A kosár üres!

kategória teszt modul

Hogyan kapcsolódhatnak a kozmetikumok és az étrend-kiegészítők a hormonrendszer támogatásához?

Nagyon egyszerűen! Minden természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumban jó eséllyel vannak olyan hatóanyagok, melyek jótékony hatással vannak nemcsak a bőr, hanem az egész szervezet számára is.

Hogy is van ez?

A bőrünkön keresztül sokkal hatékonyabban tudunk bejuttatni bizonyos fontos „építő” anyagokat a szervezetbe, hiszen bőrre kenve gyorsabban, közvetlenül a véráramba juttathatjuk azokat.

Vannak azonban olyan anyagok, amelyek a tápcsatornán keresztül felszívódva hasznosulnak jobban. Ezek felhasználásával jellemzően étrend-kiegészítők készülnek.

Ezt a felismerést használja ki a Wise Tree Naturals tudományos kutatócsoportja és alkot folyamatosan olyan termékeket, amelyek egymáshoz vannak tervezve, és amelyek összetevői szinergiában működnek. A Wise Tree Naturals elsősorban megoldásokban és nem pedig termékekben gondolkodik, mivel legtöbbször egy termékben lehetetlen bezsúfolni a szükséges hatóanyagokat.

Abban hiszünk, hogy nem lehet csak egy oldalról megtámogatva mindenki segítségére lenni. Ezért továbbgondolva a leggyakoribb problémák megoldási lehetőségeit, különböző megoldáscsomagokat állítunk össze. Így nem a tünetek felszíni kezelésére, hanem magára a problémát kiváltó okra ajánlunk valóban hatékony megoldásokat.

Klikkelj a kategória címekre a részletekért.

Fogantatástámogató minicsomag
13.647 Ft

A nemi hormonok egyensúlya és a hatékony stresszkezelés fontos alappillérei a sikeres fogantatásnak.

 

Meddőség stop csomag
22.589 Ft

Leírás.

Meddőség stop minicsomag
13.790 Ft

A meddőség elkerülhető a rendszeres ovuláció és a hormonális egyensúly megteremtésével.

Optimális peteérés csomag
20.270 Ft

Az ovuláció megvalósulásával sikeres csak a fogantatás. Ehhez a lelki egyensúly is kiemelten fontos.

Optimális peteérés minicsomag
13.790 Ft

Fókuszban a ciklus egészségének támogatása!

Peteérés-támogató minicsomag - inzulinrezisztánciás háttérrel
13.291 Ft

Ha nem jön össze a baba, és inzulinrezisztencia is jellemző rád.

 

Szülés utáni depi stop csomag
17.653 Ft

Leírás.

Szülés utáni depi stop minicsomag
10.810 Ft

A szülést követő depresszió elkerülésének a leghatékonyabb módja a progeszteron hormon szint emelésében rejlik. Gyors és szinte azonnali hatással bírhat. Ne habozz!

Vetélés stop minicsomag
12.998 Ft

A megfelelő progeszteron hormon szint esszenciális a vetélés elkerülésében.

 

Endo stop csomag
25.410 Ft

Az endometriózis hátterében legtöbbször a gyulladás és felborult hormonrendszer állhat. Így a gyulladás mérséklésére és a hormonrendszer harmóniájának visszaállítására a legfontosabb feladat.

Endo stop minicsomag
16.610 Ft

Endometriózis esetén elsődleges fontosságú lehet az emelkedett gyulladásszintnek a csökkentése, illetve az ösztrogéndominancia (magas ösztrogénszint) ellensúlyozása.

Erős vérzés stop minicsomag
16.610 Ft

Az erős szinte már kezelhetetlen menstruációs vérzés hátterében jelentős gyulladás figyelhető meg, ennek kezelése nélkülözhetetlen a probléma megoldásában.

Fájdalmas menstruáció stop minicsomag
16.610 Ft

A menstruáció napjai ne az elviselhetetlen fájdalomról szóljanak!

 

Mióma stop minicsomag
15.610 Ft

A felesleges ösztrogén kivezetését teszi lehetővé. A természetes progeszteron pedig hatékony fegyver az ösztrogéndominancia ellensúlyozásában.

Petefészek ciszták stop minicsomag
16.610 Ft

A petefészek ciszták a gyulladás talaján jönnek létre. Így a csomag kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a gyulladás csökkentésére.

PMS stop csomag
20.629 Ft

A tartós állapotjavulás érdekében mindig a probléma forrását keressük meg: a hormonok megregulázásával a menstruációt megelőző és követő napok alatt is ragyoghatsz.

PMS stop minicsomag
13.790 Ft

A progeszteron és ösztrogén szint arányának megfelelő egyensúlya segíthet a PMS tüneteinek mérséklésében és hormonális harmónia kialakításában.

PMS és stressz stop csomag
27.516 Ft

Ha eleged van a tűzoltásból és valóban tartós megoldásra vágysz! Mert a premenstruációs szindróma sok esetben a stressz talaján alakul ki.

Problémás ciklus minicsomag
13.790 Ft

A problémás ciklus hátterében megfigyelhető csökkent progeszteronszint és az ösztrogén relatív túlsúlya. A probléma megoldása a hormonok egyensúlyának rendezésében rejlik.

Feszülő mellek stop minicsomag
13.790 Ft

A feszülő mellek érzése a premenstruációs szindróma (PMS) egyik jellemző tünete. A hormonszintek rendezésével a mellek fokozott érzékenysége is teljesen megszüntethető.

 

Kebelbarát csomag
25.410 Ft

A mell egészségének támogatása akár komolyabb kihívást jelentő nőgyógyászati állapotoknál is.

Kebelbarát minicsomag
15.610 Ft

Leírás.

Pajzsmirigybarát csomag
20.446 Ft

A pajzsmirigy elégtelen működésének optimalizálása érdekében a hormonális egyensúlytalanság rendezése és az ásványi anyagok pótlása elengedhetetlen.

Pajzsmirigybarát minicsomag
13.608 Ft

A minicsomagban szerepet kap a nélkülözhetetlen tápanyagok pótlása és az optimális progeszteronszint elérésének támogatása.

Depi stop csomag
23.448 Ft

A tartós gyulladás sokszor depresszió, hangulati labilitás formájában jelentkezhet, amely a hormonrendszer felborulásával és a stressztűrő képesség csökkenésével is együtt járhat.

Depi stop minicsomag
13.647 Ft

A stressz és a mindennapi pörgés nemcsak a hormonrendszer felborulásához járulhat hozzá, hanem tartósan kimerítheti a szervezet energiáit. A Depi stop minicsomag termékei a csökkent teljesítőképesség és a hormonális egyensúly visszaállítását segítheti.

Energiavédő nagy csomag
26.634 Ft

Leírás.

 

Energiavédő csomag
20.446 Ft

Az optimális energiaszint elérése a pajzsmirigy és a stressztűrő képesség támogatásán keresztül valósulhat meg. A hormonok optimális működését pedig a természetes progeszteron krém segítheti, amely a hatás fokozását teheti lehetővé.

Energiavédő minicsomag
13.636 Ft

Az alváshiány, a vékonyodó hajszál, a lassult anyagcsere két szerv funkcióját is érintheti. A pajzsmirigy és a mellékvesék támogatása biztosíthatják az optimális energiaszintet és a nyugodt, kiegyensúlyozott lelki állapotot.

Immunbarát minicsomag
12.998 Ft

Vértezd fel immunrendszered!

Kimerültség stop minicsomag
13.647 Ft

Leírás.

Libidóbarát csomag
20.536 Ft

Az optimális libidószint eléréséhez esszenciális a stressz mérséklése a szervezetben. A hormonális egyensúly megteremtése pedig segítheti a folyamat minél gyorsabb és hatékonyabb megvalósulását.

Libidóbarát minicsomag
13.698 Ft

A hüvelyszárazság és a csökkent libidószintet nem csak átmenetileg, hanem tartósan is rendezheted a hormonok egyensúlyának beállításával.

Hőhullám stop csomag
20.178 Ft

Ha folyamatosan hőhullámok keserítik az életed, érdemes a vércukor és az inzulinszinted is támogatni. A probléma gyökere az esetek többségében az inzulinérzékenység csökkenése, így a megoldás szempontjából ez a terület kiemelkedő fontosságú.

Hőhullám stop minicsomag
13.698 Ft

A változókor egyik legismertebb tünete a hőhullám. Ha nem szeretnél ezzel a kínzó tünettel együtt élni, érdemes lehet a hormonháztartás egyensúlyára nagyobb hangsúlyt helyezni.

Változókori álmatlanság stop csomag
20.536 Ft

A hormonok megregulázásával közérzetünk javul, az alvás ismét mély és pihentető lehet.

Változókori álmatlanság stop minicsomag
13.647 Ft

A minicsomag a nyugodt és pihentető alvást segíti elő. A termékek a kiegyensúlyozott mindennapokat támogatják, hogy az esti elcsendesülés és a mély alvás valóban biztosított legyen.

Változókori depi stop csomag
23.448 Ft

A változókori depresszió kezelését senki nem veszi elég komolyan, pedig egy kis segítség csodákra képes. A termékek a probléma gyökerét célozzák!

Változókori depi stop minicsomag
13.647 Ft

A kilátástalanság és a magányosság érzéséből van kiút. A depresszió nem normális állapot. Nem veled van a baj, a hormonok változása okozhatja ezt a tünetet.

Változókori energikusság minicsomag
20.536 Ft

Energikusság a mindennapokban még a változókorban is. Egy kis támogatással ismét energikus és fáradhatatlan leszel.

 

Változókori fáradékonyság csomag
27.334 Ft

A változókort érintő enerváltság hatékony megoldása a hormonműködés rendezésében rejlik. A stressz hatásai ellen és a pajzsmirigy optimális működéséért alakítottuk ki a csomagot.

Változókori fáradékonyság minicsomag
20.536 Ft

A változókor sok esetben enerváltság és állandó fáradtság formájában jelentkezik. Ne hagyd, hogy befolyásoljon a mindennapi teendők elvégzésében és nyomot hagyjon munkádon. A megoldás: a hormonok optimális működésének támogatása és a szervezet kimerültségének csökkentése.

Változókori hajhullás stop csomagok
13.647 Ft

A hajhullás egy rendkívül összetett probléma. A legtöbb esetben a pihenés mellőzése és a fokozott munkatempó jelenti a fő gondot. A magánéleti problémák, a lelki terhek szintén a hormonok működét teszik tönkre. E mellett inzulin rezisztencia, pajzsmirigygondok és a gyulladás is jelentkezhet. A csomagok között az említett hormonális problémákkal küzdők is megtalálják a számukra tökéletes megoldást.

Változókori hangulatingadozás stop minicsomag
13.698 Ft

A csomag kialakításánál a stressztűrő képesség javítását és a hormonális egyensúly visszaállítását céloztuk meg. A hangulatingadozás kezelése nem nélkülözheti ezeknek a problémáknak a kezelését. Hatásuk nyugodt és kiegyensúlyozott mindennapokat tesz lehetővé.

Változókori ingerlékenység stop minicsomag
13.647 Ft

Mert a napi feladatok hatékony elvégzése csak belső feszültség nélkül valósítható meg.

Változókori jólét minicsomag
13.698 Ft

A változókor folyamatának támogatása hozzájárulhat a változókori tünetek megjelenésének csökkentéséhez és a testi-szellemi-lelki egyensúly megtartásához.

Változókori libidó csomag
20.536 Ft

A kimerültség és a fáradtság esetén a libidószinted sem lesz a megszokott. Mérsékeld a stresszt és támogasd a hormonjaid.

Változókori libidó minicsomag
13.698 Ft

Aktivizáld hormonjaid!

Változókori pajzsmirigy csomag
20.497 Ft

A változókor állapotában a hormonok még erőteljesebben éreztetik hatásukat. A hirtelen történő súlygyarapodás, a száraz bőr, lassult anyagcsere pajzsmirigyproblémákat sejtet. A természetes hatóanyagok nemcsak a tünetek mérséklését segítheti, de a női hormonháztartásra is pozitív hatást gyakorolhat.

 

Változókori optimális súly csomag
35.776 Ft

Az optimális súly csomag az inzulinválasz támogatásán és a hormonok egyensúlyának a beállításán túl a pajzsmirigy támogatásával is kiegészül. A termékek komplex módon egymás hatását erősítik. Tökéletes választás, ha a cél a hatékony súlycsökkentés.

Változókori optimális súly minicsomag
20.178 Ft

Az optimális súly beállításának egyik kulcsa a megfelelő inzulinválasz kialakításában rejlik. E mellett a hormonok csökkenő szintjét is egyensúlyban kell tartani, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, amennyiben a súlycsökkentés a célunk.

Változókori teljesség csomag
42.614 Ft

A hormontermelő mirigyek támogatásával a változókori tünetek mérséklése vagy megelőzése is elérhetővé válik. Megszüntethető a hízás, a hőhullám, a hajhullás, az ingerlékenység és számos kellemetlen panasz!

 

Asztma stop minicsomag
15.610 Ft

A női hormonok aktív közreműködése bizony fokozhatja az asztma súlyosságát. Ellensúlyozásával a tünetek is mérsékelhetőek.

 

Álombarát csomag
20.629 Ft

Édes álmokat estére.

Álombarát minicsomag
13.647 Ft

Pörögj nappal, pihenj éjszaka!

Hajhullás stop minicsomag
13.608 Ft

A hajhullás hátterében általában a pajzsmirigy csökkent működése állhat. Amit sok esetben tovább súlyosbíthat az ösztrogén túlzottan magas szintje a szervezetben. A megoldás az ösztrogén ellensúlyozásával, a természetes progeszteron krém használatával és a pajzsmirigy működésének támogatásával valósulhat meg.

Ingerlékenység stop minicsomag
13.790 Ft

A hangulati zavarok különösen a menstruáció körüli időszakban fokozódnak. Ne hagyd, hogy a negatív érzelmek irányítsanak.

Migrénmegelőző minicsomag
13.647 Ft

A migrénnek hormonális vonatkozásai is vannak. Így a változást a hormonjaid rendezésével és a migrénes periódusok megszűnésével te is megtapasztalhatod.

 
×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk