fbpx
WTN Multivitamin komfortWTN Multivitamin komfort
GluténmentesLaktózmentesSzójamentesHormonmoduláns mentesÁsványi olaj mentes

WTN Multivitamin komfort

90 kapszula

Meddig elég?
1 hónap - 30 adag
 
6.980 Ft
Futárszolgálat ikon

22.500 Ft felett
ingyenes kiszállítás

Aktuális ajándékaink ikon

Vásárlás értékhatár
szerinti ajándékaink

A törzsvásárlói program
a következő kedvezményre jogosít fel,

ha vásárlásaid összege 2022.01.01.-től:

120e-240e Ft között van - 10% kedvezmény

240e-360e Ft között van - 15% kedvezmény

360e Ft felett van - 20% kedvezmény

Tehát mindig az előző 2 év, és az idei évi
vásárlásaid összegéből számolódik a
törzsvásárlói státuszod.

A termékkel kapcsolatos további, részletes információkért kattints az alábbi fülekre

Multivitamin készítmény, nagy dózisú és aktív vitaminformákkal, kiváló biohasznosulású ásványi anyagokkal és nyomelemekkel kifejezetten azok számára, akik szeretnék leegyszerűsíteni a napi vitaminpótlásukat.

Fontos: WTN Multivitamin komfort magnéziummentes termék, ezért használatát javasoljuk magnéziummal kiegészíteni. Kompromisszumos megoldásként, csak így magnézium nélkül férhettek bele a WTN Multivitamin Komplex kiváló hatóanyagai napi 3 kapszulába.


A WTN Multivitamin komfort ugyan egy kompromisszumos megoldás a saját értékeinket tekintve, de más multivitaminokkal összehasonlítva még mindig igen jelentős a minőségkülönbség. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a bioaktív formájú vitaminformák használata mellett annak ellenére, hogy ezek sokkal drágábbak.

Ha olcsó, de jó multivitamint szeretnél akkor a WTN Multivitamin komfortot válaszd, ha pedig nagyon jó multivitamint akkor maradj a WTN Multivitamin Komplexnél.

 

Miben előremutató a WTN Multivitamin komfort, más, hasonló termékekhez képest?

 • Az összes vitamint, és nyomelemet megfelelő napi dózisban tartalmazza, nincsenek kispórolva a drága összetevők sem (pl. K2-vitamin).
 • Kimagasló folát- és kolintartalmának köszönhetően, magnéziumpótlással kiegészítve, alkalmas kismamák számára is várandósvitaminként.
 • Nagy biohasznosulású, aktív, a szervezet számára könnyen hasznosuló molekulaformákat tartalmaz.
 • Minden összetevő átlátható módon került feltűntetésre, így a fogyasztó pontosan látja minden egyes komponens esetében, hogy mennyi van benne.
 • Nem tartalmaz semmilyen bomlási reakciót elindító molekulaformát, mely hatására a tárolás során a vitaminok egy része bomlásnak indulhatna. Pl.: az aszkorbinsav (és a szintetikus E-vitamin) lebontja a B-vitaminokat (a drága magnézium-aszkorbát forma viszont nem).
 • A kapszulák teljesen adalékmentesek, nem tartalmaznak felesleges, a szervezetet megterhelő technológiai segédanyagot, mint például szilícium-dioxid vagy magnézium-sztearát.
 • Nem tartalmaz vasat, mert a vaspótlás több szempontból is kontraproduktív.
 • Nem tartalmaz kalciumot, mert a felnőtt lakosság többségének nincs szüksége rá (akinek van, az pótolhat külön).
 • Nem tartalmaz mangánt, mert az emberek többségének nincs szüksége rá.

 

Mi a kényelem ára?

A WTN Multivitamin Komplexhez képest a WTN Multivitamin komfort esetében:

 • Mindent egy kapszulába tettünk bele, ezáltal nincs hatástöbbszöröző hatás, azaz az összetevők versenyezni fognak egymással a felszívódás és hasznosulás során (az időben elkülönített vitaminpótlás jelentősen javítja a biohasznosulást).
 • Nincs növényi fitomátrix, ami némileg gyengébb biohasznosulást eredményez a WTN Multivitamin Komplexhez képest.
 • A bio vöröspálmából készült karotinoidok (A-vitamin) és az E-vitamin kiváló minőségű tokotrienoljai kimaradtak, mert ha olyan koncentrációban kerültek volna a termékbe, hogy valóban hatékonyak legyenek, jelentősen megnövelték volna a termék árát.
 • Kimaradtak az aminosavak, a myo inozitol, és a bio barnamoszat (ami helyett kálium-jodid a jódforrás) mert ezek sok fizikai helyet foglalnak el a kapszulákban (csak a barnamoszat önmagában egy teljes kapszulát töltene meg). Kellő koncentrációban a jódpótlás bio barna moszatból = +1 kapszula
 • A halolajak egyik fő hatóanyaga a DHA (dokozahexaénsav) szintén nem fért bele, ugyanis ez is önmagában kitölthet egy egész kapszulát, amivel sérül a fogyasztói kényelem. Kellő koncentrációban DHA-pótlás = +1 kapszula
 • Ugyancsak nem fért bele jó biohasznosulású magnéziumvegyület (magnézium-biszglicinát) sem, mert ez szintén sok fizikai helyett foglal el a kapszulákban. Önmagában csak a magnézium majdnem 3 kapszulát kitölt. Kellő koncentrációban jó biohasznosulású magnéziumpótlás = +3 kapszula

Tehát az utolsó 3 pontban megnevezett anyagok önmagunkban legalább 5-6 kapszulát kitöltenek, és még a vitaminok és a nyomelemek nincsenek sehol.

 

Mit nem tartalmaz a termék?

A kényelmesebb adagolás miatt, kompromisszumos megoldásra kényszerültünk, ezért a WTN Multivitamin komfort nem tartalmaz magnéziumot, így érdemes azt számodra megfelelő formában pótolni.

Magnéziumpótlásban segítségedre lehet a WTN Magnézium komplex krém vagy a WTN Magnézium-biszglicinát.

Míg a magnézium-biszglicinát általánosságban egy igazán kiváló, jól és könnyen hasznosuló magnézium forrás, még érzékeny emésztőrendszerrel is mellékhatás nélkül használható. Megjegyzés: oxalát-érzékenység fennállásakor nem javasolt.

A WTN Multivitamin komfort nem tartalmaz kalciumot, vasat és mangánt, melynek okai a következők:

Kalcium: a kalciumhiány mögött gyakran D-vitaminhiány állhat. A hiányállapotok megelőzése érdekében célszerű a kalcium felszívódását támogatni (kalciumpótlás helyett) D3-, K2-, A-vitamin, magnézium pótlásával, optimális gyomorsav biztosításával, és elegendő minőségű és mennyiségű testmozgással.
Azonban, ha a kalcium pótlás valóban szükséges (pl.: menopauza, tejfehérje-allergia), akkor mindenképpen jó minőségű, szerves formájú kalciumot érdemes választani (pl.: kalcium-biszglicinát, kalcium-malát).

Vas: a termékfejlesztés során figyelembe vettük azokat a kutatásokat, amelyek a vastöbblet káros hatásaira hívják fel a figyelmet. Ezért úgy véljük a vaspótlást nem való mindenkinek.

Mangán: osztjuk azt a véleményt, miszerint a természetes és változatos étrend mellett ritkán vagy egyáltalán nem alakul ki mangánhiány, mivel a napi mangánszükséglet (2-3mg) növényi élelmiszerek, halak, kagylók, különböző magvak fogyasztásával könnyen fedezhető. A mangán túladagolás, toxicitás viszont kellemetlen állapotokat, főleg idegrendszeri tüneteket, betegségeket okozhat. Emiatt úgy véljük, ha egy multivitamin tartalmaz mangánt is, az inkább kockázati tényező, mint előnyös tulajdonság.

 

A hatékonyságot megalapozó tudományos háttér

A fejlesztés során a következő lektorált szakirodalomból merítettünk.

WTN Multivitamin komfort

Összetevők: kolin-bitartarát, magnézium-aszkorbát, inaktivált krómos élesztő, mezei zsurló kivonat, kevert tokoferolok, cink-glicinát, pantetin, kalcium-D-pantotenát, all transz menakinon-7, kolekalciferol, piridoxál-5-foszfát, nátrium-borát, réz-glicinát, szelenometionin, niacin, kálium-jodid, tiamin-pirofoszfát-klorid, inozitol-hexanikotinát, riboflavin-5’ nátriumfoszfát, retinil-palmitát, nátrium-molibdát, glükózamin folát só (L-5-MTHF), D-biotin, hidroxokobalamin.

WTN Multivitamin komfort használati javaslat:

 • Ajánlott mennyiség: napi 3 kapszula. Lehetőség szerint étkezések előtt fél órával, vagy érzékeny emésztőrendszer esetén étkezés közben.

Figyelmeztetés

 • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!
 • A készítmény gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen tartandó.
 • Gyermekek nem használhatják.
 • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
 • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését jól elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt, vagy fogyasztás után min. 2 óra elteltével célszerű bevenni.
 • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel.
 • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.

Ez a termék nem vegán:

 • Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.
6.980 Ft
Ajánlott termékeink

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket