A kosár üres!

BŐRSZÉPÍTŐ MEGOLDÁSOK KATEGÓRIA

A nagyipari kozmetikai megoldások egészségre kedvezőtlenül ható “mellékhatásairól” sokat lehet hallani, de arra eddig nem nagyon világított rá senki, hogy koncepcionálisan mennyire “féloldalasan” kezelik a kihívásokat, mivel döntően csak kívülről (jang) próbálnak a bőr problémáival foglalkozni. Ez ugyan fontos és jó irány, de érdemben nem elég eredményes a teljes harmónia és egyensúly rendbetételéhez. Nem beszélve arról, hogy mindezt túlnyomórészt szintetikus hatóanyagokkal próbálják elérni, melyek rövid távon adott esetben mükodnek is, de az egészségre gyakorolt kedvezőtlen mellékhatásaik hosszú távon sajnos nagyon messzire vezethetnek.

A Wise Tree Naturals 100%-ban természetes anyagokra támaszkodva a természet és a régi keleti-tudás bölcsességeit ötvözi, a legújabb nyugati tudományos kutatások vívmányaival, így belülről (jin) és kívülről (jang) is megoldást nyújt a problémákra. Hiszen ha kívülről és belülről is tápláljuk, kielégítjük a bőrünk igényeit, ösztönözzük a szervezet önregeneráló folyamatait, jóval nagyobb hatékonyságot tudunk elérni, miközben az egészség és a szépség természetes egyensúlya is hamarabb helyreáll.

Bőrszépítő megoldásaink így igazi MÉRFÖLDKÖVEK lehetnek azok számára, akik egeszségcentrikusabbak, és teljesebb megoldást keresnek!

A kozmetikumokhoz tervezett étrend-kiegészítők kiemelkedően jótékony hatással vannak a bőrünk újjászületésére, mivel a krémek pozitív hatásait kiegészítik, felerősítik és megtöbbszörözik!

Ez az, amiben a Wise Tree Naturals egyedi hatékonysága kimagaslik!

 

A termékpalettánk minden egyes kincse tetszés szerint kombinálható, de mi a döntésed bátorítva kiemeltünk néhány különösen nyerő megoldást:

 

Wise Tree Naturals

Ügyfélszolgálat:
+36 20 348 4027
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wisetreenaturals.com

Elérhetőség viszonteladók számára: 
+36 20 259 5398
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Termékekkel kapcsolatos kérdésekben:
+36 20 429 3129
Munkanapokon 11:00-12:00 között.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Barion card payment

×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk