fbpx

A pajzsmirigy betegség tünetei és természetes készítményekkel történő kezelése

A pajzsmirigy betegség tünetei és természetes készítményekkel történő kezelése A pajzsmirigy betegség tünetei és természetes készítményekkel történő kezelése

Folyton ideges vagy, rossz a közérzeted, nincs semmihez sem kedved, és a munkahelyeden sem tudsz jól teljesíteni? Ez elég nagy gond, hiszen a kialvatlanság, a folyamatos hangulatingadozások, netán dühkitörések, tönkretehetik a munkahelyi és a magán életi kapcsolataidat egyaránt.

Lehet először nem is sejted mivel állsz szemben, azonban ezek a tünetek mind a pajzsmirigy betegség tünetei lehetnek, úgy, mint az indokolatlan hízás vagy a fogyás is. Nagyon fontos odafigyelni ezekre az intő jelekre és mielőbb elkezdeni a megfelelő kezelést a panaszok megszüntetése érdekében.

Vegyük górcső alá és vizsgáljuk meg röviden, hogy mik lehetnek még a pajzsmirigy betegség tünetei

A felsorolt intő jelek mellett érdemes odafigyelni a következő „állapot változásokra” is:

  • magas koleszterinszint,
  • menstruációs problémák (az erős, elhúzódó menstruáció, de a hosszabb ciklus is lehet a pajzsmirigy betegség tünete),
  • termékenységi gondok (gyakori eset, hogy a meddőség hátterében is a pajzsmirigy rendellenes működése áll),
  • pánikbetegség jelentkezése,
  • a pajzsmirigy alul vagy túl működése hasmenést illetve székrekedést okozhat,
  • gyakori izületi fájdalmak,
  • hajhullás, különböző bőrpanaszok.

A pajzsmirigy betegség megjelenésében igen nagy szerepet játszhat a genetikai hajlam is, de a stresszes életmód, a különböző autoimmun betegségek vagy a kevés jód fogyasztás is.

A pajzsmirigy betegség tünetei kis „lámpácskák”, amelyek jeleznek, hogy itt az ideje változást hoznod az életedben.

Figyelj oda magadra, értékeld, szeresd és tiszteld önmagad, és old meg konfliktusaidat a külvilággal is. Ezeket megteheted lelki szintén, ugyanakkor nagyon fontos a fizikai szinten történő kezelés is.

Mit tehetsz, ha a pajzsmirigy betegség tüneteit tapasztalod, és a vizsgálatok is igazolják gyanúdat?

Használj természetes étrend-kiegészítőket, amelyek támogatják az egészséges pajzsmirigyműködést. Szerencsére ma már megbízható forrásból beszerezhetőek ilyen termékek, nem kell azonnal a szintetikus készítményekhez nyúlni, amelyek csak további mellékhatásokat eredményezhetnek.

A WTN jód és szelén komplex használatával eredményesen támogatható az egészséges pajzsmirigy-működés. A megfelelő ásványi anyagok pótlása nélkül nem valószínű, hogy a szerv működése optimális marad.

Érdemes lehet a WTN ciklusbarát krém használatát is megfontolnod. A pajzsmirigy betegség tünetei kezelésében nagyszerű segítség lehet. Mérsékelheti a stressz okozta károkat a szervezetben, a hangulati labilitás ellen is jó hatással bírhat. Adaptogén összetevőket tartalmazó készítményekkel együtt (pl. Rózsagyökér komplex) egy egészséges mentális állapotot hozhat létre és ami a legfontosabb, hogy a női ciklus kialakításáért felelős ösztrogén-progeszteron hormonszintet is egyensúlyban tarthatja. A pajzsmirigy betegség hátterében a két hormon egyensúlyának felborulása igen gyakran előfordulhat, bár sokan nem is tudnak róla! A sejtek védelme érdekében a megfelelő minőségű magnézium készítménnyel tökéletesen befolyásolható a hormontermelő szervek, így a pajzsmigy működése is.

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket