fbpx

Fontosabb videóink!

Összegyűjtöttünk a videósorozatunkból azokat a részeket, amelyek fontos támpontokat adhatnak a minőségi termék választásban

24.
Termékválasztást segítő, fontos új nézőpontok!

Az egyik legfontosabb kritérium a minőségi egészségmegőrző termék választásában, maga a gyártó vagy a márka hitelessége. A mostani rövid videóban olyan egyszerű szempontokat mutatunk be, amellyel könnyen eligazodhatsz, hogy melyik gyártó vagy márka termékeit érdemes használni és melyikét érdemesebb elfelejteni!

63.
Miért jó aktív formában vitamint pótolni?

Sokszor említettük már az aktív vitaminok fontosságát. Most, a már jól ismert B9-vitaminon keresztül levezetjük számodra, miért előnyösebb az aktív forma és mi mindent kellene pótolni egy inaktív vitamin hasznosulásához. Kattints a videóra és megtudhatod ezt is!

14.
Az étrend-kiegészítők valós ásványi anyag-tartalmának a kiszámítása

Azt látod a címkén, hogy pl. kimagasló mennyiségű magnéziumtartalommal? Ne higgy a reklámnak! Nézd meg, hogy mi a valóság, és ez ténylegesen mit is jelent!

57.
Mit kell tudni a progeszteron krémekről?

Ezt látnod kell, ha progeszteron krémet szeretnél használni! Hogy ne válassz olyan terméket, ami szennyezőt tartalmaz … és, hogy tudd, hogy miből és hogyan válassz…

07.
Fontos, hogy őrlet vagy kivonat van a kapszulánkban!

Gondoltad volna, hogy nagyon is számít, hogy egy étrend-kiegészítő őrletet vagy kivonatot, esetleg a legmagasabb minőséget jelentő standardizált kivonatot tartalmaz? Ha nem csak a placebo hatást szeretnéd elérni, érdemes tudni a különbséget! Most mindezt megtudhatod konkrét példákon keresztül!

88.
Multivitaminok - Mi legyen és mi ne legyen egy termékben?

Egyre többen ismerik fel az étrend-kiegészítés komplexitását, de még mindig van igény olyan multivitamin készítményekre, amelyekből elegendő csupán 1-2 kapszula. Valóban elegendő lenne? Mitől lesz jó minőségű egy multivitamin? Mikor mondhatjuk, hogy érdemes egy terméket beszedni? Következő videónkban sorra vesszük a multivitaminok legnagyobb buktatóit és azt is megmutatjuk, mit kellene olvasnunk a címkén, ha igazán jót szeretnénk magunknak!

video ikon

Videósorozat
Dr. Bíró Szabolccsal

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket