fbpx

Szeretnénk megköszönni rendszeres vásárlóink bizalmát és hűségét! Viszonzásképpen létrehoztuk a WTN törzsvásárlói programot (TVP), amelyben a rendszeresen visszatérő vásárlóinknak szeretnénk kedveskedni extra kedvezményekkel.

1. Milyen kedvezményekre jogosít fel a törzsvásárlói program?

TVP leiras oldalhoz alapszabaly banner

Gyakori Kérdések:

Csökkenhet a TVP kedvezményem, ha igen mikor?

 • Csökkenhet, minden évben csak egyszer, évkezdetkor, január elsején.
  A rendszer ilyenkor átszámolja az előző 2 évben leadott vásárlásaid összegét, és ez alapján sorol be a megfelelő kedvezménysávba.

Elveszíthetem teljesen a TVP kedvezményem, ha igen mikor?

 • Elveszítheted, de minden évben csak egyszer, évkezdetkor, január elsején. A rendszer ilyenkor átszámolja az előző 2 évben leadott vásárlásaid összegét, és ez alapján sorol be a megfelelő kedvezménysávba. Abban az esetben, ha TVP-ban résztvevő vásárlásaid összege 120.000 Ft alá esik, elveszíted a törzsvásárlói kedvezményed.

Mikor növekedhet a kedvezményem?

 • Bármikor, ha a kifizetett és átvett vásárlásaid összege átlépi a TVP-ban meghatározott értékhatárokat.
  360.000 Ft vásárlás felett a TVP kedvezménye 20%, e felett már nem tud növekedni.

Meddig élhet a jelenlegi kedvezményem minimum, ha nem vásárolok újra?

 • Minimum az idei év végéig!
  Évzáráskor 2023.12.31. után a 2021.-évi vásárlásaid kiesnek!

Pl.: 2021-as vásárlásaid összegének elvesztése a kedvezmény státuszod elvesztését okozhatja (amennyiben ez az összeg elvesztése TVP kedvezménysáv határt érint). Ha idén már újabb vásárlást nem adsz le, akkor következő év január 1.-től a kedvezmény státuszod csökkenhet, vagy ha TVP-ban résztvevő vásárlásaid összege 120.000 Ft alá esik, akkor el is veszhet.

Meddig élhet a jelenlegi kedvezményem maximum, ha nem vásárolok újra?

 • Maximum 3év!

Pl.: ha a kedvezmény státuszodhoz szükséges teljes összeget 2023.01.01.-én szerezted meg, akkor ez a kedvezmény státuszod 2025.12.31.-ig él akkor is, ha addig nem adsz le újabb vásárlást!

2. Hogyan vehetsz részt a törzsvásárlói programban?

 • Törzsvásárlói programban csak az vehet részt, aki rendelkezik regisztrált profillal a WTN webshopban, és a vásárlását ezzel a profillal bejelentkezve adja le!
 • Ha jogosult vagy TVP kedvezményre, és rendelésed bejelentkezett profilból adod le, a kuponkedvezményed minden esetben a kosaradba automatikusan begeneráljuk.
 • A törzsvásárlói programban csak az adott profilhoz tartozó email címmel leadott rendeléseket számoljuk be, ha korábban több különböző email címmel adtál le rendelést, ezeket nem áll módunkban egyesíteni számodra egy új profilban!
Regisztrálni vagy bejelentkezni itt tudsz a WTN webshopba.

(Korábbi vásárlásaid, és jelenlegi törzsvásárlói státuszod itt tudod ellenőrizni, miután a profilodba bejelentkeztél.)

Gyakori Kérdések:

Mi történik, ha rendelkezem törzsvásárlói kedvezménnyel, de nem lépek be az erre jogosult fiókomba, és igy adok le új vásárlást?

 • Ebben az esetben ehhez a vásárláshoz a kedvezményt nem kapod meg, de az új vásárlásod összegét hozzáírjuk az eddigi TV programban érintett vásárlási összegedhez!

Korábban nem volt regisztrált profilom, és úgy adtam le fix email címemmel a rendeléseimet. Ha most ugyanezzel az email címmel regisztrálok, a korábbi vásárlásaim beleszámítanak a törzsvásárlói programba?

 • Igen, és ezeket a régi vásárlásaidat látni is fogod a profilodba belépve, amennyiben a TVP időkorlátainak megfelelnek. Tehát tavaly vagy tavaly előttinél nem régebbiek.

Ha leadok egy új rendelést, annak összege mikor íródik jóvá a TV programban?

 • Csak a rendelésed átvételét követő napon! Tehát nem azon a napon mikor a rendelésed leadtad a webshopban.

Több különböző emailcímről adtam le korábban rendelést. Szeretném ha ezeket a rendeléseim összevonnák egy email cím alá. Van erre lehetőség?

 • A különböző emailcímekről leadott rendeléseket visszamenőleg nem tudjuk összevonni!

3. Ha többféle kedvezményem van, (TVP kedvezmény vagy más kupon) akkor hogyan tudom érvényesíteni ezeket?

FONTOS: Minden vásárláshoz csak egy kedvezménykupont lehet felhasználni. A TVP kedvezmény és más kuponkedvezmények (Pl. Ajándékkártya kupon) NEM VONHATÓAK ÖSSZE egy vásárláson belül.

Gyakori Kérdések:

Ha rendelkezem más kuponkedvezménnyel, és törzsvásárlói kedvezménnyel is, van lehetőségem eldönteni melyiket használjam?

 • Igen, ha jogosult vagy TVP kedvezményre, akkor bejelentkezve a kosár oldalon automatikusan begeneráljuk azt, de lehetőséged van itt kitörölni, és más egyedi kupont érvényesíteni, ha rendelkezel ilyennel.

Figyelem!

A leértékelt - árakciós termékekre a TVP kedvezmény nem jár!

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket