fbpx

Kedves Vásárlónk!

1. Az eddigi WTN Jód és Szelén komplex néven ismert termékünk új nevet kap: WTN Pajzsmirigybarát néven lesz kapható.

2. Lett egy új termékünk is a WTN Jód és szelén, ami csak jód és szelén nyomelemek pótlására alkalmas.

Miért volt szükség erre a változtatásra?

Eddigi vásárlóink kérdőívre érkezett visszajelzéseiből azt láttuk, hogy a WTN Jód és szelén komplexet nagyon sok vevőnk a jód és a szelén (mint nyomelem) pótlására használták. 

Ezért döntöttünk úgy, hogy ketté választjuk ezt a két célt, a névváltoztatás által – WTN Pajzsmirigybarát – egyértelműbbé tesszük, hogy a guggult és L-tirozint tartalmazó termék egy pajzsmirigytámogató termék, nem gyulladásos pajzsmirigy-alulműködés esetén segíthet. Ez ezután a WTN Pajzsmirigybarát néven vásárolható.  Ugyanakkor létrehozunk egy csak jód és szelén pótlására alkalmas készítményt, ami egyszerűen a két nyomelem nevét viseli: WTN Jód és szelén.

 A WTN Pajzsmirigybarát összetevői megegyeznek a korábbi WTN Jód és szelén komplex összetevőivel.

Azért adtunk neki új nevet, hogy egyértelmű legyen, ez a termék a pajzsmirigy támogatásáért van, nem jód- és/ vagy szelénpótlásra.

Tipp:

Emellé a termék mellé ásványi anyag és nyomelempótlásra ajánlható még a WTN Magnézium-biszglicinát vagy a WTN Magnézium komplex krém, a WTN Cink komplex csepp vagy a WTN Cink-biszglicinát, illetve a WTN Bór Króm Molibdén Réz Szilícium vagy a WTN Nyomelem komplex, amely kisebb mennyiségben (150 mcg) jódot is tartalmaz.

WTN Jód és szelén nevű új termékünk az eddigieknél nagyobb mennyiségben tartalmaz jódot (500 mcg/kapszula). Ezért ezt a terméket kifejezetten jódpótlásra (és szelénpótlásra) ajánljuk. Így napi 1 kapszulával megoldható e két fontos ásványi anyag bevitele.

Tipp:

Emellé a termék mellé ásványi anyag és nyomelempótlásra ajánlható még a WTN Magnézium-biszglicinát vagy a WTN Magnézium komplex krém, a WTN Cink komplex csepp vagy a WTN Cink-biszglicinát, illetve a WTN Bór Króm Molibdén Réz Szilícium.

Az új termékek összetevői közötti különbségek:

 1 kapszula tartalma  WTN Pajzsmirigybarát
étrend-kiegészítő
 WTN Jód és szelén étrend-
kiegészítő
 Jód (organikus barnamoszatból)  300 mcg  500 mcg
 Szelén (szelenometionin)  100 mcg  150 mcg
 L-tirozin  300 mg  -
 Indiai balzsamfa  100 mg  -

 

Túlműködő pajzsmirigy és autoimmun pajzsmirigy problémák esetén továbbra is a WTN Szelén komplex termékünket ajánljuk, mely a szelén mellett a pajzsmirigy működését támogató gyógynövényeket is tartalmazza.

Túlműködő pajzsmirigy esetén is ajánlható a fent említett WTN Magnézium-biszglicinát vagy a WTN Magnézium komplex krém, a WTN Cink komplex csepp vagy a WTN Cink-biszglicinát, illetve a WTN Bór Króm Molibdén Réz Szilícium. Ha jódpótlást is szeretnénk akkor a WTN Nyomelem komplex jöhet szóba, mely a jód mellett szelént is tartalmaz.

mennyiben alulműködik a pajzsmirigyed és már bevált a korábbi WTN Jód és szelén komplex, akkor a WTN Pajzsmirigybarát étrend-kiegészítőt érdemes megvenni! Amennyiben csak jódot és szelént pótolnál, akkor a WTN Jód és szelén étrend-kiegészítőt válaszd!

Ha bármi kérdésed lenne a termékek használatával kapcsolatban, keress bátran minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket