A kosár üres!
WTN Energiavédő csomagWTN Energiavédő csomag

ENERGIAVÉDŐ CSOMAG

- Jód és szelén komplex - 60 kapszula
- Magnézium komplex krém - 100 ml
- Rózsagyökér komplex - 60 kapszula

18.440 Ft

kb. 2 havi adag, ami havonta mindössze 9220 Ft

INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK + AJÁNDÉKOK: WTN Arcradír és 2 db WTN krém minta (3280 Ft értékben), valamint Pro Labor Kedvezmeny 10 kedvezmény a szükséges laborvizsgálatokra

TOVÁBBI AJÁNDÉK LEHETŐSÉGEK

Ne ússzon el az energiád! Állj ellen a fáradtságnak!

Ismerősek az alábbi tünetek?

 • Enerváltság,
 • koncentrációs zavar,
 • fáradtság, teljesítőképesség csökkenés,
 • székrekedés,
 • izomfájdalom,
 • ritkuló haj,
 • „lehetetlennek tűnő” fogyás,
 • depresszió,
 • és még sorolhatnánk…

A mai kor emberének már lehet fel sem tűnnek ezek a figyelmeztető jelek, hiszen egyszerűen csak a „rohanó világunk” következményeként könyvelik el őket. Pedig komoly betegség meglétére is utalhatnak a felsoroltak, főleg ha közülük nemcsak egy-egy, hanem egyszerre több is érint bennünket.

A probléma megoldása több pilléren áll, ezért különböző oldalakról érdemes megtámogatni a szervezetet. Egyetlen termék vélhetően nem képes átfogó megoldást adni.

Az első pillér a pajzsmirigy a második pedig a mellékvesék megfelelő támogatása.

És, hogy jön ide progeszteron krém, mert az energiavédő minicsomagban is benne van ez a két termék?

Nos, a tudományos publikációk által gondosan dokumentált és bizonyított, hogy az ösztrogének gátolják a pajzsmirigyhormonok aktivitását.* Ebből következően a szakirodalom által ösztrogéndominanciának nevezett folyamat (amikor az ösztrogének relatív túlsúlyban vannak a progeszteronhoz képest) a pajzsmirigy működését is jelentősen befolyásolja.* Ilyen esetben az ösztrogéndominanciás állapot mielőbbi mérséklése, a progesztreron-ösztrogén egyensúly helyreállítása az egyik fontos cél. Ezt az egyensúlyi állapotot jellemzően természetes progeszteron pótlással szokták elérni.* Erre a problémára nyújthat kiváló megoldást a WTN Ciklusbarát krém, melynek fitoprogeszteron tartalma tökéletesen ellensúlyozhatja a szervezetben lévő xenoösztrogének számát.

A pajzsmirigy alulműködése, komoly odafigyelést, rendszeres orvosi gondozást igényel. A pajzsmirigy által termelt két hormon (a tiroxin (T4), és a trijód-tironin (T3)) az emberi szervezet majdnem minden anyagcsere-folyamatában részt vesznek, ezért számos energiahiányos állapot esetén érdemes figyelmet fordítani ezeknek a hormonoknak vizsgálatára.

Mi okozhatja a pajzsmirigy alulműködését?

A leggyakrabban az alábbiak:

 • jód-hiány,
 • gyulladás,
 • stressztűrő képesség csökkenése (mellékvese kifáradása),
 • korábbi hormonkezelés,
 • de lehet veleszületett rendellenesség is stb.

A kiegészítő kezeléseket tehát a hormonharmonizálás, a stresszcsökkentés és a kellő mennyiségű jód, szelén (és a velük szinergiában jól működő hatóanyagok) kellene, hogy kitegyék!

Mi okozhatja a pajzsmirigy alulműködését?

A huzamosabb ideig fennálló stresszhelyzetek egy idő után már komolyabb szervi problémákat is generálhatnak, akár a mellékvesék „kifáradását” is okozhatják. Ami nem túl jó hír, hiszen a stresszhormonokra éppen olyan nagy szükségünk van, mint a többire, csak egy kicsit kontrolláltabb formában, mint ahogy azt manapság tapasztalhatjuk. Ebben a kontrollálásban nyújt segítséget a WTN rózsagyökér komplex, melynek hatóanyagai hozzájárulhatnak a stressztűrő képesség növeléséhez, ezáltal megakadályozhatják a mellékvesék túlzott leterhelését, „kifáradását” is.

A szakirodalom szerint, a jódhiány a pajzsmirigy alulműködésben szenvedők nagy részénél kimutatható. A jód, szelénnel együtt (szinergiában hatva) kitűnően alkalmazható abban az esetben, amikor tápanyaghiány is áll a problémák hátterében. A szakirodalmi ajánlások alapján készült WTN jód és szelén komplex úgy lett kifejlesztve, hogy hatóanyagaik a lehető legoptimálisabban tudják támogatni a pajzsmirigy megfelelő működését.

A Wise Tree Naturals kutatómérnökei által létrehozott magas hatóanyagtartalmú termékek alkalmasak arra, hogy figyelembe véve az egyéni adottságokat és a fennálló problémák súlyosságát, akár egyénre szabottan is lehetőséget biztosítsanak a kiegészítő kezelések minél természetesebb formában történő alkalmazásához.

A ENERGIAVÉDŐ CSOMAG a következő termékeket tartalmazza:

 • WTN jód és szelén komplex étrend-kiegészítő (60 kapszula)
 • WTN magnézium komplex krém (100 ml)
 • WTN rózsagyökér komplex étrend-kiegészítő (60 kapszula)

Miért sokkal hatékonyabb együtt a három termék? Miért nem lehet egybe mindent beletenni?

A Wise Tree Naturals egyedülálló módon nem a tüneteket kezeli, hanem a dolgok gyökerére hat. Jelen esetben három hormontermelő, belső elválasztású szerv működését szükséges megtámogatni.

A hatóanyagok felszívódása és hasznosulása más és más, eézrt célszerű a bőrön keresztül jobban hasznosulókat krém formában a szervezet rendelkezésére bocsájtani.

Bizonyos hatóanyagok viszont a tápcsatornán keresztül fejtik ki jobban a hatásukat.

Ezek az első számú vezérelvek,a melyek mentén a Wise Tree Naturals fejleszti a termékeit!

További fontos megjegyzés, hogy a kapszulák méretének korlátai miatt a megfelelő mennyiségű hatóanyag nem juttatható be egyetlen kapszulában. A hangsúly a megfelelő mennyiségen is van; mert gyagyi termékek esetén, kis koncentrációkkal lehetséges volna egy termékbe mindent kombinálni.

De nem nálunk! A WTN rendszerint a legnagyobb méretű kapszulákat használja és azok is tele vannak hatóanyagokkal.

 

Az összetevők hatásai* (néhány kiragadott példa)

 • Remek nehézfém méregtelenítő összetevőként is működhet mindamellett, hogy támogatja a pajzsmirigy optimális működését (tengeri moszat (kelp)).*
 • Támogatja a szervezetet a progeszteron-ösztrogén egyensúly kialakításában (vad yam gyökér kivonat).*
 • Rendkívüli a szervezetre gyakorolt stresszcsökkentő képessége, fokozza a vitalitást és jó közérzetet biztosít(szent bazsalikom).*
 • Az új kutatások azt bizonyították, hogy részben a pajzsmirigy hormon termelését stimulálhatja*, részben pedig a máj antioxidans szintjét növelheti (guggul kivonat).*
 • A rózsagyökér egy adaptogén (stressztűrő képességet fokozó) gyógynövény, melyet a szervezet a számára megfelelő módon képes hasznosítani.*
 • Az immunrendszert hatékonyan támogatja, a nehéz fizikai aktivitást végzőknek különösen hasznos, az állóképességet és a teljesítményt növelő képessége miatt (hernyógomba).*

 

Intenzívebb megoldást szeretnél? Még hatékonyabbat?

Igen, hatékonyabb megoldást szeretnék!

A jó hírünk, hogy van még hatékonyabb megoldáscsomagunk erre a problémára!

 

Vásárlás

Vásárláshoz kattints az oldal jobb felső részén lévő termékfotó melletti "megrendelem" gombra. Az ENERGIAVÉDŐ MINICSOMAG egyelőre csak online vásárolható.

 

Nincs szükséged ennyi hatásra? Máshogy szeretnéd?

Mi sem egyszerűbb...

Szeretném tudni a módját

Amennyiben egyszerűbb megoldásra vágysz, vedd szemügyre az ENERGIAVÉDŐ CSOMAG kistestvérét.

A csomagban lévő termékek egyenként is hatásosak lehetnek, de összetett hatást csak együttes használattal lehet elérni.

 

A hatékonyságot megalapozó tudományos háttér

A fejlesztés során a következő lektorált szakirodalomból merítettünk.

 • Az egyes termékek használatáról szeretnék olvasni. Merre találom ezeket az információkat

Kérjük nézd meg egyenként a termékekre vonatkozó javaslatokat ezen a honlapon, ugyanakkor vedd figyelembe, hogy csak orvosod vagy gyógyszerészed adhat egészségre vonatkozó konkrét tanácsokat a jelenleg hatályos magyar törvények szerint.

 • Miért van az, hogy több, különböző nevű csomag is ugyanazokat a termékeket tartalmazza?

A hormonegyensúlyban jelentkező zavarok nagyon változatos tüneteket produkálnak és az érintettek legtöbbször sajnos nem ismerik fel, hogy mi a gond gyökere. Ezt tetézi, hogy a klasszikus orvoslás se foglalkozik legtöbbször ezekkel az összefüggésekkel.

A problémák bármely életkorban előfordulhatnak és látszólag függetlenek egymástól. Ilyen lehet például a koncentrációs zavar és a felborult menstruációs ciklus vagy az alacsony libidó és az elvékonyodó haj. Ki gondolná, hogy a háttérben hormonális egyensúlytalanság áll nagy valószínűséggel?

Ezért döntöttünk úgy, hogy a téged segítve összecsoportosítjuk és csomagokat formálunk azokból a termékekből, amelyeket egy-egy adott problémára ajánlunk.

Ezeket a megoldáscsomagjainkat az "egészségvédő megoldások" és "bőrszépítő megoldások" menüpontok alatt találod.

WTN Jód és szelén komplex

Összetevők: L-tirozin, indiai balzsamfa kivonat, tengeri hínár kivonat, tengeri moszat kivonat, szelénes élesztő, zselatin (kapszula).

Összetevők részletesen

1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja (WTN Jód és szelén komplex).

Aktív komponensek

1 kapszulában

L- Tirozin (L-Tyrosine)

300 mg

Indiai balzsamfa kivonat (Guggul extract 2.5%)

100 mg

Tengeri moszat kivonat (Kelp Laminaria Japonica extract), 0.2% jód

75 mg

Tengeri alga kivonat (Bladderwrack extract), 0.2% jód

75 mg

Szelénes élesztő (Saccharomyces cerevisiae), 0.2% szelén

50 mg

 

WTN Rózsagyökér komplex

Összetevők (1. táblázat): rózsagyökér kivonat, szibériai ginzeng gyökér kivonat, kínai keserűfű kivonat, hernyógomba kivonat, szent bazsalikom kivonat, zselatin (kapszula).

Összetevők részletesen

 

1. táblázat Aktív komponensek koncentrációja (WTN Rózsagyökér komplex).

Aktív komponensek

1 kapszulában

Rózsagyökér kivonat (Rhodiola Rosea Extract) 3% rosavin, 1% salidrozid

200 mg

Szibériai ginzeng gyökér kivonat (Eleutherococcus senticosus Extract) 1.5% eleuterozid

100 mg

Kínai keserűfű kivonat (Schisandra Chinensis Extract), 5% schisandrins

100 mg

Kínai hernyógomba kivonat (Cordyceps Mushroom), 8% cordyceptic sav

100 mg

Szent bazsalikom kivonat (Holy Basil Leaf), 10% urzolsav

100 mg

 

WTN Magnézium komplex krém

Összetevők (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Magnesium Bisglycinate, Cocos Nucifera Oil, Magnesium Malate, Magnesium Citrate, Cetearyl Alcohol, Triticum Vulgare Germ Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Magnesium Orotate, Sambucus Nigra Flower Extract, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Dimethylsulfone, Glyceryl Caprylate, Thioctic Acid, Squalane, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Linoleate, Xanthan Gum, Sodium Phytate.

WTN rózsagyökér komplex használat

 • Ajánlott mennyiség: napi 1-2 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal.

Figyelmeztetés

 • A rózsagyökér kapszula (stressz ellen) fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
 • 12 éves kor alatt nem használható.
 • A rózsagyökér kapszulát tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

WTN jód és szelén komplex használat

 • Ajánlott mennyiség: napi 1-2 kapszula étkezés közben, bő folyadékkal.

Figyelmeztetés

 • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
 • A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
 • Gyermekek nem használhatják.
 • Autoimmun eredetű pajzsmirigy rendellenesség és pajzsmirigy-túlműködés esetén a termék szedését nem javasoljuk.

WTN magnézium komplex használat

 • A WTN magnézium komplex krémből naponta egyszer, kb. 4-8 pumpálásnyi mennyiséget masszírozz be az alkarra, a comb belső részére, vagy az alhasra.
 • Izomfájdalom (izomgörcs) esetén, a kritikus területre közvetlenül alkalmazhatod.

Figyelmeztetés

 • A magnézium krém alkalmazásakor ügyelj rá, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.
 • Használat előtt a bőrt érdemes megtisztítani (lemosni) az esetleg rajta maradt testápolók vagy olajak maradványaitól, melyek a magnézium felszívódását gátolhatják.
 • Amennyiben allergiára utaló tünetet tapasztalsz, a krémet bő vízzel mosd le és hagyd abba a használatát.

18.440 Ft

A csomag tartalma más összeállításban és termékenként is megvásárolható

Wise Tree Naturals

Ügyfélszolgálat:
+36 20 348 4027
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wisetreenaturals.com

Elérhetőség viszonteladók számára: 
+36 20 259 5398
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Termékekkel kapcsolatos kérdésekben:
+36 20 429 3129
Munkanapokon 11:00-12:00 között.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Barion card payment

×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk

×
Teszteld le, hogy nálad mi a helyzet!
A nők 80+ százalékánál a nőgyógyászati problémákat a hormonegyensúlytalanság okozza.
 
Teszteld le ingyenesen, hogy nálad mi a helyzet!

 

KÉREM A TESZTET!