fbpx
A kosár üres!

Téli bőrápolás

Ne feledkezz el bőröd ápolásáról a téli hónapokban sem. Álljon itt néhány tipp, amivel segíthetsz bőrödnek a hideg téli hónapokban:

Fontos a megfelelő folyadékmennyiség bevitele. Míg nyáron észrevétlenül megisszuk a napi ajánlott mennyiséget, addig télen hajlamosak vagyunk megfeledkezni az elégséges folyadék beviteléről, illetőleg köszönhetően a szürke, borongós, hideg napoknak, leginkább kávét, fekete teát töltünk magunkba, hogy legyen, ami segít kihúznunk valamivel a nap végéig. Ennek eredményeképpen bőrszárazság léphet fel, amire a hideg, szeles időjárás is rásegít.

  • A fűtésnek köszönhetően lakásunk levegője kiszárad, tovább szárítva ezzel bőrünket. Célszerű egy elektromos párásító beszerzése, ami pótolja a levegő nedvességtartalmát.
  • Mindig legyen kéznél egy hyaluronsav krém. A hyaluronsav krém vitaminokkal és antioxidánsokkal tölti fel és puhává varázsolja bőrödet.
  • Gondoskodj megfelelő napfényvédelemről. Habár télen sokkal több időt töltünk a szobánk melegében, és a nap sem süt túl gyakran, mégis, fontos ilyenkor is a megfelelő elővigyázatosság.
  • Szabadulj meg az elhalt hámsejtektől. A bőr legfelső rétege elöregedett, vagy már el is halt. Szabadulj meg tőle gyengéd arcradírozás segítségével, ügyelve hogy az alatta lévő réteg ne károsodjon. Ne használj alkoholos lemosókat, helyette inkább próbálj ki néhány tápláló, ám gyengéd házi lemosót.
  • Ne fürödj-zuhanyozz túl forró vízben. Bár jól esik télen forró fürdőt venni, bőröd számára mégsem ajánlatos, mivel a forró víz feloldja a bőr lipid-rétegét, megfosztva ezzel a természetes zsírosságától, tovább szárítva a bőrt, ráadásul a meleg következtében sok folyadék párolog el a bőrön keresztül.
  • Mindig rétegesen öltözz, hogy tudj megválni felesleges rétegtől. A befülledt, átnedvesedett ruha nem engedi a bőröd szellőzni.
  • Táplálkozz egészségesen télen is, hogy pótold a bőröd számára is nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat.

Ne feledkezz meg arról, hogy télen a bőr kicsit zsírosabb ápolást igényel, mint a nyári időszakban.

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket