A kosár üres!

A mióma lelki okai

A mióma lelki okai A mióma lelki okai

Napjainkban már egyre szélesebb körben elfogadott az az álláspont, hogy a lelki terhek hatással vannak a testi egészség alakulására. Bebizonyosodott, hogy a felborult érzelmi egyensúly bizony testi panaszok formájában is megnyilvánulhat. A nőiség megélésével kapcsolatos problémák főként nőgyógyászati betegségeket okozhatnak, mint a méhizom jóindulata daganata, a mióma.

Milyen területeken keresendők a mióma lelki okai?

Minden daganat – akár rosszindulatú akár nem egy sokkot, megrázkódtatást jelez. Mivel a betegség a női méhben alakul ki, így ez szimbolizálhatja, a párkapcsolatban, nőként megélt kudarcokat.

A lélek mélyére temetett vágyak, álmok szintén szerepelhetnek a mióma lelki okai között.  Így a gyermek utáni be nem teljesült vágy sokszor a vezethet mióma kialakulásához.

Illetve a félelem, a vallás, a neveltetés, vagy a társadalmi elfogadottságból eredő gátak sem maradnak nyom nélkül, sokszor testi mióma megjelenésében jelennek meg. A mióma lelki okai között gyakran az is, hogy az egyén nem tudja kiélni a benne levő fantáziát, alkotóerőt, s ez jóindulatú daganat formájában jelentkezik. Mindennapjainkban nem különíthető el egymástól a munka és a magánélet területe, hiszen ezek hatással vannak egymásra. Ha tehát a munkával kapcsolatban érződnek hiányosságok, és marad el a kreativitás kiélése, az hatást gyakorol a női szerepben történő teljesítésre, kibontakozásra is.

Így a mióma lelki okai között kiemelt ok az elfojtás!

Ciklusbarát krém a megelőzés szolgálatában

A mióma lelki okai a kiegyensúlyozottsággal szüntethetőek meg. Bár a lelki terület gondozása is kiemelt jelentőséggel bír, a fizikai oldalon történő gyógyulás is elengedhetetlen az egyensúly megteremtéséhez. Különös figyelmet érdemel a hormonális egyensúly megteremtése. A legtöbb esetben a hormonális problémák gyökere a ciklus kialakításért felelős ösztrogén és progeszteron szintjének felborulásában keresendő. Az esetek többségében megfigyelhető az ösztrogén emelkedett szintje a progeszteronhoz képest.

A WTN ciklusbarát krém rendszeres használatával nem csak a bőr tehető varázslatosan széppé, hanem a progeszteron szintjének emeléséhez is hozzájárulhatunk. A WTN ciklusbarát étrend-kiegészítővel a felesleges ösztrogén kivezetését támogatjuk, ezáltal  megteremthetjük a belső egyensúlyt!

 

Wise Tree Naturals

Ügyfélszolgálat:
+36 20 348 4027
Munkanapokon 8:00-16:00 között.

Termékekkel kapcsolatos kérdésekben:
+36 20 429 3129
Munkanapokon 11:00-12:00 között.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Barion card payment

×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk