fbpx
A kosár üres!

A nőgyógyászati problémák mérsékelhetők!

A női hormonális rendszer komplex folyamat, amelynek irányító központja az agy. A női ritmusokat a petefészek, valamint a nemi szervek együttes működése szabályozza. A petefészek az agyalapi mirigy felügyelete alatt áll, a célszerveket (a méh, mell, petevezeték, hüvely) pedig a petefészek kontrollálja. Normális esetben – bár minden nőnél valamilyen szinten egyedi ciklusban – ezeknek a szerveknek a működése egy tökéletes ritmust vesz fel.

Mihez vezethet a hormonháztartás egyensúly-hiánya?

A nőgyógyászati problémák egyik előidézője a ciklusharmónia zavarában keresendő. Két hormon vezérli az agyalapi mirigyet: a folliculus stimuláló-, és a luteinizáló hormonok. E hormonok felelősek az ösztrogének (tüszőérlelő hormonok), továbbá a luteinizáló (sárgatestépítő hormonok) előállításáért. Ezek tehát a méh és petefészek javára vannak.  Az egyensúly felborulása esetén kellemetlen, esetenként erős fájdalmak, bő vérzéses panaszok léphetnek fel. Meglepő, de az alhasi fájdalom a felnőtt nők 30, a pubertáskorban lévő nők 60%-át érinti.

Hogyan mérsékelhetjük ezeket a nőgyógyászati problémákat?

Orvosi szakkönyvek a probléma enyhítésére szintetikus progesztatív készítményeket javasolnak. A fájdalom enyhítésének, azonban léteznek, szelídebb gyógymódjai is, melyek rendszerint mellékhatások nélkül támogatják a folyamatokat. Termékeink között is találhatnak olyan gyógynövény alapú, természetes kozmetikumokat, amelyekhez speciális módon társítható az ugyancsak natúr étrend-kiegészítők egész sora.

Miért fontos ez a nőgyógyászati problémák kérdésében?

A menstruációs zavarok, a ciklus anomália megterheli a női pszichét is, hisz a menstruáció a nőiesség fogalomkörébe tartozik, és ennek zavara érzelmi stresszforrás lehet, számtalan nő úgy élheti meg ezeket a nőgyógyászati problémákat, mint a nőiességen esett csorbát.

Érdemes ezért olyan természetes alapanyagú termékeket előnyben részesíteni, amelyek csökkentik, illetve megelőzik a kellemetlen, a nőiesség megélését zavaró problémákat:

Jó hatással lehetnek, a sokrétű nőgyógyászati problémák enyhítésében, a különböző ajurvédikus gyógynövények, a mexikói vad yam gyökér, a kínai angyalgyökér, vörös málnalevél-, a poloskavész-, a vöröshere- és a maca gyökér kivonatok.

A Wise Tree Naturals különböző, természetes megoldásai segítenek tehát a nőgyógyászati problémák leküzdésében. Ebben a csoportba tartoznak elsősorban a ciklusbarát krémek és hozzájuk tervezett ciklusbarát étrend-kiegészítő.

Képzeljen el egy totálisan egészséges, mérgek nélküli világot, ahol a gyógyítás helyett a prevencióra fókuszálnak, van idejük az önfejlesztésre, és garanciájuk az összeszedettségre. Kezdje el ennek megvalósítását, még ma! 

Nézd meg megoldási javaslatainkat a Nőgyógyászati problémák menüpontban

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket