A kosár üres!

kategória teszt modul

Egészségvédő megoldásaink átfogóan támogatják a női hormonrendszert érintő egészségügyi állapotokat. Egyes nőgyógyászati megbetegedések pl. mióma, endometriózis vagy gyermekvállalási problémák jóval komplexebb megoldást igényelnek, mint egyetlen étrend-kiegészítő alkalmazása. A hatékonyság kiemelkedő jelentőségű! Ezért is törekszünk arra, hogy termékeink összetevői szinergiában, egymást erősítve tudják kifejteni hatásukat. Másik fontos szempont a gyógyuló szervezet tehermentesítése, így felesleges, káros anyagokat, összetevőket nem alkalmazunk. A szervezet összhangjának visszaállítására törekszünk, a termékhez kapcsolódó függést ellenben nem szeretnénk kialakítani.

Hogyan kapcsolódhatnak a kozmetikumok és az étrend-kiegészítők a hormonrendszer támogatásához?

Nagyon egyszerűen! Minden természetes alapanyagokat tartalmazó kozmetikumban jó eséllyel vannak olyan hatóanyagok, melyek jótékony hatással vannak nemcsak a bőr, hanem az egész szervezet számára is.

Hogy is van ez?

A bőrünkön keresztül sokkal hatékonyabban tudunk bejuttatni bizonyos fontos „építő” anyagokat a szervezetbe, hiszen bőrre kenve gyorsabban, közvetlenül a véráramba juttathatjuk azokat.

Vannak azonban olyan anyagok, amelyek a tápcsatornán keresztül felszívódva hasznosulnak jobban. Ezek felhasználásával jellemzően étrend-kiegészítők készülnek.

A Wise Tree Naturals elsősorban megoldásokban és nem pedig termékekben gondolkodik, mivel legtöbbször egy termékben lehetetlen bezsúfolni a szükséges hatóanyagokat.

Abban hiszünk, hogy nem lehet csak egy oldalról megtámogatva mindenki segítségére lenni. Ezért továbbgondolva a leggyakoribb problémák megoldási lehetőségeit, különböző megoldáscsomagokat állítunk össze. Így nem a tünetek felszíni kezelésére, hanem magára a problémát kiváltó okra ajánlunk valóban hatékony megoldásokat.

Klikkelj a kategória címekre a részletekért.

Fogantatástámogató minicsomag
13.647 Ft

A nemi hormonok egyensúlya és a hatékony stresszkezelés fontos alappillérei a sikeres fogantatásnak.

 

Meddőség stop csomag
22.589 Ft

A hormonális egészség kulcs az optimális termékenyéghez.

Meddőség stop minicsomag
13.790 Ft

A meddőség elkerülhető a rendszeres ovuláció és a hormonális egyensúly megteremtésével.

Optimális peteérés csomag
20.270 Ft

Az ovuláció megvalósulásával sikeres csak a fogantatás. Ehhez a lelki egyensúly is kiemelten fontos.

Optimális peteérés minicsomag
13.790 Ft

Fókuszban a ciklus egészségének támogatása!

Peteérés-támogató minicsomag - inzulinrezisztánciás háttérrel
13.291 Ft

Ha nem jön össze a baba, és inzulinrezisztencia is jellemző rád.

 

Szülés utáni depi stop csomag
17.653 Ft

Szülést, szoptatást követően a fáradtság ellensúlyozásának és a hangulati problémák kezelésében nyújthat segítséget a csomag.

Szülés utáni depi stop minicsomag
10.810 Ft

A szülést követő depresszió elkerülésének a leghatékonyabb módja a progeszteron hormon szint emelésében rejlik. Gyors és szinte azonnali hatással bírhat. Ne habozz!

Vetélés stop minicsomag
12.998 Ft

A megfelelő progeszteron hormon szint esszenciális a vetélés elkerülésében.

 

Endo stop csomag
25.410 Ft

Az endometriózis hátterében legtöbbször a gyulladás és felborult hormonrendszer állhat. Így a gyulladás mérséklésére és a hormonrendszer harmóniájának visszaállítására a legfontosabb feladat.

Endo stop minicsomag
16.610 Ft

Endometriózis esetén elsődleges fontosságú lehet az emelkedett gyulladásszintnek a csökkentése, illetve az ösztrogéndominancia (magas ösztrogénszint) ellensúlyozása.

Endo kiújulás stop minicsomag
15.611 Ft

Leírás.

 

Erős vérzés stop minicsomag
16.610 Ft

Az erős szinte már kezelhetetlen menstruációs vérzés hátterében jelentős gyulladás figyelhető meg, ennek kezelése nélkülözhetetlen a probléma megoldásában.

Fájdalmas menstruáció stop + immunerősítés csomag
31.598 Ft

A fájdalmas menstruáció egy jelzés a szervezet részéről. A megoldás a gyulladás csökkentésében és a felesleges ösztrogén kivezetésében rejlik.

Fájdalmas menstruáció stop csomag
25.410 Ft

A fájdalmas menstruáció nemcsak a hangulatunkra nyomja rá a bélyegét, de a napi feladatok elvégzését is rendkívül megnehezíti. Ennek ellensúlyozása nem lehetetlen. Tehetünk ellene.

Fájdalmas menstruáció stop minicsomag
16.610 Ft

A menstruáció napjai ne az elviselhetetlen fájdalomról szóljanak!

Kimaradó menstruáció minicsomag
13.698 Ft

A kimaradó menstruáció a hormonszintek csökkenéséhez vezet, mely újabb vérzéskimaradást indukálhat. Ebből az ördögi körből csak a hormonszintek optimalizálásával lehet kilépni.

 

Mióma stop minicsomag
15.610 Ft

A felesleges ösztrogén kivezetését teszi lehetővé. A természetes progeszteron pedig hatékony fegyver az ösztrogéndominancia ellensúlyozásában.

PCOS és szép bőr csomag
33.849 Ft

A hormonális támogatás és a bőr állapotának javulása egyszerre is megvalósulhat. Ne kelljen kompromisszumot kötni.

PCOS és pajzsmirigy alulműködés stop csomag
33.956 Ft

A pajzsmirigyhormonok megfelelő mennyisége rendszeres ovulációt eredményez, ezáltal a PCOS állapota is megszüntethető.

Petefészek ciszták stop minicsomag
16.610 Ft

A petefészek ciszták a gyulladás talaján jönnek létre. Így a csomag kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a gyulladás csökkentésére.

PMS stop csomag
20.629 Ft

A tartós állapotjavulás érdekében mindig a probléma forrását keressük meg: a hormonok megregulázásával a menstruációt megelőző és követő napok alatt is ragyoghatsz.

PMS stop minicsomag
13.790 Ft

A progeszteron és ösztrogén szint arányának megfelelő egyensúlya segíthet a PMS tüneteinek mérséklésében és hormonális harmónia kialakításában.

PMS és stressz stop csomag
27.516 Ft

Ha eleged van a tűzoltásból és valóban tartós megoldásra vágysz! Mert a premenstruációs szindróma sok esetben a stressz talaján alakul ki.

Problémás ciklus minicsomag
13.790 Ft

A problémás ciklus hátterében megfigyelhető csökkent progeszteronszint és az ösztrogén relatív túlsúlya. A probléma megoldása a hormonok egyensúlyának rendezésében rejlik.

Feszülő mellek stop minicsomag
13.790 Ft

A feszülő mellek érzése a premenstruációs szindróma (PMS) egyik jellemző tünete. A hormonszintek rendezésével a mellek fokozott érzékenysége is teljesen megszüntethető.

 

Kebelbarát csomag
25.410 Ft

A mell egészségének támogatása akár komolyabb kihívást jelentő nőgyógyászati állapotoknál is.

Kebelbarát minicsomag
15.610 Ft

A keblek ápolása a hormonrendszer támogatása révén válik igazán hatékonnyá. A kellemetlen tünetek (mint a mellfeszülés) is mérsékelhetőek.

Pajzsmirigybarát csomag
20.446 Ft

A pajzsmirigy elégtelen működésének optimalizálása érdekében a hormonális egyensúlytalanság rendezése és az ásványi anyagok pótlása elengedhetetlen.

Pajzsmirigybarát minicsomag
13.608 Ft

A minicsomagban szerepet kap a nélkülözhetetlen tápanyagok pótlása és az optimális progeszteronszint elérésének támogatása.

