fbpx

WTN ökolábnyom

 

Összetevők

 • A krémeinkben lévő természetes tartósító ECOCERT minősítéssel rendelkezik, ami egy nemzetközileg elismert francia biominősítés.
 • A D vitamin cseppünkben található MCT olaj beszerzéséhez olyan gyártót választottunk, akinek prioritás a biztonság, egészség, környezetvédelem és minőség. Az erőforrások optimalizálása és a hulladék minimalizálása mellett, a cég beruházott egy innovatív és hatékony technológiába, mely a keletkezett szennyvíz tisztításában úttörő. Ezen felül támogatja a szén-dioxid kibocsátás csökkentését és vállalta, hogy csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását is.
 • Alapanyagjainkat és azok beszállítóit nagy körültekintéssel és többszintes ellenőrzés során választjuk ki: pl. az ashwagandha termékünk alapanyagát olyan cégtől szerezzük be, mely kizárólag organikus és kóser alapanyagokat szállít.

 

Gyártás

 • Olyan gyártó cégekkel működünk együtt, akik odafigyelnek a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára és a gyártás során keletkezett hulladékot ennek megfelelően gyűjtik.
 • Büszkék vagyunk arra, hogy olyan gyártó cég készíti a WTN krémeket, amely a gyártáshoz felhasznált elektromos energia 80%-át napelemes rendszerrel biztosítja.

 

Csomagolás

  • A papírdobozos termékeink 100%-ban újrahasznosíthatóak.
  • A termékeinkhez használt flakonok, tégelyek megbízható PP (polipropilén) anyagból készülnek. A termékeken használt címke szintén ebből az anyagból készül (!és NEM PAPÍRBÓL, mint sok étrend-kiegészítő esetében!) annak érdekében, hogy a szelektív hulladékgyűjtést és az újrahasznosítást ezáltal megkönnyítsük! Így a flakon címkéstől az újrahasznosítható műanyagokat tartalmazó tartályba kerülhet.
  • A csomagoláskor használt térkitöltő egy 100%-ban természetes, 100%-ban lebomló, komposztálással vagy vízben történő feloldással egyszerűen megsemmisíthető növényi keményítő alapú „pufi”, mely zöld színét a 100%-ban természetes ételszínezéktől kapja.

 

 

Szállítás

 • Csomagjainkat a GLS futárszolgálat viszi házhoz vevőinknek és viszonteladóinknak. A GLS cégcsoport elkötelezett híve az erőforrások felelős felhasználásának, a károsanyag kibocsátás csökkentésének és az optimális hulladékkezelésnek. A cég ISO 14001 környezetirányítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A teljes cégcsoport a ThinkGreen kezdeményezéssel igyekszik elősegíteni a környezet védelmét.

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket