fbpx

A progeszteron szint emelése természetesen

A progeszteron szint emelése természetesen. A progeszteron szint emelése természetesen.

A megfelelő progeszteron szint kiemelten fontos a gyermekvállalás esetében; a progeszteron rendkívül fontos szerepet tölt be a menstruáció és az ovuláció szabályozásában, így jelentős befolyást gyakorol a menstruációs ciklusra és a termékenységre is. Az alacsony progeszteron szint a ráncok megjelenésében és az idő előtti csontritkulás kialakulásában is szerepet játszik.

A progeszteron szint emelése számos módszerrel lehetséges. Alapvetően megkülönböztethetünk szintetikus és természetes hormonpótlást. A szintetikus hormonpótlás kétségkívül hatékonynak mondható, azonban komoly mellékhatásokkal járhat. Sőt, olyan súlyos mellékhatásokat is említ a szakirodalom, mint a stroke és a mellrák kockázatának növekedése.

Természetes módszerekkel a progeszteron szint emelése érdekében

A természetes módszerek legnagyobb előnye, hogy kockázatot szinte nem hordoznak. Bár a gyógynövények lassabban fejtik ki hatásukat, mint a szintetikus hormonok, azonban természetes módon képesek hasznosulni és kiürülni a szervezetből. Így a mellékhatások is kiküszöbölhetővé válnak. A természetes hormonpótlás leghatékonyabb módszerét jelentik a növényi fitohormonokat tartalmazó készítmények. A termékek között kivételes minőséget képvisel a Wise Tree Naturals yam gyökér kivonatot tartalmazó természetes progeszteron krém. A készítmény könnyedén felszívódik, így a hatóanyagok azonnal a véráramba juthatnak. Érdemes tudni, hogy a krém felvétele a vékony bőrfelületeken történhet a leghatékonyabban, így például a könyökhajlatban érdemes alkalmazni. Menstruáció előtt két nappal már ne használjuk a progeszteron emelését célzó készítményeket.

A növényi élelmiszereink, mint az édesburgonya vagy a yamgyökér is tartalmaz fitoprogeszteront, azonban étkezéssel nagyon kevés mennyiséget tudunk csak magunkhoz venni, így nem tudjuk biztosítani, szervezünk számára az optimális mennyiséget.

A megfelelő hormon-, illetve a progeszteron szint emelése szempontjából kiemelten fontos a megfelelő mennyiségű E-vitamin bevitele is. A kutatások egyértelműen bizonyítják az E-vitamin hiánya és az alacsony progeszteron szint közötti összefüggéseket, így bátran kijelenthető, hogy az ilyen jellegű problémák megelőzése érdekében rendkívül fontos az elégséges E-vitamin bevitel. A WTN természetes progeszteron krém, már optimális mennyiségű E-vitamint tartalmaz, így étrend-kiegészítő formában külön már nem szükséges a bevitele.

Amennyiben a progeszteron szint emelése számodra is fontos a WTN ciklusbarát, progeszteron krém remek választás lehet.

 

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket