fbpx
A kosár üres!

Milyen tünetekben nyilvánul meg a változókor nőknél és hogyan kezelhető?

A szimptómák megjelenését a hormonális változások mellett, egyéb tényezők is befolyásolhatják, mint a túlsúly, a dohányzás, a stressz, stb. Ugyanakkor ezek a tünetek nagyon változatosak lehetnek mind a panaszok, mind az időtartam és az erősség tekintetében.

Az ember ősidők óta keresi, kutatja az „örök ifjúság” titkát. Ha nincsen varázspálcánk, akkor vajon hogyan őrizhetnénk meg fiatalos külsőnket, kisugárzásunkat, testi-lelki egészségünket, az évek múlásával, miközben folyamatosan változik fizikai megjelenésünk, egészségi állapotunk is.

Ha az érett korú (40-45 év körüli) nők közé tartozol, akkor bizonyára Te is tapasztaltad már a testedben végbemenő változásokat. A változókor nőknél ugyanis általában ebben az életkorban jelentkezik először, és nagyon sok esetben az ezzel járó kellemetlen tünetek akár tíz évig is elhúzódhatnak.

Miben nyilvánul meg a változókor nőknél és mik lehetnek a tünetei?

A változókor nőknél, nemcsak fizikai tünetek formájában jelentkezhet, hanem lelki panaszokkal is járhat, melyek sok esetben kellemetlenebbek lehetnek, mint a testi jelek.

Változókorban a legtöbb nő napjainkban hangulatingadozással, depresszióval, szorongással küzd. Mindezek mellett nem ritka a fáradékonyság, az ingerlékenység, az életkedv hiánya, a szexuális vágy csökkenése, az alvászavar sem. Ráadásul nagyon sok nőnek önértékelési problémákkal is szembe kell néznie, ami még jobban megnehezíti a helyzetét ebben az időszakban.

A lelki szimptómák mellett a változókor nőknél erőteljes fizikai tünetek kíséretében is megnyilvánul.

Ezek a következők:

  • Súlygyarapodás
  • Fejfájás
  • Szapora szívverés
  • Hólyaggyengeség
  • Izzadás
  • Kipirulás
  • Hüvelyszárazság
  • Töredezett haj
  • A ráncok megjelenése

Természetesen ezek a tünetek is egyénenként változnak, hiszen ahány ember, annyi szervezet, de nagy általánosságban minden nő átéli, úgy a hangulatváltozásokat, mint a fizikai tünetek okozta kellemetlenségeket.

A változókor nőknél nem egy könnyű életszakasz.

Mit tehetsz azért, hogy könnyebben átéld ezt az időszakot és hogyan kezeld ezeket a tüneteket?

Amennyiben Te is azon nők táborát képviseled, akik igyekeznek tudatos, harmonikus életet élni, akkor biztosan nemcsak az étrendedre, a megfelelő életviteledre, hanem a kozmetikai szereidre, a különböző egészségmegőrző készítmények használatára is körültekintően odafigyelsz.

Érdemes a változókori panaszok ellen is olyan segítséget igénybe venned, amely megbízható forrásból származik, nem tartalmaz tartósítószert és mellékhatások nélkül fejti ki jótékony hatását a szervezetedre.

A WTN ciklusbarát krém, a mexikói vad Yam gyökeret tartalmazó hatóanyagánál fogva segít a hőhullámok kiegészítő kezelésében, támogatja a nyirokrendszer működést, a méh rugalmasságát, de a heves szívdobogás, az álmatlanság ellen is sikerrel bevethető. Ugyanakkor segít a rossz közérzet, a migrén, a szédülés kezelésében is. Egy igazi Jolly Joker a női egészség megtartása érdekében a változókor idején.

Mivel a krém bőrbarát növényi olajokat tartalmaz, tartósítószer-mentes, valamint optimális a felszívódása, ezért testápolóként is remekül megállja a helyét!

A fokozottabb hatás elérése érdekében a krém kiegészíthető a WTN ciklusbarát étrend-kiegészítővel, melynek összetevői belsőleg, a tápcsatornán keresztül felszívódva kiegészíthetik a ciklusbarát krém kívülről bevitt kiváló hatóanyagait. Így szinergiában hatva tökéletesíthetik egymás hatását.

Élj teljes harmóniában a változókor idején is!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket