fbpx

Sok ember szervezetében találnak alumíniumot azok között, akiknél Alzheimer kórt, Parkinson kórt vagy egyéb idegrendszeri betegséget diagnosztizálnak korábban. Amikor az emberek nem alumíniummentes dezodort használnak gyakorlatilag lezárják a pórusaikat.

Tehát az emberek egy része nem csak a szervezete egészséges működését blokkolja, mindezt egy mérgező anyaggal, egy alumínium vegyülettel teszi.

Az izzadás természetes és egészséges folyamat, ezért különösen fontos, hogy lehetőleg alumíniummentes dezodort használj.

Az izzadásgátlásra alkalmazott alumínium vegyületek ezen felül a szervezetben ösztrogén hormonokként is tudnak viselkedni, ami felboríthatja az érzékeny progeszteron-ösztrogén egyensúlyt.

Az utóbbi években több tanulmány jelent meg a nem alumíniummentes dezodorok és a rák kapcsolatáról is. A szerzők véleménye szerint a mellrák legtöbb esetben a mell felső-külső szakaszán alakul ki, a hónaljhoz legközelebb eső részen, pont ott, ahol a dezodort felvisszük. A dezodorokban és izzadásgátlókban található alumínium felszívódik a bőrön keresztül, és a sejtekben rákos elváltozást okozhat, továbbá felborítja az ösztrogén hormon egyensúlyát,a miről köztudott, hogy elősegíti a mellben fejlődő rákos sejtek növekedését.

Ha arra vágysz, hogy tested ezen kifinomult része egészségesen működjön, és a kellemetlen szagok szemtelen illatvilágára is természetes megoldást keresel, akkor igazán szerencsés vagy, mert az összes WTN alumíniummentes dezodor pont ezeknek a fő elveknek tükrében lett kifejlesztve.

 

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket