WTN inflaNO™
22.500 Ft felett
ingyenes kiszállítás
Ajándéktermék
az első vásárlóinknak
A törzsvásárlói program
a következő kedvezményre jogosít fel,
ha vásárlásaid összege 2023.01.01.-től:
120e-240e Ft között van - 10% kedvezmény
240e-360e Ft között van - 15% kedvezmény
360e Ft felett van - 20% kedvezmény
Tehát mindig az előző 2 év, és az idei évi
vásárlásaid összegéből számolódik a
törzsvásárlói státuszod.
A termékkel kapcsolatos további, részletes információkért kattints az alábbi fülekre
A jelenleg Magyarországon érvényben lévő jogszabályok értelmében az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek kezelésére, megelőzésére, használatuk nem javasolható kiegészítő terápiák részeként sem.
WTN inflaNOTM – Növényi kivonatokkal és enzimekkel
A WTN inflaNOTM gondosan válogatott növényi kivonatokat és enzimeket tartalmaz, amelyek célzottan támogathatják a szervezet harmonikus működését.
Növényi kivonatok
- Feketekömény-kivonat (5 % timokinon) – A keleti hagyományokban évezredek óta nagyra becsült növény magjából származó standardizált kivonat.
- Gyömbér-kivonat (10 % gingerol) – Ázsiában tradícionálisan használt természetes növényi kivonat, amely a gyömbérgyökérből készül.
- Indiai tömjénfa-kivonat (70 % boswellin-sav, 20 % AKBA) – Az ayurvédikus hagyományok által évezredek óta nagyra becsült Boswellia serrata gyantájából előállított koncentrátum.
- Nagy csalán levélkoncentrátum – Európában régóta széles körben alkalmazott növény leveléből.
- Kvercetin – Egy értékes növényi flavonoid, amely számos gyümölcsben és zöldségben is természetesen előfordul.
Enzimek
- Proteáz (Bacillus subtilis) – A fehérjék lebontását végző enzim.
- Bromelain – Az ananászból származó, természetes fehérjebontó enzimkeverék.
- Amiláz (Aspergillus oryzae) – A komplex szénhidrátok (keményítők) lebontásában szerepet játszó enzim.
- Lipáz (Aspergillus oryzae) – A zsírok (lipidek) emésztését támogató enzim.
WTN inflaNOTM főbb jellemzői
Standardizált hatóanyagok: összetevői növényi eredetű kivonatokból és enzimekből származnak, amelyek célja a szervezet természetes folyamataival való harmonikus együttműködés.
Célzott hatóanyagok: nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert, aromát. GMO-mentes, állati eredetű összetevőt szintén nem tartalmaz.
Gyomorsav-ellenálló kapszula: a speciális, gyomorsav-ellenálló növényi kapszulahéj biztosítja, hogy az értékes enzimek és növényi kivonatok a felszívódás szempontjából optimális helyre jussanak az emésztőrendszerben.
A hatékonyságot megalapozó tudományos háttér
A fejlesztés során a következő lektorált szakirodalomból merítettünk:
WTN inflaNO™
Összetevők (1. táblázat): HPMC cellulóz gyomorsav-ellenálló kapszulahéj, feketekömény kivonat (5% timokinon), gyömbér kivonat (10% gingerol), proteáz (Bacillus Subtilis), bromelain enzim, kvercetin, nagy csalán levélkoncentrátum, indiai tömjénfa kivonat (70% boswellin sav, 20% AKBA), amiláz (Aspergillus Oryzae), lipáz (Aspergillus Oryzae).
WTN inflaNO™ használati javaslat:
- Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula, lehetőség szerint étkezések között. Érzékeny emésztőrendszer esetén étkezés közben.
Figyelmeztetés
- Amennyiben Ön gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék használata előtt konzultáljon kezelőorvosával.
- Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!
- A készítmény gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen tartandó.
- Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
- Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától! Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt, vagy fogyasztás után min. 2 órával célszerű bevenni.
- Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel!
- Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.
- Használata kúraszerűen javasolt, amennyiben a kezelőorvosod, természetgyógyászod nem javasolta másképp.
