fbpx

A bőrünk a legnagyobb és leginkább szem előtt lévő szervünk. Magunkon viseljük életünk végéig, sokat segít hát, ha szeretjük látványát, tapintását. Könnyű belátni, hogy nagyon nem mindegy milyen kozmetikumokkal tápláljuk.

Amikor felnövünk és az öregedés jelei láthatóvá válnak az ember eltűnődik, vajon itt-e az ideje elfogadni, beletörődni a megváltoztathatatlanba?

Mielőtt feladnánk, itt az ideje kiállnunk az egészségünkért és jó bőrápolási szokásokat kialakítani. Természetes kozmetikumok használatával az egészséges, fiatalos bőr sokkal több, mint puszta ígéret.

  • A természetes kozmetikumok segítenek, hogy a bőr hatékony gátként tudjon viselkedni a kül- és belvilág között, védelmet tudjon nyújtani a mikrobák és gombás megbetegedések ellen.
  • Az egészséges bőr szabályozza a testhőmérsékletet, védi a belső szerveket a túlmelegedéstől.
  • Aktívan támogatja az immunrendszert, megóv a betegségektől, baktériumoktól, vírusoktól.
  • Jelentős szerepe van a csontok egészségének megtartásában.
  • A bőr korán jelezni tudja, amennyiben tápanyaghiánnyal küzdünk, jelzi, ha szükségünk van pl. az étkezési szokásaink megváltoztatására.

A bőrünk sok fontos funkciót lát el és nagyban hozzájárul ahhoz, hogy életben maradjunk ezért igencsak kifizetődő, ha odafigyelünk rá.

A megfelelően magas minőségű természetes kozmetikumok mára már igen hatékony alternatívát jelentenek a szintetikus összetevőket ugyancsak tartalmazó kozmetikumok világában.

A mai kutatásoknak és technológiának köszönhetően a bőrünk fiatalságát megtartani hosszú éveken át könnyebb, mint valaha. Mindenki eldöntheti, hogy szintetikus komponensekkel teletömött vagy csakis természetes kozmetikumokat szeretne-e használni?

Mi ez utóbbiban tudunk segíteni.

 

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket