A kosár üres!

Vállalj felelősséget az egészségedért! Állítsd össze a saját egészségvédő csomagodat!

Sokan akkor érzékelik és kezdenek el foglalkozni picit nagyobb odafigyeléssel a fizikai testükkel, amikor az fájdalmakkal, egészségügyi tünetekkel megmutatja magát. A fizikai szinten jelentkező és észrevehető jelek, nagyon gyakran csak a tünetei valamilyen mélyebben meghúzódó hiányállapotnak, egészségügyi kibillenésnek. Ezért gondoljuk úgy, hogy a hormonális hátterű egyensúlytalanságok is, mint pl. a mióma, az endometriózis, hajhullás vagy a gyermekvállalási problémák, jóval komplexebbek annál, semhogy egyetlen étrend-kiegészítő alkalmazása elegendő lenne. Ezen szemlélet alapján állítottuk össze az egészségvédő csomagjainkat, amelyek kiegészítő támogatást nyújthatnak a hormonrendszert érintő egészségügyi állapotokban, az esetlegesen már meglévő gyógyszeres kezelés mellé.

12 főkategóriába csoportosítva találhatod meg a többségében hormonális problémákra javasolt termékombinációkat. Azt, hogy melyik főkategória, milyen problémákra kínál megoldásokat, a főkategória alcíméből tudhatod meg. Az egyes problémákra javasolt termékkombinációk, tartalmaznak alaptermékeket, illetve további ajánlott kiegészítőtermékeket, amelyek közül az egyéni állapotodtól függően tudsz válogatni. Ha rákattintassz a termékekre, bővebb magyarázatot is találsz arról, hogy miért került az adott csomagba.

A saját csomagod összeállításában nagy szükség van rád és a figyelmedre is, hiszen te tudod legjobban, hogy az egészségügyi kihívásod a fő tünetén kívül, még milyen panaszaid, kísérő állapotaid vannak! Ezeket figyelembe véve állítsd majd össze a számodra megfelelő csomagot!

Használati útmutató egyéni csomag összeállításához egy példán keresztül

A Hajhullás stop csomag esetében a javasolt alaptermékek a Ciklusbarát krém és a D3-K2-A vitamin komplex (amely tartalmazza a Magnézium krémet is). Ezen felül, amennyiben a hajhullás pajzsmirigy hátterű, akkor célszerű betenni a kosárba az ajánlott kiegészítő termékek közül a Jód és szelén komplexet is. Ha a hajhullásod IR hátterű, úgy az alaptermékek mellett a Myo-inozitol komplexet javasolt megvásárolnod. Ha a hajhullás hátterében idegrendszeri terheltség van, akkor választhatod a B-vitamin komplexet, az idegrendszer támogatásáért, és melléteheted a Rózsagyökér komplexet is, ha nagyon stresszesek a mindennapok.

Természetesen mindhárom háttér (pajzsmirigy, IR, idegrendszer) esetben, ha úgy érzed, hogy nyomelemeket is pótolnál, akkor azt megteheted. Itt is van választási lehetőség, hiszen, amennyiben a választott termékek közül a Jód és Szelén komplex már a kosaradban van, akkor a jód- és szelénmentes Bór, króm, molibdén, réz, szilícium komplexet, és a Cink komplex cseppet érdemes mellétenni. Ha pedig a Jód és Szelén komplex nincs a kosaradban, akkor a Nyomelem komplexet és a Cink komplex cseppet válaszd.

Egészégvédő megoldások

Álmatlanság, éjszakai izzadás

Optimális csontanyagcsere

Fogantatás, peteérés, vetélés, szülés utáni depresszió, meddőség

Idegrendszer, pajzsmirigy és/vagy IR hátterű hajhullás

Barnázás, PMS, erős vérzés és fájdalmas menstruáció, kimaradó menstruáció

Mell feszülés, mell fájdalom, mell egészség

Pajzsmirigy, hashimoto, depresszió, stressz, ingerlékenység, hangulatingadozás, kimerültség, mellékvese

Édességsóvárgás, hízékonyság, vércukor támogatás, zsírégetés és méregtelenítés

Fogamzásgátlás, hüvelyszárazság, alacsony libidó

Változókor és egyéb változókori panaszok

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk

Megértettem