Depi stop csomag
23.448 Ft

A tartós gyulladás sokszor depresszió, hangulati labilitás formájában jelentkezhet, amely a hormonrendszer felborulásával és a stressztűrő képesség csökkenésével is együtt járhat.

Depi stop minicsomag
13.647 Ft

A stressz és a mindennapi pörgés nemcsak a hormonrendszer felborulásához járulhat hozzá, hanem tartósan kimerítheti a szervezet energiáit. A Depi stop minicsomag termékei a csökkent teljesítőképesség és a hormonális egyensúly visszaállítását segítheti.

Energiavédő nagy csomag
26.634 Ft

Leírás.

 

Energiavédő csomag
20.446 Ft

Az optimális energiaszint elérése a pajzsmirigy és a stressztűrő képesség támogatásán keresztül valósulhat meg. A hormonok optimális működését pedig a természetes progeszteron krém segítheti, amely a hatás fokozását teheti lehetővé.

Energiavédő minicsomag
13.636 Ft

Az alváshiány, a vékonyodó hajszál, a lassult anyagcsere két szerv funkcióját is érintheti. A pajzsmirigy és a mellékvesék támogatása biztosíthatják az optimális energiaszintet és a nyugodt, kiegyensúlyozott lelki állapotot.

Immunbarát minicsomag
12.998 Ft

Vértezd fel immunrendszered!

Kimerültség stop minicsomag
13.647 Ft

A kimerültség mérséklése sok esetben csak a stressz mértékének csökkenésével érhető el.

Libidóbarát csomag
20.536 Ft

Az optimális libidószint eléréséhez esszenciális a stressz mérséklése a szervezetben. A hormonális egyensúly megteremtése pedig segítheti a folyamat minél gyorsabb és hatékonyabb megvalósulását.

Libidóbarát minicsomag
13.698 Ft

A hüvelyszárazság és a csökkent libidószintet nem csak átmenetileg, hanem tartósan is rendezheted a hormonok egyensúlyának beállításával.

Hőhullám stop csomag
20.178 Ft

Ha folyamatosan hőhullámok keserítik az életed, érdemes a vércukor és az inzulinszinted is támogatni. A probléma gyökere az esetek többségében az inzulinérzékenység csökkenése, így a megoldás szempontjából ez a terület kiemelkedő fontosságú.

Hőhullám stop minicsomag
13.698 Ft

A változókor egyik legismertebb tünete a hőhullám. Ha nem szeretnél ezzel a kínzó tünettel együtt élni, érdemes lehet a hormonháztartás egyensúlyára nagyobb hangsúlyt helyezni.

Változókori álmatlanság stop csomag
20.536 Ft

A hormonok megregulázásával közérzetünk javul, az alvás ismét mély és pihentető lehet.

Változókori álmatlanság stop minicsomag
13.647 Ft

A minicsomag a nyugodt és pihentető alvást segíti elő. A termékek a kiegyensúlyozott mindennapokat támogatják, hogy az esti elcsendesülés és a mély alvás valóban biztosított legyen.

Változókori depi stop csomag
23.448 Ft

A változókori depresszió kezelését senki nem veszi elég komolyan, pedig egy kis segítség csodákra képes. A termékek a probléma gyökerét célozzák!

Változókori depi stop minicsomag
13.647 Ft

A kilátástalanság és a magányosság érzéséből van kiút. A depresszió nem normális állapot. Nem veled van a baj, a hormonok változása okozhatja ezt a tünetet.

Változókori energikusság minicsomag
20.536 Ft

Energikusság a mindennapokban még a változókorban is. Egy kis támogatással ismét energikus és fáradhatatlan leszel.

 

Változókori fáradékonyság csomag
27.334 Ft

A változókort érintő enerváltság hatékony megoldása a hormonműködés rendezésében rejlik. A stressz hatásai ellen és a pajzsmirigy optimális működéséért alakítottuk ki a csomagot.

Változókori fáradékonyság minicsomag
20.536 Ft

A változókor sok esetben enerváltság és állandó fáradtság formájában jelentkezik. Ne hagyd, hogy befolyásoljon a mindennapi teendők elvégzésében és nyomot hagyjon munkádon. A megoldás: a hormonok optimális működésének támogatása és a szervezet kimerültségének csökkentése.

Változókori hajhullás stop csomagok
13.647 Ft

A hajhullás egy rendkívül összetett probléma. A legtöbb esetben a pihenés mellőzése és a fokozott munkatempó jelenti a fő gondot. A magánéleti problémák, a lelki terhek szintén a hormonok működét teszik tönkre. E mellett inzulin rezisztencia, pajzsmirigygondok és a gyulladás is jelentkezhet. A csomagok között az említett hormonális problémákkal küzdők is megtalálják a számukra tökéletes megoldást.

Változókori hangulatingadozás stop minicsomag
13.698 Ft

A csomag kialakításánál a stressztűrő képesség javítását és a hormonális egyensúly visszaállítását céloztuk meg. A hangulatingadozás kezelése nem nélkülözheti ezeknek a problémáknak a kezelését. Hatásuk nyugodt és kiegyensúlyozott mindennapokat tesz lehetővé.

Változókori ingerlékenység stop minicsomag
13.647 Ft

Mert a napi feladatok hatékony elvégzése csak belső feszültség nélkül valósítható meg.

Változókori jólét minicsomag
13.698 Ft

A változókor folyamatának támogatása hozzájárulhat a változókori tünetek megjelenésének csökkentéséhez és a testi-szellemi-lelki egyensúly megtartásához.

Változókori libidó csomag
20.536 Ft

A kimerültség és a fáradtság esetén a libidószinted sem lesz a megszokott. Mérsékeld a stresszt és támogasd a hormonjaid.

Változókori libidó minicsomag
13.698 Ft

Aktivizáld hormonjaid!

Változókori pajzsmirigy csomag
20.497 Ft

A változókor állapotában a hormonok még erőteljesebben éreztetik hatásukat. A hirtelen történő súlygyarapodás, a száraz bőr, lassult anyagcsere pajzsmirigyproblémákat sejtet. A természetes hatóanyagok nemcsak a tünetek mérséklését segítheti, de a női hormonháztartásra is pozitív hatást gyakorolhat.

 

Változókori optimális súly csomag
35.776 Ft

Az optimális súly csomag az inzulinválasz támogatásán és a hormonok egyensúlyának a beállításán túl a pajzsmirigy támogatásával is kiegészül. A termékek komplex módon egymás hatását erősítik. Tökéletes választás, ha a cél a hatékony súlycsökkentés.

Változókori optimális súly minicsomag
20.178 Ft

Az optimális súly beállításának egyik kulcsa a megfelelő inzulinválasz kialakításában rejlik. E mellett a hormonok csökkenő szintjét is egyensúlyban kell tartani, melyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, amennyiben a súlycsökkentés a célunk.

Változókori teljesség csomag
42.614 Ft

A hormontermelő mirigyek támogatásával a változókori tünetek mérséklése vagy megelőzése is elérhetővé válik. Megszüntethető a hízás, a hőhullám, a hajhullás, az ingerlékenység és számos kellemetlen panasz!

 

Asztma stop minicsomag
15.610 Ft

A női hormonok aktív közreműködése bizony fokozhatja az asztma súlyosságát. Ellensúlyozásával a tünetek is mérsékelhetőek.

 

Álombarát csomag
20.629 Ft

Édes álmokat estére.

Álombarát minicsomag
13.647 Ft

Pörögj nappal, pihenj éjszaka!

Hajhullás stop minicsomag
13.608 Ft

A hajhullás hátterében általában a pajzsmirigy csökkent működése állhat. Amit sok esetben tovább súlyosbíthat az ösztrogén túlzottan magas szintje a szervezetben. A megoldás az ösztrogén ellensúlyozásával, a természetes progeszteron krém használatával és a pajzsmirigy működésének támogatásával valósulhat meg.

Ingerlékenység stop minicsomag
13.790 Ft

A hangulati zavarok különösen a menstruáció körüli időszakban fokozódnak. Ne hagyd, hogy a negatív érzelmek irányítsanak.

Migrénmegelőző minicsomag
13.647 Ft

A migrénnek hormonális vonatkozásai is vannak. Így a változást a hormonjaid rendezésével és a migrénes periódusok megszűnésével te is megtapasztalhatod.

 
×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk