fbpx
Jeszenka Alexandra

Jeszenka Alexandra

csütörtök, 23 november 2023 11:57

Valóban rákot okoznak a multivitaminok?

Fáradt, kedvetlen vagy egy ideje? Nem igazán tudsz odafigyelni a feladataidra úgy, mint régen? Szeretnél leadni néhány kilót, de sehogy se sikerül? Nincs kedved semmihez? Lehet, hogy nem is az élet nehézségei, hanem a pajzsmirigyed okozzák a bajt. A pajzsmirigy alulműködés kezelésére van megoldás!

A nőiségről -a maga teljességében megélve- elmondható, hogy rengeteg szépséggel jár. Ám ahogyan a legtöbb dolognak, így ennek is vannak hátulütői. A legtöbb nő jól ismeri a menstruációt megelőző tüneteket, a görcsöket, a fejfájást és a kellemetlen puffadást, de mégis vannak, akiket a szokottnál jobban megvisel ez az állapot. Esetükben olyan további problémákkal is gyakran szembesülni, mint a fáradékonyság, az alacsony energiaszint, a rettegett elhízás, vagy a hüvelyszárazság és a hasi puffadás. A női test egyensúlyát az ösztrogén és a progeszteron kényes egyensúlya nagy mértékben befolyásolják, így ha az felborul, úgy sajnos számos kellemetlen panasszal és testi tünettel szembesülhetünk. Mielőtt azonban azt gondolnád, hogy az ösztrogén dominancia jeleivel együtt kell élned, érdemes tudnod, hogy megoldás igenis létezik, méghozzá természetes hatóanyagok segítségével!

WTN krém az ösztrogén dominancia jelei ellen

A progeszteron krém kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, melyek semmilyen mellékhatást nem okoznak, és hatékonyan járulnak hozzá a hormonális egyensúly megteremtéséhez. A natúrkozmetikum kiváló ár/érték arányt képvisel, és összehasonlítva a többi hasonló, piacon kapható készítménnyel, sokkal tovább elegendő. Egyetlen WTN krém akár fél éven keresztül is használható, ráadásul a benne megtalálható értékes hatóanyagoknak köszönhetően a testápoló használatát is elhagyhatod a kezelt területen. Az ösztrogén dominancia jelei remekül enyhíthetőek a készítmény segítségével, bőröd ápoltabb, fiatalosabb lesz, és a kínzó panaszoknak is búcsút mondhatsz a krém rendszeres használatával.

A természet erejével az ösztrogén dominancia jelei megszüntethetőek!

A természet patikája már nagyon sokszor tanúbizonyságot tett arról, hogy kitűnő választásnak bizonyul az egészség helyreállítása érdekében. Nincs ez másként akkor sem, ha az ösztrogén dominancia jelei kerülnek szóba, melyek sajnos igencsak képesek megnehezíteni a mindennapokat és a nőiség megélését. Hála azonban a progeszteron krémben megtalálható flavonoidoknak, ásványi anyagoknak, vitaminoknak, antioxidánsoknak, és a fő alkotóelemként számon tartott mexikói vad yam gyökér kivonatnak, a hormonális egyensúly helyreállítható, méghozzá bármilyen kellemetlen mellékhatás nélkül. Az ösztrogén dominancia jelei napjainkban sokakat érintenek, ám a panaszokba való belenyugvás helyett érdemes olyan, már bizonyított készítményt választani a kezelésre, amely eredményesen járul hozzá a tünetek enyhítéséhez. 

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

hétfő, 28 december 2015 16:57

Problémás ciklus minicsomag használata

wtn problemas ciklus minicsomag v2

Progeszteron krém:

Használja a menstruációs ciklus 14-ik napjától a menstruáció első napjáig

28 napnál rövidebb ciklus esetén a menstruáció első napjáig, de maximum a 26. napig.

28 napnál hosszabb ciklus esetén 14-26 napig kell használni.

Ciklusbarát étrend-kiegészítő:

A menstruáció első napjától a 13 napig. Napi 1-2 kapszula.
Tehát a két terméket váltakozóan kell szedni.

hétfő, 28 december 2015 16:55

Változókori jólét minicsomag használata

wtn valtozokori jolet minicsomag v1

Ciklusbarát krém:

használja 3 hétig, majd tartson egy hét szünetet. Bármikor elkezdheti a krém használatát, es a kezdés napját vegye az első napnak. A 3 hét innen számolandó.

Ciklusbarát étrend-kiegészítő:

akkor kezdje használni, amikor a ciklusbarát krém használatát abbahagyja (tehát a 3. hét után). Az étrend-kiegészítőt is 3 hétig használja, majd tartson egy hét szünetet.
Összességében a krémet és az étrend-kiegészítőt 2 hétig együtt is fogja használni.

szerda, 16 december 2015 10:20

Antal Vali és a Randikrém…

… avagy lehet-e a bőrt valóban, gyorsan és hatékonyan ránctalanítani?

Antal Vali a rádióban Sebestyén Balázsékkal élőben beszélt az egyik legnépszerűbb termékünkről, a „Randikrémről”:

A fitoösztrogén a természetben előforduló növényi anyag, amely a női nemi hormonhoz hasonló szerepet betöltve kapcsolódik a szervezet ösztrogén receptoraihoz.

Milyen hatással van ránk a fitoösztrogén?

A fitoösztrogén számos jótékony élettani hatással rendelkezik; nagy szerepe van a menstruációs ciklus szabályozásában, a menopauza tüneteinek enyhítésében, a csontritkulás, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Az anyagcsere folyamatokban betöltött szerepének köszönhetően több súlyos betegség megelőzésével hozható kapcsolatba. Többek között egyes daganatos megbetegedések megelőzésében is fontos szerepet játszhat.

kedd, 17 november 2015 15:40

Migrén kezelése a változókor alatt

A migrénes fejfájásnak több fajtáját ismerjük, leginkább a hölgyeké a kiváltság, hogy havonta vagy akár annál is többször „élvezhessék” az olykor hirtelen, minden előjel nélkül rájuk törő fejfájást. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy nem minden fejfájás sorolható a migrén kategóriába, ám az is igaz, hogy azok a nők, akik életük során nem éreztek ilyen jellegű fejfájást, a változó kor alatt valószínűleg az összes kellemetlen tünetegyüttes mellett a migrénnel is kénytelenek felvenni a harcot.

Ha a migrén kezelése esik szóba, akkor az erős fájdalomcsillapítók mellett, a nyugodt, sötét szoba az, amibe visszavonulva megvárhatjuk, hogy elmúljon az erős fájdalom.

Vajon milyen módszerek hatásosak a migrén kezelésében, ha mindez a változókor, a klimax idején jelentkezik?

A probléma komplex és összetett, hisz ebben az esetben nem csak arról van szó, hogy az erős fejfájást kell kezelnünk, hanem összességében kell enyhíteni a változókorral járó kellemetlenségeket.

Változókor előtt vagy épp a változókorban vagy? Természetes elvárás az élettől, hogy szeretnéd minden percedet kiegyensúlyozott nőként élni, gondoskodni gyerekeidről, sok örömteli pillanatot átélni a pároddal, migrén és különösebb kellemetlen tünet nélkül.

Hogyan alakul ki a migrén a változókor alatt?

Tudjuk, hogy a menopauza alatt a női szervezet hormonális egyensúlyában változások állnak be, innen származtathatjuk a magyar elnevezését is. Egy nő sem tudja átugrani ezt az időszakot, és a megélése is változó. Vannak, akik könnyen túlteszik magukat rajta, kevesebb kellemetlen tünettel szembesülnek, míg mások kifejezetten rosszul élik meg. Mind fizikailag, mind lelkileg, ami nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a nők fele a tünetek megjelenését már-már a mindennapi tevékenységeket zavaró velejárójának tekintik.

Amíg a petefészek elegendő ösztrogént termel, addig a tünetek nem jelentkeznek, ám eljön az a pont - az utolsó menstruáció elmaradása előtt néhány hónappal -, amikor a petefészek működése leáll, ezért az ösztrogén szint óriásit csökken, ez pedig maga után vonja az összes klimaxos tünet megjelenését.

Többek között a migrén kezelése is ekkor válik aktuálissá a nők számára, ugyanis a legtöbb nőnél megjelenő tünetek egyike.

Migrén kezelése a menopauza idején

Manapság teljesen más kort élünk, mint néhány tíz évvel ezelőtt, a változókor megjelenése idején a nők még aktív részesei a társadalomnak. Szerencsére korunk számtalan természetes lehetőséget is kínál a tünetek enyhítésére, kezelésére.

A teljesen természetes megoldás döntően két részből áll.

1. Az első növényi kivonatokkal pótolja az ösztrogént, ami a petefészek működésének leállása miatt bekövetkezett.
2. A második pedig egy krém segítségével növényi progeszteront (mexikói vad yam gyökérből) ad a szervezetnek, amivel egyesúlyba tudja magát állítani.

Ezek együttesen abban segítenek, hogy a változókor ideje alatt ne kelljen lemondanod az élet egyetlen élvezhető percéről sem!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Felgyorsult világunkban szinte alig marad idő önmagunkra, a családra, a tudatos táplálkozásra, alvásra, testmozgásra, a lélek „ápolására”, és egyre több ember küzd különböző betegséggel, nők és férfiak egyaránt.

Az endometriózis gyakran fájdalmas tünetek kíséretében jelentkezik, és elég sok nőt érint.

Ma már nagyon sok orvos egyetért abban, hogy a testi problémák mögött lelki „jelenségek” húzódnak meg, és a legtöbb esetben a betegségek, meg nem oldott feladatokról, ki nem mondott érzelmekről árulkodnak. Érdemes odafigyelned és olvasnod a jelekből, hiszen a gyógyulás nélkülözhetetlen feltétele, hogy változtass gondolataidon, élethelyzeteiden, önmagadon.

1. oldal / 2

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket