fbpx
A kosár üres!

Az ösztrogén dominancia jelei könnyen felismerhetőek!

A nőiségről -a maga teljességében megélve- elmondható, hogy rengeteg szépséggel jár. Ám ahogyan a legtöbb dolognak, így ennek is vannak hátulütői. A legtöbb nő jól ismeri a menstruációt megelőző tüneteket, a görcsöket, a fejfájást és a kellemetlen puffadást, de mégis vannak, akiket a szokottnál jobban megvisel ez az állapot. Esetükben olyan további problémákkal is gyakran szembesülni, mint a fáradékonyság, az alacsony energiaszint, a rettegett elhízás, vagy a hüvelyszárazság és a hasi puffadás. A női test egyensúlyát az ösztrogén és a progeszteron kényes egyensúlya nagy mértékben befolyásolják, így ha az felborul, úgy sajnos számos kellemetlen panasszal és testi tünettel szembesülhetünk. Mielőtt azonban azt gondolnád, hogy az ösztrogén dominancia jeleivel együtt kell élned, érdemes tudnod, hogy megoldás igenis létezik, méghozzá természetes hatóanyagok segítségével!

WTN krém az ösztrogén dominancia jelei ellen

A progeszteron krém kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, melyek semmilyen mellékhatást nem okoznak, és hatékonyan járulnak hozzá a hormonális egyensúly megteremtéséhez. A natúrkozmetikum kiváló ár/érték arányt képvisel, és összehasonlítva a többi hasonló, piacon kapható készítménnyel, sokkal tovább elegendő. Egyetlen WTN krém akár fél éven keresztül is használható, ráadásul a benne megtalálható értékes hatóanyagoknak köszönhetően a testápoló használatát is elhagyhatod a kezelt területen. Az ösztrogén dominancia jelei remekül enyhíthetőek a készítmény segítségével, bőröd ápoltabb, fiatalosabb lesz, és a kínzó panaszoknak is búcsút mondhatsz a krém rendszeres használatával.

A természet erejével az ösztrogén dominancia jelei megszüntethetőek!

A természet patikája már nagyon sokszor tanúbizonyságot tett arról, hogy kitűnő választásnak bizonyul az egészség helyreállítása érdekében. Nincs ez másként akkor sem, ha az ösztrogén dominancia jelei kerülnek szóba, melyek sajnos igencsak képesek megnehezíteni a mindennapokat és a nőiség megélését. Hála azonban a progeszteron krémben megtalálható flavonoidoknak, ásványi anyagoknak, vitaminoknak, antioxidánsoknak, és a fő alkotóelemként számon tartott mexikói vad yam gyökér kivonatnak, a hormonális egyensúly helyreállítható, méghozzá bármilyen kellemetlen mellékhatás nélkül. Az ösztrogén dominancia jelei napjainkban sokakat érintenek, ám a panaszokba való belenyugvás helyett érdemes olyan, már bizonyított készítményt választani a kezelésre, amely eredményesen járul hozzá a tünetek enyhítéséhez. 

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket