fbpx

A mióma lelki okai

A mióma lelki okai A mióma lelki okai

Napjainkban már egyre szélesebb körben elfogadott az az álláspont, hogy a lelki terhek hatással vannak a testi egészség alakulására. Bebizonyosodott, hogy a felborult érzelmi egyensúly bizony testi panaszok formájában is megnyilvánulhat. A nőiség megélésével kapcsolatos problémák főként nőgyógyászati betegségeket okozhatnak, mint a méhizom jóindulata daganata, a mióma.

Milyen területeken keresendők a mióma lelki okai?

Minden daganat – akár rosszindulatú akár nem egy sokkot, megrázkódtatást jelez. Mivel a betegség a női méhben alakul ki, így ez szimbolizálhatja, a párkapcsolatban, nőként megélt kudarcokat.

A lélek mélyére temetett vágyak, álmok szintén szerepelhetnek a mióma lelki okai között.  Így a gyermek utáni be nem teljesült vágy sokszor vezethet mióma kialakulásához.

Illetve a félelem, a vallás, a neveltetés, vagy a társadalmi elfogadottságból eredő gátak sem maradnak nyom nélkül, sokszor testi mióma megjelenésében jelennek meg. A mióma lelki okai között gyakran az is, hogy az egyén nem tudja kiélni a benne levő fantáziát, alkotóerőt, s ez jóindulatú daganat formájában jelentkezik. Mindennapjainkban nem különíthető el egymástól a munka és a magánélet területe, hiszen ezek hatással vannak egymásra. Ha tehát a munkával kapcsolatban érződnek hiányosságok, és marad el a kreativitás kiélése, az hatást gyakorol a női szerepben történő teljesítésre, kibontakozásra is.

Így a mióma lelki okai között kiemelt ok az elfojtás!

Ciklusbarát krém a megelőzés szolgálatában

A mióma lelki okai a kiegyensúlyozottsággal szüntethetőek meg. Bár a lelki terület gondozása is kiemelt jelentőséggel bír, a fizikai oldalon történő gyógyulás is elengedhetetlen az egyensúly megteremtéséhez. Különös figyelmet érdemel a hormonális egyensúly megteremtése. A legtöbb esetben a hormonális problémák gyökere a ciklus kialakításért felelős ösztrogén és progeszteron szintjének felborulásában keresendő. Az esetek többségében megfigyelhető az ösztrogén emelkedett szintje a progeszteronhoz képest.

A WTN ciklusbarát krém rendszeres használatával nem csak a bőr tehető varázslatosan széppé, hanem a progeszteron szintjének emeléséhez is hozzájárulhatunk. Mióma esetén figyelmet kellene szentelni az ösztrogén kivezetésének. Az indol-3-karbinol komplex hatóanyagai a máj és veseműködést segítve vezethetik ki a felesleges ösztrogént. A túl magas ösztrogénszint nem kedvez a mióma csökkentésének, ezért az egészséges ösztrogénszint kulcskérdés az állapot javítását célzó terápiának.

Kiegészítésnél remekül alkalmazható:

  • glutation, hogy a szervezet méregtelenítő funkcióit segítsük, az immunrendszert támogassuk
  • magnézium, hogy az idegrendszert, a szívműködést és alvást elősegítsük, a stresszt ellensúlyozzuk
  • zsíroldékony vitaminok, a termékenység optimalizálásához és az egészséges immunrendszerhez

 

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket