fbpx

magyar

Magyar termék

Termékeink magyar fejlesztésűek, gyártóbázisunk is hazai.

tartositoszermentes

Tartósítószer-mentes

Krémeink és étrend-kiegészítőink tartósítószereket nem tartalmaznak.

penzvisszafizetes

Pénzvisszafizetés

Termékeinkre 100%-os visszavásárlási garanciát vállalunk.

2024 aktualis ajandekaink v6 hialuronvarazs

fontosabb videoink 2023 dr biro szabolccsal

wise tree naturals weblap bevezeto 1 413x359Légy egészségtudatos és vállalj felelősséget saját egészségedért!

Tudnod kell, hogy saját egészségedért te vagy a felelős! Szervezeted jólléte a tudatos vagy éppen a tudattalan döntéseid sokaságát fogják visszatükrözni. Csodálatos tükör a test és csak azt kell megfejteni, hogy mit tükröz. Mindig az egyensúlyra törekszik, arra, hogy neked jó legyen! Alakíts ki egy kölcsönös odafigyelést, hogy ő is jól legyen!

Vannak olyan dolgok, amelyeknek a negatív hatását látszólag nem tudod kizárni (pl. globális környezetszennyezés, magasfeszültségű távvezetékek ionizáló hatásai stb), de a legtöbb dolog mégiscsak tőled függ. Nagyon nem mindegy, hogy milyen vízzel és élelmiszerrel táplálod a tested, ezek hogyan készültek, milyen adalékanyagokat, toxinokat stb. tartalmaznak. És még az egészségesnek kikiáltott táplálékok közül is azt kell kiválasztanod, ami a számodra megfelelő, hiszen attól, mert valami egészséges a többségnek, még egyáltalán nem biztos, hogy számodra is jó! Ugyanígy, a mindennapok stressze és még inkább ennek az általad választott megélési módja fogja eldönteni, hogy mennyire fog mindez nyomot hagyni az idegrendszereden, az emésztőrendszereden, az immunrendszereden vagy a hormonháztartásodon. Lesz-e olyan következmény, amely miatt szakemberhez kell fordulnod, vagy éppen csak saját fejlődésed egy újabb állomásaként éled meg a történeteket. A számodra megfelelő mozgásforma - ami nem feltétlenül egy trendi, óriásplakátokon hirdetett – kiválasztása szintén a te felelősséged.

Ugyanígy, nagyon nem mindegy az sem, hogy milyen étrend-kiegészítőt, vagy kozmetikumot választasz magad és környezeted számára. Kulcsfontosságú, hogy valóban minőségi hatóanyagokat pótolj, amihez viszont át kell látnod a marketingködön. Ne dőlj be annak, hogy egy cég azt hirdeti magáról, hogy a legjobbat akarja neked, vagy, hogy svájci és norvég tudósok dolgoznak éjt nappallá téve az egészségedért. A valóság ettől nagyon messze van, és elkerülhetetlen, hogy bizonyos jól meghatározható szempontok alapján válassz, már ha elfogadod, hogy saját magad felelsz az egészségedért.

Mi a WiseTree Naturalsnál pl. ezért készítünk folyamatosan olyan videókat, amelyek nem márkákról, hanem hatóanyagokról szólnak, segítve így azt, hogy tényleg a termék összetételének a minősége alapján tudj dönteni. Így talán kevésbé kerül olyan termék a kosaradba, amiben a silány minőséget egy csillogó marketingköntösbe öltöztették.

A döntés mindig a te kezedben van és az egészségügyi állapotod azt fogja visszatükrözni, hogy mennyire figyelsz oda tested, szervezeted rezdüléseire, jelzéseire!

wise tree naturals weblap bevezeto 2 2000x1333

 

Mi mit tartunk fontosnak egy termékfejlesztésnél?

Sok mindent, de az egyik legfontosabb, hogy csak olyan termékeket hozzunk létre, amelyeket nyugodt szívvel szedünk mi is, illetve javaslunk családtagjainknak és gyerekeinknek is.

A termékfejlesztés során valóban tesztelünk (sokszor vérvizsgálatokkal), nem csak azt mondjuk. A fenti szavak mögött tényleges tartalom van, és ismerve az étrend-kiegészítőket gyártó ipar valódi működését, ez a két dolog nagyon is megkülönböztet bennünket a piac 99%-ától.

A WTN termékek a fejlesztése mögött igazi öröm van! Olykor olyan ez a WTN csapat számára, mint egy hosszúra nyúlt társasjáték, hiszen egy-egy termékfejlesztés akár évekig is eltarthat. (Ebben a játékban a végső siker abszolút nem garantált. A leghosszabb, egyúttal sikertelen termékfejlesztési projektünk több, mint 3 évig húzódott.)

Egy szakmai csapat dolgozik azon, hogy a sok lektorált cikk és könyv közül megtaláljuk a hiteleseket. Ugyanis nem minden lektorált szakmai cikk tartalmaz hiteles információt, mivel azok gyakran valamilyen érdekeltségtől vezérelve születnek meg! Nagyon fontos megtalálni ezeknél a szakirodalmi forrásoknál azt is, hogy „ki fizeti a révészt”, azaz milyen finanszírozói érdekek állnak a háttérben. A hiteles cikkekből merített információkat ötvözve a saját műszaki és technológiai ismereteinkkel, a kísérletek végén teljesen egyedi termékek (és sokszor technológiák is) jönnek létre.

wise tree naturals weblap bevezeto 3 2000x1333

Természetesen cégen belül biztosított a termékfejlesztésekhez és különböző technológiai eljárásokhoz szükséges szakmai és mérnöki háttér is.

Nálunk fontos része a termékfejlesztésnek, hogy az nem költségoldalról vezérelt a folyamat, tehát az iparági gyakorlattal szemben, mi nem úgy hozunk létre termékeket, hogy először maximalizáljuk az önköltséget vagy a fogyasztói árat, és ebből következően később erős kompromisszumokat kötünk az alapanyagminőséget illetően.

Ha egy terméket szeretnénk létrehozni, akkor először megállapítjuk, hogy milyen anyagoknak kell belekerülni és azokból a hatóanyagokból a biológiailag legjobb molekulaformákat választjuk. Ebben nincs kompromisszum! Az így létrejött önköltség alapján számolunk és igen, néha nem fér bele még a viszonteladók „elvárt” jutaléka, mert olyan kicsi az önköltség és az eladási ár közötti rész.

Úgy tartjuk szem előtt a vásárlók érdekeit, mintha mi lennénk azok, akinek ezek a termékek készülnek.

Újdonságaink és pillanatnyilag legnépszerűbb Wise Tree Naturals termékek

Legújabb cikkeink

Wise Tree Naturals Cikkek

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket