fbpx

Van lehetőség az endometriózis tünetek kezelésére?

Van lehetőség az endometriózis tünetek kezelésére? Van lehetőség az endometriózis tünetek kezelésére?

Stresszes, rohanó világunkban egyre többen küszködnek különböző egészségügyi problémával, ismert és kevésbé ismert betegségekkel egyaránt. Sok olyan betegséggel találkozhatsz, amiről eddig nem is hallottál, amelyre még nem volt példa a közvetlen környezetedben, ennek köszönhetően egyáltalán azt sem tudod hová „sorold” be azokat.

Egy ilyen kellemetlen betegség az endometriózis is, ami nagyon sok nőnek okoz keserves perceket a fájdalmas tüneteknek köszönhetően.

Milyen tünetek alapján ismerhető fel az endometriózis állapota?

Elsősorban a havi vérzés ideje alatt jelentkeznek fokozottan ezek a tünetek mint:

  • az intenzív menstruációs görcsök
  • a bő vérzéssel és fájdalommal járó menstruáció
  • a rosszullét
  • a hányinger a ciklus alatt

Ugyanakkor endometriózis tünetek lehetnek még:

  • a meddőség
  • a gyakran előforduló hasmenés vagy székrekedés
  • a puffadás
  • a gyakori fáradtság
  • a fájdalmas közösülés

Az endometriózis tünetek nem mindig egyértelműek, előfordulhat olyan eset, amikor csupán valamilyen más orvosi beavatkozás során derül fény erre a problémára.

Természetesen minden érintett személy keresi a megoldást a problémára, lehetőleg olyan termék, praktika reményében, amely nem károsítja a szervezetet, nincsen kellemetlen mellékhatása, csak hatékonyan működik.

Nagyon fontos a diagnózis felállítása után minél előbb elkezdeni a kezelést.

Az endometriózis tünetek kezelése egészséget támogató készítménnyel:

Biztosan számodra is fontos az olyan termék, amely mellékhatások nélkül segíthet a problémádon és megbízható, leellenőrizhető forrásból származik.

A WTN termékei teljes mértékben megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Bátran használhatod őket, mert mentesek a tartósítószerek káros hatásaitól. Ráadásul optimális a felszívódásuk és összetételükben megtalálhatóak a minőségi, bőrbarát növényi olajok is.

Az endometriózis állapotában megfigyelhető a ciklus kialakításáért felelős két nemi hormon a ösztrogén és progeszteron arányának felborulása, az előbbi javára. Az ösztrogén magas szintje az ösztrogéndominancia kóros állapotát idézi elő. Az egyensúly újbóli kialakítása elsődleges cél kellene, hogy legyen. A WTN mexikói vad yam gyökeret tartalmazó természetes progeszteron krémmel kiválóan kezelhetőek az endometriózis okozta tünetek csökkentése, a hormonális egyensúly megfelelő kialakítása és ráadásként remekül is hidratál.

Sőt, a WTN ciklusbarát krém a rossz közérzet, álmatlanság, szédülés, fejfájás kezelésében is segítségedre lehet.

A másik termék, amely ebben az állapotban nagy segítség lehet a WTN Kurkuma Spektrum. A gyulladás csökkentése szintén kiemelendő fontosságú. Az endometriózis tüneteinek mérséklésében az állapot javításának érdekében a Kurkuma Spektrum természetes és hatékony megoldást nyújthat. A gyógynövények kombinációja és a vízoldékony kurkominoidok a felszívódást és a hasznosulást 27-szeresére növelik a többi forgalomban lévő termékhez képest.

Élj a lehetőséggel, fogadd el a természet segítségét, hogy teljes életet élhess önmagad és szeretteid örömére, hogy, vidáman és bizalommal kezdhesd a napjaidat! 

 

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket