A kosár üres!

ALUMINIUMMMENTES DEOK KATEGÓRIA (3)

Sok ember szervezetében találnak alumíniumot azok között, akiknél Alzheimer kórt, Parkinson kórt vagy egyéb idegrendszeri betegséget diagnosztizálnak korábban. Amikor az emberek nem alumínium mentes dezodort használnak gyakorlatilag lezárják a pórusaikat.

Tehát az emberek egy része nem csak a szervezete egészséges működését blokkolja, mindezt egy mérgező anyaggal, egy alumínium vegyülettel teszi.

Az izzadás természetes és egészséges folyamat, ezért különösen fontos, hogy lehetőleg alumínium mentes dezodort használj.

Az izzadásgátlásra alkalmazott alumínium vegyületek ezen felül a szervezetben ösztrogén hormonokként is tudnak viselkedni, ami felboríthatja az érzékeny progeszteron-ösztrogén egyensúlyt.

Az utóbbi években több tanulmány jelent meg a nem alumínium mentes dezodorok és a rák kapcsolatáról is. A szerzők véleménye szerint a mellrák legtöbb esetben a mell felső-külső szakaszán alakul ki, a hónaljhoz legközelebb eső részen, pont ott, ahol a dezodort felvisszük. A dezodorokban és izzadásgátlókban található alumínium felszívódik a bőrön keresztül, és a sejtekben rákos elváltozást okozhat, továbbá felborítja az ösztrogén hormon egyensúlyát,a miről köztudott, hogy elősegíti a mellben fejlődő rákos sejtek növekedését.

Ha arra vágysz, hogy tested ezen kifinomult része egészségesen működjön, és a kellemetlen szagok szemtelen illatvilágára is természetes megoldást keresel, akkor igazán szerencsés vagy, mert az összes WTN alumínium mentes dezodor pont ezeknek a fő elveknek tükrében lett kifejlesztve.

 

Wise Tree Naturals

Ügyfélszolgálat:
+36 20 348 4027
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wisetreenaturals.com

Elérhetőség viszonteladók számára: 
+36 20 259 5398
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Termékekkel kapcsolatos kérdésekben:
+36 20 429 3129
Munkanapokon 11:00-12:00 között.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Barion card payment

×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk