fbpx
A kosár üres!

A hét története - Blikk nők

Dr. Bíró Szabolcs - Blikk Nők.

„Szeretném boldognak látni a nőket"

Vajon miért vágyik vissza valaki Amerikából Magyarországra? És miként kerül egy vegyészmérnök a krémek és dezodorok világába?

 A 38 éves Bíró Szabolcs tíz éve még a szénhidrogénipar és az útépítés területén ért el sikereket. Az ifjú mérnököt, akinek az egyik újítása világszabadalom lett, kitüntették a 35 év alatti kutatóknak járó Varga József-díjjal, később pedig elnyert egy amerikai ösztöndíjat. Családjával a tengerentúlra költözött, ahol hamarosan életmódot váltottak: elkezdték természetes anyagokkal helyettesíteni a mosogatószert, a szappant, a betegségekre pedig többek között illóolajokat használtak.

 

Túlélőtúrán tesztelve

Idővel egyre több ismerősük érdeklődött a saját kezűleg előállított krémeik iránt. Aztán egy kirándulás végleg megerősítette Szabolcsot abban, hogy jó úton jár.

- Egyszer a Perzsa-öbölben túráztunk. A túlélőtúrának is beillő kirándulás során a nagy hőségben mindenki erősen megizzadt, de egyedül nálam maradt el a kellemetlen szag. Amikor rákérdeztek, mosolyogva feleltem, hogy a saját dezodoromat használom. Azóta tudatosan foglalkozom a kozmetikumokkal.

A természetes anyagok híve.

Dr. Bíró Szabolcs - Blikk Nők.

Vissza a gyökerekhez

Aztán Szabolcs megint gondolt egyet, és több mint három év után hazatelepült Magyarországra.

- Egyrészt nem akartam megszokni a kinti mentalitást. Alig akartam hinni például a fülemnek, amikor az egyik kollégámat feljelentéssel fenyegette meg a 14 éves fia, mert nem kapott elég zsebpénzt. Másrészt Magyarországon tanultam, ennek az országnak vagyok hálás. Rájöttem, hogy a rengeteg pénznél nekünk, magyaroknak, sokkal fontosabbak az emberi értékek...

 

Hatalmas változás

- Szeretném boldognak látni a hölgyeket. Remek érzés, hogy az édesanyámat megállítják az ismerősei az utcán, és arról faggatják, hogy melyik kozmetikushoz jár. Mindig azt feleli: „a fiam dolgait használom". A feleségemet is kérdezgetik, vajon botoxoltat-e... - meséli mosolyogva.

- Mindenki gyors változást akar, ami szerintem gyógynövényekkel igenis elérhető. A 21 növényi összetevőből álló „randikrémünk" hatása például már egy órán belül látható. Csoda, hogy a nők imádják?

 

Beszterczey Judit

Egyéb

Otthon elkészíthető kozmetikum receptek

Kozmetikumokról

Kozmetikumokban és étrend-kiegészítőkben (is) használatos komponensekről

Bőrápolási tippek és tanácsok

Egészségről

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket