fbpx
Header Big EGESZSEGVEDO Megoldasok v3 2022

Vállalj felelősséget az egészségedért! Állítsd össze a saját egészségvédő csomagodat!

Sokan akkor érzékelik és kezdenek el foglalkozni picit nagyobb odafigyeléssel a fizikai testükkel, amikor az fájdalmakkal, egészségügyi tünetekkel megmutatja magát. A fizikai szinten jelentkező és észrevehető jelek nagyon gyakran csak a tünetei valamilyen mélyebben meghúzódó hiányállapotnak, egészségügyi kibillenésnek. Ezért gondoljuk úgy, hogy a hormonális hátterű egyensúlytalanságok is, mint pl. a mióma, az endometriózis, hajhullás vagy a gyermekvállalási problémák jóval komplexebbek annál, semhogy egyetlen étrend-kiegészítő alkalmazása elegendő lenne. Ezen szemlélet alapján állítottuk össze az egészségvédő csomagjainkat, amelyek kiegészítő támogatást nyújthatnak különböző egészségügyi állapotokban, az esetlegesen már meglévő gyógyszeres kezelés mellé.

12 főkategóriába csoportosítva találhatod meg a többségében hormonális problémákra javasolt termékkombinációkat. Azt, hogy melyik főkategória milyen problémákra kínál megoldásokat, a főkategória alcíméből tudhatod meg. Az egyes problémákra javasolt termékkombinációk tartalmaznak alap termékeket, illetve további ajánlott kiegészítő termékeket, amelyek közül az egyéni állapotodtól függően tudsz válogatni. Ha rákattintasz a termékekre, bővebb magyarázatot is találsz arról, hogy miért került az adott csomagba.

A saját csomagod összeállításában nagy szükség van rád és a figyelmedre is, hiszen te tudod a legjobban, hogy az egészségügyi kihívásod fő tünetén kívül még milyen panaszaid, kísérő állapotaid vannak! Ezeket figyelembe véve állítsd majd össze a számodra megfelelő csomagot!

Használati útmutató egyéni csomag összeállításához egy példán keresztül

A Hajhullás stop csomag esetében a javasolt alaptermékek a Ciklusbarát krém, a D3-K2-A vitamin komplex (amely tartalmazza a Magnézium krémet is) és a Cink-komplex csepp. Ezen felül, amennyiben a hajhullás pajzsmirigy hátterű, akkor célszerű betenni a kosárba az ajánlott kiegészítő termékek közül a Jód és szelén komplexet is. Ha a hajhullásod IR hátterű, úgy az alaptermékek mellett a Myo-inozitol komplexet javasolt megvásárolnod. Ha a hajhullás hátterében idegrendszeri terheltség van, akkor választhatod a B-vitamin komplexet az idegrendszer támogatásáért, és melléteheted a Rózsagyökér komplexet is, ha nagyon stresszesek a mindennapok.

Természetesen mindhárom háttér (pajzsmirigy, IR, idegrendszer) esetben, ha úgy érzed, hogy nyomelemeket is pótolnál, akkor azt megteheted. Itt is van választási lehetőség, hiszen, amennyiben a választott termékek közül a Jód és Szelén komplex már a kosaradban van, akkor a jód- és szelénmentes Bór króm molibdén réz szilícium komplexet és a Cink komplex cseppet (ha mén nem választottad ki az alap termékek közül) érdemes mellétenni. Ha pedig a Jód és Szelén komplex nincs a kosaradban, akkor a Nyomelem komplexet és a Cink komplex cseppet válaszd. Ha tovább segítenéd a hajnövekedést, akkor válaszd az E-vitamin spektrum cseppet is.

Egészségvédő megoldások

Álmatlanság, éjszakai izzadás

Optimális csontanyagcsere

Fogantatás, peteérés, vetélés, szülés utáni depresszió, meddőség

Asztma, allergia, immunrendszer

Barnázás, PMS, erős vérzés és fájdalmas menstruáció, kimaradó menstruáció

Mell feszülés, mell fájdalom, mell egészség

Pajzsmirigy, hashimoto, depresszió, stressz, ingerlékenység, hangulatingadozás, kimerültség, mellékvese

Édességsóvárgás, hízékonyság, vércukor támogatás, zsírégetés és méregtelenítés

Fogamzásgátlás, hüvelyszárazság, alacsony libidó

Változókor és egyéb változókori panaszok

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket