fbpx

Ingerlékeny vagyok! Mit tegyek?

Vannak időszakok, mikor azt tapasztalhatod, hogy ingerlékennyé válsz, gyakrabban „felkapod a vizet”. Ezt a környezeted nehezebben tűrheti, de saját hétköznapi életed is nehezebbé válhat emiatt. Ha már felfigyeltél saját ingerlékenységedre, vagy a környezeted visszajelezte ezt, akkor tudnod kell, hogy az ingerlékenység-tünet mögött olyan lelki, vagy testi okok húzódhatnak meg, amivel mindenképpen érdemes foglalkoznod! Bizonyos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hiánya, hormonrendszeri felborulás, emésztőrendszeri gyengeség stb. mind okozhat, akár pattanásig feszült állapotot.

Hogy mit tehetsz ellene fizikai szinten? Nézzünk néhány kiváltó okot és a tünetek csillapítására használt lehetséges megoldást:

  • Magnézium:

A magnézium számos módon (enzimek, hormonok, neurotranszmitterek) vesz részt a hangulatszabályozásban. Az agy számára nélkülözhetetlen ásványi anyag! Jelentős szerepe lehet a stresszre adott válaszreakciókban, a gyógyulási folyamatokban és a hibás funkciók kijavításában. A megnövekedett stressz hatására csökkenhet a szervezet magnézium szintje, amely az agyi folyamatokat befolyásolja és könnyen vezethet stressz alapú betegségek kialakulásához, mint a depresszió. A WTN Magnézium komplex krém különlegességét a magnéziumformák ötvözete biztosítja. A magnézium-orotát, -glicinát, -malát és -citrát forma más-más módon képes jótékony hatását kifejteni.

A magnézium glicinát az egyik legjobban hasznosuló, a szervezet számára könnyen felvehető forma. Érzékeny bélrendszer esetén is szinte kivétel nélkül használható és hasmenés megjelenésétől sem kell tartani. Segítheti az alvásproblémák mérséklését, a migrénes fejfájás gyakoriságának csökkentését vagy a nemi hormonok egyensúlyának beállítását. Kitűnő az idegrendszer támogatásában!

A magnézium malát, a magnézium almasavval alkotott sója kifejezetten jótékony krónikus fáradtság ellen. Ez annak köszönhető, hogy az almasavnak (ami a humán sejtekben is fellelhető) szerepe van az energiatermelő folyamatokban, így hozzájárulhat az energiahiányos állapotok megszüntetéséhez.

A magnézium orotát kitűnő választás, ha a szív és érrendszer állapotán szeretnénk javítani. Klinikai vizsgálatok egyértelműen rámutattak, hogy a magnézium orotát használata pl. pangásos szívelégtelenség esetén kifejezetten növelte a túlélés esélyét.

A magnézium citrát béltisztító hatásáról 2010-ben a Radiology c.folyóiratban számoltak be, amely az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használatos magnéziumforma. Könnyen elérhető és hasznosulás szempontjából is igen hatékony.

  • B-vitaminok

A B-vitaminok fontos szerepet töltenek be az agy kémiai anyagainak előállításában, a hangulat és az egyéb agyi funkciók szabályozásában. Az alacsony B12- , B6-vitamin és folát szint hozzájárulhat a depresszió kialakulásához. Mindehhez fontos, hogy aktív formájú B-vitamint pótoljunk! A WTN B-vitamin komplex bioaktív formában tartalmazza a B-vitaminokat. A kiegészítő FITOMÁTRIX formulának köszönhetően, ami egy természetes biológiai komplex, a vitaminok abban a formában vannak jelen a termékben, ahogyan a természetben is megtalálhatók. Ezáltal nő a B-vitaminok hasznosulásának a hatékonysága.

  • Ösztrogén-progeszteron egyensúly:

A progeszteron – ösztrogén egyensúly kiemelten fontos az idegrendszer védelme szempontjából. A progeszteron befolyásolja a szerotonin és a GABA neurotranszmitterek szintjét, és ezáltal fontos szerepe van az ingerlékenység és a szorongás csökkentésében. A vad yam gyökeret tartalmazó WTN Ciklusbarát krém segíthet a szervezet progeszteron-ösztrogén egyensúlyának a helyreállításában, és az ösztrogéndominancia által okozott idegrendszeri panaszok mérséklésében.

  • Cink:

A túlhajszolt életmód következtében a mellékvese könnyen kimerülhet, amelynek következménye az állandó, extrém fáradtság, ingerlékenység, kimerültség, feledékenység, gyengeség érzet, pszichés zavarok stb. A mellékvese adekvát működéséhez fontos a nyomelemek, köztük a cink pótlása. A WTN Cink komplex cseppben lévő teljesen elreagáltatott cink-biszglicinát az egyik legjobban hasznosuló cink forma, ami mellé a cink hasznosulását segítő aminosav (L-lizin) is került. A folyadék forma, még az érzékeny emésztőrendszer esetén is lehetővé teszi a könnyű és gyors hasznosulást.

  • Nyomelemek:

A nyomelemek megfelelő mennyiségének biztosítása nélkülözhetetlen a legtöbb kémiai reakció létrehozásához, hormonok és más kémiai anyagok előállításához (pl.: szerotonin). Jelentős szerepük lehet a hangulatingadozások kezelésében, az ingerlékenység és a depresszió mérséklésében, a mellékvese egészségének a támogatásában. A WTN Nyomelem komplexben a lehető legjobban hasznosuló formák találhatóak (pl. jód organikus barnamoszatból, réz teljesen elreagáltatott réz-biszglicinátból).

Felhívjuk a figyelmet, hogy mielőtt terméket választasz, konzultálj szakemberrel!

További hasznos információkat olvashatsz a termékekről a wtn.hu weboldalon, valamint a különböző tünetekre összeállított Egészségvédő csomagjainkat itt éred el.

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket