fbpx
A kosár üres!

Antal Vali és a Randikrém…

Randikrém a hialuronsav tartalmú természetes arckrém Randikrém a hialuronsav tartalmú természetes arckrém

… avagy lehet-e a bőrt valóban, gyorsan és hatékonyan ránctalanítani?

Antal Vali a rádióban Sebestyén Balázsékkal élőben beszélt az egyik legnépszerűbb termékünkről, a „Randikrémről”:

Részlet a műsorból:

„Aki valóban ismeri a bőr anatómiáját, az tudja, hogy az öregedést késleltetni lehet különböző ránctalanító krémekkel, de a már kialakult ráncokat eltűntetni nem. Optikailag lehet csalni, de azzal csak becsapjuk magunkat.
Ha bekenjük magunkat egy ilyen krémmel, akkor olyan érzésünk támad, minthogyha kifeszítenénk a szemünk alatti bőrt, ami nem túl kellemes. Ráadásul hogyha este lemossuk ezt a krémet, akkor még jobban összeesik, szóval még ráncosabbnak tűnik olyankor, mint a krém alkalmazása előtt.
Abban az esetben, ha valaki a ránctalanító krémeket huzamosabb ideig, napi, heti, évi szinten alkalmazza, akkor pont ezzel fogja elérni, hogy teljesen össze fog esni a bőre, hiszen a bőre nem tud mozogni ettől a külső botox-hatástól. Egy olyan anyagot ken rá, ami csak a krémben van jelen, ami kizárólag a bőr külső felületére tapad rá, amitől lélegezni se tud a bőr, az anyagcseréje is leáll, és ettől szinte múmiaszerűvé válik.
Vannak azok a magas hialuronsav tartalmú, úgynevezett „randikrémek”, amit másként esemény előtti krémnek is hívnak. A hialuronsav a bőr felhámjába beköltözik, és ott megdagad. Nincs az a maszkszerű érzés, és mégis, nagyon szépen ki tudja simítani 24 órán át a bőrt.
Tehát, ha már választasz, akkor válassz olyat, amelyben természetes anyagok vannak, nem pedig szilikonok, mert ezek szilikonnal érik el hatásukat. Ez nagyon nem jó, a bőr se szereti, mert ez ugyanolyan, mint amikor a kocsikhoz alkalmazzák a szilikont. Ez egy kenő hatású, szép, fényes felületet ad, amely kívülre tapad, tehát nem szívódik fel a bőrben hanem lesz egy borzalmas, lég át-nem-eresztő réteg rajtunk, amitől tényleg úgy érezzük, minta maszk lenne rajtunk.”

Ha szeretnél további információt a WTN Randikrémről, vagy szeretnéd megrendelni, kattints ide...

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket