Kouzi 2015] – Kouzi, A., S., Yang, S., Nuzum, S., D., et al.: Natural supplements for improving insulin sensitivity and glucose uptake in skeletal muscle, Front Biosci (Elite Ed), 01, 2015.

[Masharani 2010] – Masharani, U., Gjerde, C., Evans, L., J., et al: Effects of controlled-release alpha lipoic acid in lean, nondiabetic patients with polycystic ovary syndrome, J Diabetes Sci Technol, 01, 03, 2010.

[Papaleo 2007] – Papaleo, E., Unfer, V., Baillargeon, J., P., et al.: Myo-inositol in patients with polycystic ovary syndrome: A novel method for ovulation induction, Gynecological Endocrinology, 12, 2007.

[Rochette 2015] – Rochette, L., Ghibu, S., Muresan, A., et al.: Alpha-lipoic acid: molecular mechanisms and therapeutic potential in diabetes, Can J Physiol Pharmacol, 12, 2015.

 • Miért van az, hogy több, különböző nevű csomag is ugyanazokat a termékeket tartalmazza?
  A hormonegyensúlyban jelentkező zavarok nagyon változatos tüneteket produkálnak és az érintettek legtöbbször sajnos nem ismerik fel, hogy mi a gond gyökere. Ezt tetézi, hogy a klasszikus orvoslás se foglalkozik legtöbbször ezekkel az összefüggésekkel.
  A problémák bármely életkorban előfordulhatnak és látszólag függetlenek egymástól. Ilyen lehet például a koncentrációs zavar és a felborult menstruációs ciklus vagy az alacsony libidó és az elvékonyodó haj. Ki gondolná, hogy a háttérben hormonális egyensúlytalanság áll nagy valószínűséggel?
  Ezért döntöttünk úgy, hogy a téged segítve összecsoportosítjuk és csomagokat formálunk azokból a termékekből, amelyeket egy-egy adott problémára ajánlunk.
  Ezeket a megoldáscsomagjainkat az "egészségvédő megoldások" és "bőrszépítő megoldások" menüpontok alatt találod.
 • Milyen zselatint használunk a kapszulás termékek esetében?
  Kizárólag nagy tisztaságú marha zselatinból készült kapszulákat használunk.
 • Ha valakinek az IgG ételintolerancia teszteken magas az élesztő IgG-je az fogyaszthatja-e a WTN Myo-inozitol kompexet?
  A krómos élesztőben a króm glutaminsav, glicin, cisztein aminosavakkal és nikotinsavval (B3-vitamin) alkotott vegyületei találhatóak meg az inaktív élesztő (mint hordozó) mellett.
  Az inaktív élesztőt a WTN egy saját, szelektív extrakciós + abszorpciós eljárásával elkülönítjük a szervezet számára hasznos krómvegyületektől, így az élesztőre érzékenyek is problémamentesen használhatják a terméket.

inzulinrezisztencia - Nikoletta, Eger

pattanások - Kata, Kaposvár

inzulinrezisztencia - Nóra, Miskolc

inzulinrezisztencia - Olga, Karcag

inzulinrezisztencia - Zsuzsa, Mátészalka

 

 

 

További WTN Myo-inozitol komplex vélemények:

"Örömmel számolok be a tapasztalataimról, mivel csak pozitív élményeket tudok említeni.

Pajzsmirigy alulműködési és inzulin-rezisztenciát ötvöző egészségügyi gondokkal küzdök hat éve, változó állapottal és tünetekkel.

Legutóbb az aknés bőrelváltozások miatt kezdtem új megoldást keresni. Gyógyszerész barátnőm ajánlására választottam a WTN Myo-Inozitol komplexet, mivel ez a készítmény nem tartalmaz olyan káros hordozó/segéd anyagokat, mint egyes javasolt gyógyszertári tabletták.

Napi egy kapszulában szedtem egy hónapon át és a bőrtünetek igen jelentős visszahúzódását tapasztaltam. Kiegészítésként a csatolt fotón látható arckrémet (+28) is elkezdtem használni, de ezt elsősorban kozmetológiai és nem egészségügyi célzattal.

Az első két hónap elteltével megvettem a második dobozt is mindkét termékből- változatlanul elégedett vagyok, az intenzív bőrtünetek (gyulladás, bőrpír, aknék) tovább mérséklődtek. Az arckrém rendhagyó állagú, finom, fahéjas illatvilág - kevés kell belőle, könnyen felszívódik és határozottan kisimultabb a reggeli látvány. Ebből is már a második adagot vettem.

Az arcradírt a rendelési mennyiséghez kaptam ajándékba- ez a termék is felülmúlta a várakozásokat. Kozmetikai minőség, finomszemcsés, kellemes az illata, nem ragad, lágyan dörzsöl. Biztosan fogok még rendelni belőle."

 

Noémi, Budapest

WTN Myo-inozitol komplex

Összetevők (1. táblázat): myo-inozitol, zselatin (kapszula), N-acetil-L-cisztein, alfa-liponsav, krómos élesztő, fahéj kivonat, rizskivonat, L-leucin.

Összetevők részletesen

1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja (WTN Myo-inozitol komplex).

Aktív komponensek

1 kapszulában

Myo-inozitol (Myo-inositol)

550 mg

N-acetil-cisztein (N-Acetil-Cysteine)

100 mg

Alfa-liponsav (Alpha Lipoic Acid)

50 mg

Fahéj kivonat (Cinnamomum Cassia Extract), 50% polifenol

50 mg

Króm (krómmal dúsított inaktív élesztőből)

100 mcg

 

A termék különlegességét a myo-inozitol és az alfa-liponsav kombinációja jelenti, amely a hatás fokozását segítheti elő. Korábban nem találkoztunk olyan készítménnyel, amely együtt alkalmazta volna ezeket az összetevőket. A fahéj, króm és az N-acetil-cisztein hozzáadása kiegészíti a komplexet, hogy a szervezet támogatása teljes mértékben megvalósulhasson.

A termék kialakítása során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szintetikus anyagoktól mentes legyen, káros összetevőket, xenoösztrogéneket ne tartalmazzon. A szervezet tehermentesítése teljes mértékben megtörténjen és a szervezet az energiaforrásait a gyógyulás felé tudja fordítani.

A termék 2 hónapra elegendő. 1 napi adag ára (1 kapszula) fogyasztása során: 108 Ft.

WTN Myo-inozitol komplex használati javaslat:

 • Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal.

Figyelmeztetés

 • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
 • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
 • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
 • Gyermekek nem használhatják.
 • Laktáció és terhesség alatt fogyasztása nem javasolt.
 • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
 • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.
 • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel!
 • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.
 • Használata kúraszerűen javasolt, amennyiben a kezelőorvosod, természetgyógyászod nem javasolta másképp.

Szedhetem-e/használhatom-e folyamatosan a termékeket, vagy tartsak szünetet?

 • 5-6 hónap alkalmazás után vérkép alapján minimum 1 hónap szünetet érdemes tartani vagy tovább folytatni a termék használatát.

Ez a termék nem vegán:

 • Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.

 

6.935 Ft

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket