fbpx

A pajzsmirigy túlműködés tünetei és azok gyógynövényes kezelése

A pajzsmirigy túlműködés tünetei és azok gyógynövényes kezelése. A pajzsmirigy túlműködés tünetei és azok gyógynövényes kezelése.

A nőiség megélése számos semmihez sem fogható élményt kínál, de sajnos előfordulhatnak olyan negatívumai is, amelyek igencsak megkeseríthetik a mindennapokat. Ilyen lehet a tipikusan női betegségként számon tartott pajzsmirigy túlműködés, mely sok kellemetlenséggel járhat együtt. Ha éjszakai álmatlanság gyötör, hirtelen sokat fogytál, s ezt nem indokolja életmódváltás, vagy éppen hangulati ingadozások és menstruációs problémák jellemzőek Rád, akkor mindenképpen megéri elgondolkodni azon, hogy minden rendben lehet-e a pajzsmirigyeddel.

A pajzsmirigy túlműködés tünetei nőknél és férfiaknál

Bár legtöbben a pajzsmirigy alulműködéssel járó, akár kórossá váló elhízástól szoktak tartani, legalább ennyi kellemetlenséggel jár a betegség másik válfaja, amikor a pajzsmirigy túlműködéséről van szó. A menstruációs ciklus felborulása, a magasabb pulzusszám, a szívdobogásérzés, idegesség mellett a fejfájás, a vérnyomás növekedése, a gyorsuló anyagcsere miatt fokozódó étvágy ellenére is bekövetkező súlycsökkenés, gyakoribb székletürítés, izzadás, állandó melegségérzés, hajhullás is a pajzsmirigy túlműködés tünetei közé tartozik. A pajzsmirigy túlműködés tünetei nőknél menstruációs zavarok, spontán vetélés formájában is megmutatkozhatnak.

A pajzsmirigy túlműködés oka

A pajzsmirigy túlműködés oka lehet gyulladás, pajzsmirigy hormon túladagolás, túlzott mennyiségű jódbevitel, valamilyen érzelmi stresszhatás, tartós túlterheltségből eredő, hosszan fennálló stresszes élethelyzet is. A női hormonháztartás különösen érzékenyen reagál a tartós stressz okozta feszültségre. A hormonok nemcsak a női ciklus szabályozásában vesznek részt! Felelősek lehetnek a hangulati változásokért, hatással vannak az anyagcsere működésére is, melynek a szabályozásában a pajzsmirigy optimális működése is jelentős részét képezi. A hormonháztartás rendszerét érintő működési zavar következménye lehet a pajzsmirigy túlműködés is.

A pajzsmirigy túlműködés kezelése gyógynövényekkel

A pajzsmirigy túlműködés esetében érdemes a gyulladást, mint oki tényezőt kiemelni. Akár a tartós stresszhatás is képes gyulladásos folyamat elindítására. Ennek mérséklése esszenciális fontosságú.

A természetes gyógymódok kedvelői számára jó hír, hogy létezik egy olyan növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő, melynek segítségével a pajzsmirigy túlműködés kezelése gyógynövényekkel is kiegészíthető. A WTN kurkuma spektrum készítmény értékes összetevői képesek mérsékelni a szervezetben lévő gyulladásos folyamatokat, segít fenntartani a sejtek optimális anyagcsere folyamatait és hormonháztartásod egyensúlyát pozitívan is befolyásolja. A WTN kurkuma spektrum rendszeres használatával egészséged megőrzését támogatod és csökkentheted a pajzsmirigy túlműködés tüneteit.

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket