A kosár üres!
100 ml - WTN Narancsbőr elleni elixír100 ml - WTN Narancsbőr elleni elixír
GluténmentesLaktózmentesHormonmoduláns mentesÁsványi olaj mentes

WTN Narancsbőr elleni elixír - 100ml


4.880 Ft

A 200ml Narancsbőr elleni elixír megszünt!

12800 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

VÁSÁRLÁSI ÉRTÉKHATÁR SZERINTI AJÁNDÉKAINK
A narancsbőr az egyik legősibb „ellensége” a hölgyeknek, a bőrelváltozás rendszerint a combon, a fenéken és a csípőn jelentkezik. A probléma legalább annyira valós a vékony hölgyek körében, mint azoknál, akik túlsúllyal küzdenek. Főképp azért, mert egyénenként változó, hogy ki, milyen testzsír százalékkal rendelkezik, biztosan láttál már „soványabb” hölgyet, aki szemmel láthatóan teltebb idommal rendelkezett, mint egy „túlsúlyos vagy elhízott” társa.

A narancsbőr oka nem más, mint a bőr alatti kötőszövet meglazulása, a zsírsejtek nagyfokú megnövekedése majd csomókba rendeződése a laza bőrszövet rostjai között. A narancsbőrös területen kialakulhat gyulladás is, károsodhat az antioxidáns rendszer és csökkenhet a mikrocirkuláció is. A cellulit kialakulása hosszú folyamat, ám érdemes a problémával még az előtt foglalkozni, hogy fizikai megjelenésünk esztétikai része veszélybe kerülne, ugyanis a narancsbőr ellen otthon is tehetünk, ha időben lépünk, mert a későbbiekben nem csak esztétikai hátránnyal kell számolnunk. A bőrszövet rostjaiba ágyazódott zsírcsomók negatívan befolyásolják nyirokkeringésünket, vérkeringésünket, és a test természetes méregtelenítését is gátolják.

Ez a termék vegán barát?

A termék méhviasz felhasználásával készül, ezért vegánok számára nem alkalmas.

Mi is a narancsbőr?

Alapvetően a zsírsejtek betüremkedése a kötőszövet közé, de a helyzet sajnos nem ennyire egyszerű. A zsírréteg alapvetően vérerekkel jól ellátott, így például a gyulladás, nem megfelelő étkezés vagy a csökkent véráramlás hatására a keringés is zavart szenved, a kötőszövet, a bőrszövet sejtjenek szintén megváltozik a struktúrája. Tehát nemcsak a zsírsejtek túlzott növekedése a probléma, hanem az érintett szövet szerkezeti átalakulása is.

Mit tehetünk a narancsbőr ellen otthon?

1. Táplálkozás megreformálása

A táplálkozás kiemelt helyet foglal el a narancsbőr kialakulásában és ezáltal annak csökkentésében is. A nagy mennyiségű zsír és cukorbevitel, a finomított szénhidrátok (pl. fehér liszt és abból készülő termékek) előnyben részesítése, a rostszegény táplálkozás, a rendszertelen étkezési szokások mind-mind hozzájárulhatnak a narancsbőr kialakulásához. Ebből következik, hogyha csökkentjük is a testtömeget, még nem biztos, hogy a narancsbőr is eltűnik, hiszen az ételek minősége jelentősen befolyásolja ezt a folyamatot. Nem elég tehát arra odafigyelni, hogy kevesebb energiát vigyünk be a szervezetünkbe, mint amennyit felhasználunk, de azt is figyelnünk kell, hogy az adott étel milyen összetételű és mennyire tápláló. Néhány fontos lépés a táplálkozás megreformálása terén: érdemes fokozatosan csökkenteni a félkész, késztermékek használatát, az édesség és nassolnivalók (cukormentesek is!) fogyasztását, emellett fontos volna a zöldség- és korlátozott mennyiségben, de a gyümölcs bevitelt fokozni és egy rendszert kialakítani. Ideális esetben a napi 3-5 étkezés javasolt, azonban például sportolók, kisebb étkűek, illetve különböző betegségek esetében ez akár 6-7-8 alkalom is lehet, de fontos, hogy mindig minőségi alapanyagokból álljanak az étkezések.

Amikor a felsoroltak készség szinten, és tudatosan működnek érdemes mélyebbre ásni, hogy még eredményesebben lehessen fellépni nem csak a narancsbőr, de minden táplálkozással összefüggő betegséggel szemben.

2. Folyadékfogyasztás

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a folyadékfogyasztás szerepét az egészség szempontjából. Megfelelő minőségű és mennyiségű folyadékbevitel egész szervezetünk megfelelő működésének alapja. A számos egészségügyi hatása mellett a narancsbőr csökkentésében is fontos szerepe van a hidratációnak. A legjobb, ha a nap során egyenletesen elosztva kb. 2-2,5 l folyadékot elfogyasztunk, amely nagyobb részben víz, ízesítetlen tea vagy cukormentes limonádé.

3. Mozgás

A testmozgásnak szintén számos egészségügyi, lelki és hormonális működésben van jelentős szerepe és emellett a narancsbőr elleni küzdelem egyik jelentős fegyvere. Rendszeresen végzett testedzés során az izmok működésének köszönhetően fokozható a mikrocirkuláció - vér- és nyirokkeringés serkentése -, amelynek hatására csökken a zsírsejtek nagysága és ezzel mérsékelhető a narancsbőrös terület kiterjedése és súlyossága.

4. Káros szenvedélyek csökkentése

A dohányzás és az alkohol fokozatos csökkentése vagy teljes kizárása az életedből szintén hozzájárul a vágyott sima bőr eléréséhez. A dohányzás szűkíti a vérereket, ezáltal a szövetek oxigénellátottsága romlik, valamint káros hatással van a kötőszövet kollagénszerkezetére is. Az alkohol nagy mennyiségű vagy rendszeres fogyasztása hozzájárul a többlet energiabevitelhez, amely energia a zsírsejtekben raktározódik, így elősegítheti a cellulit kialakulását.

5. Stresszkezelés

A stresszkezelés közvetetten van jelentős hatással a bőr állapotára és a testtömeg, illetve a testzsír alakulására. Minél több stresszhatás ér bennünket, amelyekre nem alakult ki adekvát megküzdési technika, annál több problémát képes okozni és különböző testi tüneteket produkálni. A stresszhormonok hatására megnövekszik a vércukorszint, amely emelkedett inzulin válasszal jár. A nagy mennyiségű inzulin hozzájárul a testtömeg növekedéséhez, azáltal, hogy fontos szerepe van a zsírraktárak felépítésében és fenntartásában is. Az inzulinnak egy részét a szervezet progeszteron hormonból is előállíthatja, így a női ciklusban is változásokat okoz, amelynek következtében tovább növekszik a stressz és a kör újra indul. Számos módja van a stresszkezelésnek, azonban ebben az esetben sincs egy egyetemes igazság, mindenki számára más lesz a megoldás. Az egyik legfontosabb „technika” a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, amelynek hiányában minden mással csak tünetet enyhítünk.

6. Narancsbőr elleni krém

A narancsbőr elleni küzdelemben nem csak belső, de külső segítségre is szükségünk lehet! A narancsbőr elleni krémek esetében kifejezetten fontos, hogy természetes anyagok felhasználásával készüljön. Fontos, hogy olyan hatóanyagokat tartalmazzon, amelyek fokozzák a mikrocirkulációt, a nyirokkeringést, segítik a zsírsejtek lebontását és ápolják a bőrt. A narancsbőr eltüntetése vagy csökkentése egy hosszú folyamat, amely folyamatnak számos összetevője van még az említetteken túl is (pl. genetikai tényezők), így az eredmény sem néhány nap után jelentkezik. A kitartó munka és a testünkkel való figyelmes és megértő foglalkozás azonban meghozza gyümölcsét. A krémek használata esetében minimum 2-3 hónapos használat ajánlott a fentebb említett életmódbeli tényezők megváltoztatása mellett a tartós eredmény eléréséhez.

És, hogy melyek a leghatékonyabb gyógynövények, amelyek jó ha benne vannak a Narancsbőr elleni krémedben?

 • A zöld tea- rozmaring, guarana- és kávékivonat igazi "nagyágyúk". Hihetetlen módon képesek a mikrocirkuláció fokozására.
 • A feketebodza virágzat képes meggátolni a hialuronsav lebontását, ami feszes és ruganyos bőr egyik kulcskomponense
 • Az olívaszkvalán, sheavaj, jojobaolaj csodálatos lágyságot és selymes puhaságot kölcsönöznek bőrödnek, a hozzáadott E-vitamin pedig védelmet biztosíthat a szabadgyökök káros szövetromboló hatásaival szemben.
 • A longana igazi különlegesség, melyet borsos ára miatt nem is nagyon alkalmaznak szépészeti termékekben. Nos, mi ezzel sem szeretnénk fukarkodni, így méltó helyet kapott a krémben. Mert minél hatékonyabb egy termék annál jobb! Tudtad, hogy egyik legkülönlegesebb hatása a bőr öregedésének lassítása!?
 • Ezen kívül a boróka- és fahéjlevél olaj - összesen 20 csodálatos növényi hatóanyag - található meg a krémben.

Ha szeretnél hatékonyan tenni a narancsbőr ellen a fenti életmódbeli tényezők megreformálása mellett, ajánljuk számodra kizárólag természetes alapanyagokból készült termékünket.

Hogy mitől még ütősebb a WTN Narancsbőr elleni elixír?

Aminoszorpciós technológiával készül, amely egy speciális aminosav elegy, így a hatóanyagok bejuttatása maximális.

 

A Wise Tree Naturals készítményeiben felhasznált komponensek megfelelnek a Német Gyógyászati, Reformáru és Testápoló Szerek Gyártóinak Ipari és Kereskedelmi Szövetsége (BDIH) által megfogalmazott kritériumoknak.

 • Milyen kiszerelésű a WTN narancsbőr elleni elixír?

100 ml.

 • Milyen bőrtípusra használható a WTN narancsbőr elleni elixír?

Tesztjeink azt igazolták, hogy bármely bőrtípus esetén alkalmazhatod.

 • Milyen gyakran használjam a WTN narancsbőr elleni elixírt?

Lehetőleg naponta kétszer, ám egyszer is elegendő lehet. Mindezt Neked kell kitapasztalnod.

 • A WTN narancsbőr elleni elixírnek elég sötét a színe a megszokotthoz képest. Miért? Ha fehér lenne, jobban tetszene.

Tudnod kell, hogy a növényi kivonatok döntő többsége színes. Mi pedig hatalmas koncentrációval láttuk el a testápolót. Amennyiben egy természetesnek hirdetett krém fehér, akkor inkább gyanakodj, mert valószínűleg kispórolták belőle az alkalmazott növényi hatóanyagokat. 
A testápolónál 25 darab aktív komponenst alkalmazunk, logikus, hogy nem szabad világos színűnek lennie. A WTN testápoló természetesen nem hagy foltot, nyomot a ruhádon.

 • Miért van a krémnek gyógynövényes illata?

- Mivel ezzel a krémmel együtt más kozmetikumokat is használni fogsz, nem tartanánk szerencsésnek, ha keverednének az illatok. Másrészt kizárólag erős illatosítással tudtuk volna "elnyomni" annak a jelentős mennyiségű gyógynövénynek az illatát, amit a WTN narancsbőr elleni elixír tartalmaz. Azt se feledd, hogy bármilyen természetes parfümolaj képes allergiás reakciókat kiváltani. Úgy véljük, felesleges, hogy a krém hatásfokát lerontsuk az illat kedvéért.

 • Milyen "adaléknak" minősülő anyagok vannak a WTN narancsbőr elleni elixírben? "Adalék" alatt a nem aktív hatóanyagokat értem.

Emulgeátor, amely a vizes és az olajos fázist egyezteti össze. Bőrpuhító komponensek, amelyek antibakteriális hatást is biztosítanak. A testápoló valamennyi hatóanyaga megfelel a legszigorúbb európai természetes kozmetikum előírásainak (Német BDIH). Szintetikus anyagokat nem tartalmaz.

Ha úgy gondolod, olyan kérdésed van, amire vonatkozó válasz másnak is fejtörést okoz, írj nekünk. Megválaszoljuk.

 • Nem tudom kinyerni a krémet az airless flakonból, mi a teendő?

Az airless flakonoknál sajnos előfordulhat ez a probléma. A megoldás az, hogy a flakon alját, ha lepattintod, láthatsz egy kiálló kis műanyag részt pontosan középen. Ezt kellene a hüvelyk, vagy mutatóujjad segítségével felnyomni addig, amíg egy cuppanó hangot nem hallasz. Ez azt jelzi, hogy kinyomtad a levegőt és működni fog a pumpa. Ezt követően helyezd vissza az alját és kezdd el pumpálni. Lehet, hogy kell hozzá néhány pumpálás, mire a vékony műanyag csövön feljut a krém.

Ezt a műveletet tanácsoljuk akkor is, amikor már érezhetően kevés krém van a termékben.

WTN Narancsbőr elleni elixír

Összetevők (INCI):Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Perilla Ocymoides Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Zea Mays Starch, Sambucus Nigra Flower Extract, Garcinia Cambogia Fruit Extract, Paullinia Cupana Seed Extract, Solidago Virgaurea Extract, Nephelium Longana Seed Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Cera Alba, Glyceryl Caprylate, L-Methionine, Trimethylglycine, L-Proline, Tocopherol, L-Valine, L-Arginine, Camellia Sinensis Leaf Extract, L-Serine, Glycine Soja Germ Extract, L-Glycine, L-Threonine, Ethylhexylglycerin, Vitis Vinifera Seed Extract, L-Aspartic Acid, L-Alanine, Squalane, L-Leucine, Cupressus Sempervirens Oil, L-Glutamic Acid, L-Lysine, Juniperus Communis Oil, Rosmarinus Officinalis Oil, L-Hydroxyproline, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, L-Histidine, Glyceryl Linoleate, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Benzyl Benzoate*, Cinnamal*, Coumarin*, Eugenol*, Limonene*, Linalool*.

 

* Természetes növényi illóolajok összetevője.

Összetevők részletesen

Víz / Aqua

Dihidrogén oxid. :)

Aloe vera kivonat / Aloe Barbadensis Leaf Juice

Kifejezetten hatékony hidratáló, regeneráló és bőrnyugtató összetevő. Felerősíti a kollagén szintézist, így késlelteti az öregedést, a bőr kiszáradását, növeli annak rugalmasságát. Segít fenntartani a bőr természetes hidratáltságát; feszesebbé, fiatalabbá varázsolja a bőrt. Segíti a bőr saját regeneráló képességét, emellett csökkenti a napégés okozta bőrpírt és egyéb bőrirritációkat.

Glicerin / Glycerin

Háromértékű alkohol, mely a növényi zsírok elszappanosítási reakciójában keletkezik. A bőr vízháztartásának szabályozására, egyensúlyának megőrzésére használják. Emulgeátorként alkalmazva biztosítja a krém lágy állagát, könnyű felvitelét a bőrre.

Cetil-sztearil alkohol / Cetearyl Alcohol

Cetil és sztearil zsíralkoholok keveréke, melyet a segédemulgeálószerként, bőrpuhító és sűrítoanyagként használunk. A zsíralkoholok az egyéb, közismert alkoholokkal (pl. etil-alkohol) ellentétben nem szárítják vagy irritálják a bőrt.

Olívaolaj (extra szűz) / Olea Europaea Fruit Oil

Az extra szűz olivaolaj zsírsavtartalmának (pl. oleinsav, palmitinsav, linolénsav) köszönhetően különösen ajánlott száraz bőr táplálására. A bőr mélyebb rétegeibe hatolva táplálja, simítja, megőrzi annak rugalmasságát. Antioxidáns és gyulladásgátló hatással is bír, az UVB sugarakkal szemben is védelmet nyújt. D, E, K vitamint, valamint flavonoidkat és poliflavonoidokat is tartalmaz.

Glyceril-Sztearát-Citrát / Glyceryl Stearate Citrate

Hatékony emulgeátor, természetes úton növényi olajok és citromsav észterezésével állítják elő. Segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében. PEG (polietilén-glikol) és PPG (polipropilén-glikol) mentes. Rendkívül hőstabil. ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik (100%-ban természetes).

Perilla Ocymoides Seed Oil

A fekete csalán támogatja a bőr természetes védőrétegét, a bőr vízmegtartó képességét, mert a növény értékes alkotókomponensei hozzájárulnak a bőr ceramid felépüléséhez.

Jojoba olaj / Simmondsia Chinensis Seed Oil

A jojoba olaj értékes tápláló és hidratáló összetevő, megakadályozza a bőr transzdermális vízvesztését. Csökkenti a ráncok képződését, puhítja, lágyítja a bőrt. A bőr felületén nem képez olajréteget, így hagyja lélegezni azt. Védelmet biztosít az UV sugarakkal szemben.

Shea vaj / Butyrospermum Parkii Butter

Kiváló tápláló, hidratáló, bőrápoló összetevő. Védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben is. Nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, puhítja, lágyítja a bőrt. Olajsav tartalma alkalmassá teszi a száraz bor ápolására is. Emellett A és E vitaminban gazdag, így elosegíti a bor megújulását. Kiválóan felszívódik, javítja a bor tónusát, helyreállítja, megorzi rugalmasságát.

Zea Mays Starch / Kukoricakeményítő

A kukoricakeményítő használata kozmetikumokban selymes tapintású bőrt eredményez. Kiváló B-vitamin forrás és K-vitamint is tartalmaz. Bővelkedik különböző aminosavakban, ásványi anyagokban és antioxidáns tartalma is jelentős.

Fekete bodza virágzat kivonat / Sambucus Nigra Flower Extract

A fekete bodza kivonat serkenti a hialuronsav termelődését, így segíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját. Jelentős mértékben gátolja a gyulladásos folyamatokat. Nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és az irritációt. Jelentős a flavonoid, kvercitin és triterpén, valamint zsírsav, klorogénsav és cukortartalma.

Garcinia Cambogia Fruit Extract

A garcinia kíváló hatással van a bőr állapotára a ráncok mérséklésére és a sebek gyorsabb regenerációjára. Másik kedvelt hatása a citrát-liáz aktivitásának gátlása, mely által a szervezetben lévő felesleges zsírok is könnyebben távozhatnak.

Guarana kivonat / Paullinia Cupana Seed Extract

A guarana kivonat növeli a bőr szövetének vérellátását. A természetben előforduló egyik legnagyobb koffein forrás. Magas antioxidáns tartalma elősegíti a sejtek regenerálódását. Teofilin és xantin tartalmának köszönhetően kiváló bőrnyugtató összetevő. Antibakteriális és fungicid összetevői is jelentősek, így segítségséget nyújt a problémás, aknés bőr ápolásában.

Amerikai aranyvessző kivonat / Solidago Virgaurea Extract

Az aranyvessző kivonat elősegíti az 1-es típusú prokollagén szintézist, felveszi a harcot a káros szabadgyökökkel szemben, erősíti a bőr szövetét, rugalmasabbá teszi a bőrt, melynek köszönhetően üdébb, feszesebb látványt nyújt.

Longana kivonat / Nephelium Longana Seed Extract

A longana kivonatban nagy koncentrációban van jelen korilagin nevű anyag. Ez a polifenol megakadályozza a zsírszövet növekedését. Segít a testsúly növekedés megakadályozásában, és a karcsú testalkat fenntartásában.

Zöldkávé kivonat / Coffea Arabica Seed Extract

A zöld kávébab antioxidánsokban gazdag, így csökkenti a szabadgyökök káros hatásait és óvja az egészséget. Számos tanulmány bizonyította, hogy a nyers, feldolgozatlan zöld kávébab 100% tisztaságú klorogénsavat (CGA) tartalmaz, mely a kávésav észtere és hatékony antioxidáns, valamint vércukorszint kontrolláló tulajdonságokkal bír. Mivel a zöld kévá nem esik át a pörkölés folyamatán, nagy mennyiségben tartalmaz illékony vegyületeket. A gamma-amino-vajsav (GABA), a teofilin, az epigallokatechin-gallát mind hozzájárulnak bőrünk egészségének megőrzéséhez és a ráncképződés megelőzéséhez. Antioxidáns hatóanyag tartalmán túl a zöld kávé igen gazdag zsírsavakban és észterekben, mint például arachidonsav, linolénsav, olajsav, melyek táplálják, feszesítik a bőrt és gátolják a bőrhibák kialakulását.

Méhviasz / Cera Alba

Kiváló bőrápoló, bőrtápláló szer. Antiallergén, természetes fényvédő faktorral rendelkezik, növeli a bőr rugalmasságát.

Gliceril-kaprilát / Glyceryl Caprylate

Multifunkcionális kozmetikai nyersanyag, mely táplál, hidratál és segédemulgeátorként is használatos. Rendkívül bőrbarát összetevő, továbbá a termék biológiai stabilitásának megőrzését is segíti.

L-Methionine 

Metionin egy kéntartalmú esszenciális aminosav, amely fontos szerepet játszik a méregtelenítésben. Segít fenntartani az antioxidáns rendszer megfelelő működését, így védve a szervezetet a környezeti ártalmakkal szembeni károsodástól.

Trimethylglycine

A trimetil-glicin más néven betaint először céklából mutatták ki. Kiváló hatással van a sejtek hidratációjára. A sejtek normál folyadékmegtartó képességét segíti, így a sejtek stressztűrő képessége is javul. A betaint a szív és érrendszeri problémák támogatásában is előszeretettel alkalmazzák.

L-Proline

Az L-prolin különösen fontos a megfelelő kollagén termelésben. De a szöveteknek, csontoknak is építőeleme. Ráadásul a bőr rugalmasságának megőrzésében is fontos szerepet játszik. Ízületi sérülések és nehéz fizikai munka esetén használata kifejezett előnyökkel járhat.

E-vitamin (kevert tokoferolok) / Tocopherol

A leghatékonyabb antioxidánsok között tartják számon. Védi az epidermiszt az UV sugarakkal szemben, növeli a fényvédő krémek hatékonyságát, csökkenti a szabadgyökök képződését, gátolja a lipid-peroxidációt, csökkenti a transzepidermális vízvesztést és segíti a bőr természetes védekező mechanizmusait, óvja a bőr természetes védőrétegét.

L-Valine:

A valin egy esszenciális aminosav, a szervezet nem tudja előállítani, így táplálkozás során jutunk hozzá. Az idegrendszer működésében van szerepe, segíti az izmok működését és regenerációját és az erős immunrendszer támogatója.

L-Arginine

Az arginin a vérellátás fokozásával erek egészségét szolgálhatja. A megerőltető izommunka következtésében fellépő izomgörcsök csökkentésében is szerepe lehet, illetve az egészséges immunválasz fenntartásában is elengedhetetlen.

Zöld tea kivonat / Camellia Sinensis Leaf Extract

A zöld tea kivonat rendkívül hatékony antioxidáns, gyulladáscsökkentő tulajdonsággal bír. Segíti a bőr természetes védekezőrendszerét. Csökkenti az UV sugarak által okozott károsodást, gátolja a lipid-peroxidációt. Katechin és koffein tartalmának köszönhetően serkenti a bőr vérkeringését, ezzel a sejtek oxigénfelvételét is. Gátló hatást fejt ki a kollagén degradációjában kulcsszerepet játszó kollagenáz enzimre, így késlelteti a bőr öregedését, növeli rugalmasságát.

L-Serine

Szerin nevű aminosav a fehérjék felépítésében vesz részt. Bár a szervezet elő tudja állítani, élettani szerepe jelentős. A sejtmembrán felépítésében is részt vesz, így az agyfunkciók egyik támogatója. Támogatja az izomtömeg megtartását és a hangulatra, alvásminőségre és az emésztésre is pozitív hatást gyakorol.

Szójacsíra kivonat / Glycine Soja Germ Extract

A szójacsíra kivonat hatékony antioxidáns. Gyulladásgátló, tápláló tulajdonságokkal bír. Genistein nevezetű hatóanyagának köszönhetően kiváló öregedésgátló, csökkenti a ráncokat. Serkenti a kollagén és hialuronsav termelődést, így segít megőrizni a bőr rugalmasságát. Természetes fényvédő faktorral rendelkezik, világosítja a bőr tónusát, halványítja a foltokat.

L-Glycine

A glicin az emberi szervezetben például a kollagén felépítésében is részt vevő aminosav, amely a bőr és kötöszövetek állapotát, rugalmasságát, és védelmét segít fenntartani.

L-Threonine

A treonin egy esszenciális, létfontosságú aminosav. A szervezet nem tudja előállítani, így pótlásáról gondoskodnunk kell. A treonin hozzájárul a megfelelő kötőszövet fenntartásához, a bőr és a porcok épségéhez, egészségéhez. Fontos funkciót tölt be az immunrendszer védelmében, illetve kiemelkedő a szerepe a szívműködésben, ahol koncentrálódik a mennyisége.

Etilhexilglicerin / Ethylhexylglycerin

Multifunkcionális kozmetikai összetevő, mely javítja a bőrérzetet, fokozza az eltarthatóságot növelő komponensek hatékonyságát, valamint antimikrobiális stabilizátorként viselkedik a kozmetikumokban.

Szőlőmag kivonat / Vitis Vinifera Seed Extract

A szőlőmag kivonat kiváló antioxidáns tulajdonsággal bír, védi a kollagént, segít helyreállítani a bőr és a vérerek szerkezetét.

L-Aspartic Acid

Az aszparaginsav egy fehérjealkotó aminosav. Részt vesz az energiatermelésben, jótékony hatású a teljesítményre és még libidónkat is pozitívan befolyásolhatja.

L-Alanine

L-alanin egy fontos aminosav, melyet az izomsejtek is elő tudnak állítani. Tehát nem minősül esszenciális aminosavnak. Fontos szerepet tölt be a vércukor szabályozásában, az immunműködésben. Kifejezetten jó hatással van az izomműködésre és az állóképességre.

Szkvalán / Squalane

A szkvalán az oliva szkvalén hidrogénezett, stabil, az oxidációnak ellenálló változata. A szkvalán az emberi bőr faggyújában is fellelhető vegyület (nagyjából 13%-ban, és ami így az egyik legnyagyobb koncentrációjú alkotóelem), mely a bőr megfelelő zsírosságát, védelmét biztosítja. Hidrogénezett változata bőrápoló hatóanyagként ismert, mely rendkívül könnyen szívódik fel. Védi a bőrt az UV sugarak káros hatásaival szemben, gátolja a bőrsejtek membránjának szabadgyökök okozta károsodását.

L-Leucine

A leucin egy aminosav, amely pozitívan hat az izomerőre és energiaszintre. Segíti a vérzsírok egészséges eloszlását a vérben, így a gyulladásszintre is pozitív hatást gyakorlolhat.

Cupressus Sempervirens Oil

A ciprusolaj segíthet a felesleges víz eltávolításában, melynek leggyakoribb oka a meggyengült kötőszövet és kollagén struktúra. Fokozza a vérkeringést, amely által csökkenthető a narancsbőr megjelenése.

L-Glutamic Acid

A glutaminsav a szervezetben legnagyobb mennyiségben megtalálható szabad aminosav. Segít a szövetek védelmében és a sebek gyógyításában, regenerációjában is fontos szerepe van.

L-Lysine

A lizin egy esszenciális aminosav. Megfelelő táplálkozással tudjuk csak fedezni a lizin bevitelünket, mert a szervezet nem tudja előállítani. A lizint leggyakrabban a herpesz megelőzésére használják vagy a sebgyógyulás felgyorsítása érdekében. Remekül támogatja az immunrenndszert, mert antibakteriális, antivirális hatással is rendelkezik. A kollagén termelést segíti, a szövetek növekedését, megújulásához is hozzájárul.

Juniperus Communis Oil

A borókaolaj a ciprusolajhoz hasonlóan fokozza a vér oxigenizációját. Az oxigénellátás fokozása javítja a szövetek tápanyagellátását, így a narancsbőr mérséklésének egyik kulcsa.

Rosmarinus Officinalis Oil

A rozmarinolaj bővelkedik antioxidáns hatású anyagokban. Egyes komponenseinek köszönhetően gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik. Kiválóan használható masszázsolajnak, mert a nyirokkeringést is gyengéden fokozza, ezáltal a nyirokfolyadék könnyebb áramlását teszi lehetővé, amely a salakanyagok kivezetését is szolgálja.

L-Hydroxyproline:

Az L-Hydroxiprolin remek hatással van a bőr kollagén termelődésére, így javíthatja bőr rugalmasságát és szerkezetét.

Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil

A ceyloni fahéj levelének olaja nagyon karakteres, fűszeres és édeskés. Tonizálja a nyirokkeringést. Kissé melegítő hatású olaj, amely az izmok, ízületek keringésének fokozását segíti. Fájdalmat mérséklő hatása is ismert.

L-Histidine

Hisztidin nevű aminosav a szövetek növekedésében, regenerációjában vesz részt. Az idegrendszer működésére is jótékony hatással van, csökkentheti a belső nyugtalanságot, feszültséget.

Gliceril-linoleát / Glyceryl Linoleate

A glicerin-linoleát egy emulgeálószer, amely a glicerin és a linolénsav származéka. Növényi olajokból történik a kinyerése. Bőrtápláló hatású.

Xantán gumi / Xanthan Gum

A xantán gumi egy kiváló, cukor alapú természetes sűrítőanyag. A szacharóz vagy glükóz biofermentációjával előállított poliszacharid. Kis mennyiségben alkalmazva is rendkívül jó konzisztencianövelő. Vízzel gélt képez, így a krémek felvitelének könnyítésén, állaguk javításán túl bizonyos mértékben emulgeátorként is viselkedik.

Nátrium-fitát / Sodium Phytate

A gabonából nyert fitinsav sója, melyet komplexképző komponensként használunk azért, hogy „megvédjen” bizonyos értékes, de érzékeny alkotóelemeket.

Benzyl Benzoate*

A benzil-benzoát krémekben, mint a stabilizáló szerepel. Javítja a krémek eltarthatóságát és mikróbaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, így növelve az eltarthatóságot.

Cinnamal*

Fahéjaldehid A fahéjaldehid a fahéj egyik illatért felelős komponense, mely a krémnek jellegzetes fahéjas illatot kölcsönöz.

Coumarin*

A kumarin a kozmetikumokban, mint illatanyag funkcionál a krémben.

Eugenol*

A kívánt illatvilág elérése érdekében használják a kozmetikumokban.

D-Limonene*

A természetes parfümolaj komponense.

Linalool*

A linalool antibakteriális hatású.

WTN Narancsbőr elleni elixír használati javaslat:

 • Az WTN narancsbőr elleni elixírt masszírozd a bőrödbe, amíg teljesen fel nem szívódik. Lehetőség szerint zuhanyzás után alkalmazd, amikor a bőr még enyhén nedves.
 • A jobb hatás elérése érdekében használd naponta kétszer. A krém kiválóan alkalmas a narancsbőr megelőzésére.
 • A WTN narancsbőr elleni elixír minden bőrtípusra használható.
 • A WTN narancsbőr elleni elixír várandósság és szoptatás alatt is alkalmazható.

Figyelmeztetés

 • A WTN narancsbőr elleni elixír színes, de bőrre kenve nem hagy foltot. Ellenben, ha nem szívódik fel teljesen (pl. ha túl nagy mennyiséget használsz belőle, vagy nem masszírozod be kellőképpen), akkor megszínezheti a ruhát.
 • Ha a narancsbőr elleni elixír használata során allergiára utaló tüneteket tapasztalsz, a krémet bő vízzel mosd le, és használatát hagyd abba.
 • A krémben esetlegesen fellelhető apró sötétebb szemcsék a termék természetes alkotói.
 • A WTN narancsbőr elleni elixír színe, a természetes hatóanyagok nagy koncentrációja miatt enyhe mértékben változhat, de ez a minőséget nem befolyásolja.

Miért színes a krém?

 • A növényi kivonatok döntő többsége színes, ami szérumban nagy koncentrációban található. Ha egy természetes kozmetikum fehér, akkor inkább kezdj gyanakodni, hiszen azt is jelentheti, hogy kispórolták belőle az alkalmazott növényi hatóanyagokat.

{youtube}Ayz6ZJrU46M{/youtube}

Nem tudom kinyerni a krémet az airless flakonból, mi a teendő?

 • Az airless flakonoknál sajnos előfordulhat ez a probléma. A megoldás az, hogy a flakon alját, ha lepattintod, láthatsz egy kiálló kis műanyag részt pontosan középen. Ezt kellene a hüvelyk, vagy mutatóujjad segítségével felnyomni addig, amíg egy cuppanó hangot nem hallasz. Ez azt jelzi, hogy kinyomtad a levegőt és működni fog a pumpa. Ezt követően helyezd vissza az alját és kezdd el pumpálni. Lehet, hogy kell hozzá néhány pumpálás, mire a vékony műanyag csövön feljut a krém.
 • Ezt a műveletet tanácsoljuk akkor is, amikor már érezhetően kevés krém van a termékben.
4.880 Ft

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wisetreenaturals.com

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk

Megértettem

PMS Nálad is?
Sok nő szenved a premenstruális szindróma kellemetlen perceitől. Te is?

Töltsd ki ingyenes tesztünket, hogy közelebb kerülhess a megértéséhez és a kiúthoz!

KÉREM A TESZTET!