A kosár üres!

Ajándék shea vajas testápoló 15.800 Ft vásárlás felett


2.800 Ft

 

A WTN bemutatja legújabb, csodás termékét, a dús és gazdag textúrájú WTN shea vajas testápolót, amit kifejezetten intenzív hidratálásra és bőröregedés ellen fejlesztettünk ki neked! Ez shea vajas testápoló nagyszerű és komplex hatásokat biztosít, segítségével naponta ápolhatod és kényeztetheted szárazabb, az idő viszontagságainak kitett bőrödet! Ismerkedj meg most, és varázsold újjá magad a WTN shea vajas testápolójával, bőröd legújabb barátjával!

A WTN SHEA VAJAS TESTÁPOLÓ SZÉPÍTŐ HATÁSAI

Az aktív összetevők és a felhasználók visszajelzései alapján:

  • A WTN shea vajas testápoló hatékonyan hidratál, regenerál, segítségével lágyítod és nyugtatod a bőröd. Elbúcsúzhatsz a kiszáradt bőrtől, viszont növelheted annak rugalmasságát.
  • A WTN shea vajas testápoló javítja bőröd tónusát, megőrzi annak rugalmasságát.
  • Késlelteti a bőröd öregedését, gátolja a ráncok képződését.
  • Gyulladáscsökkentő hatású, segíti a bőrsejtek regenerációját. Fokozza a vérkeringést a bőrben, ezáltal javítja a bőr anyagcseréjét.

AMIT MÉG TUDNOD KELL A WTN SHEA VAJAS TESTÁPOLÓRÓL

  • 18 aktív, természetes összetevőt tartalmaz.
  • Hatékonyan bevetheted az arcod ápolására is, különösképpen, amikor hideg az időjárás.
  • A WTN shea vajas testápoló teljesen természetes*, az emulgeátorok is megfelelnek a természetes kozmetikumokkal szemben támasztott követelményeknek.
  • Tartósítószer-mentes, mivel a tárolhatóságát természetes kivonatokkal értük el.

 

*a gyártók döntő többsége ezt állítja, viszont leggyakrabban szintetikus emulgeátorokat használnak. Mi ebben a termékben egy olíva alapú anyagot alkalmaztunk.

 


Vásárlás

A WTN shea vajas testápoló nem vásárolható meg; azért fejlesztettük és gyártjuk, hogy a vásárlóinknak kedveskedjünk vele.

Így kaphatsz belőle ajándékba:

A WTN shea vajas testápoló piaci értéke 2800 Ft.


GYAKORI KÉRDÉSEK

  • Miért vöröses a WTN shea vajas testápoló színe fehér helyett?

A növényi kivonatok döntő többsége színes, mi pedig jó nagy adag ápoló kivonattal láttuk el a WTN shea vajas testápolót is. A vöröses színt a tápláló szőlőmag-kivonattól kapja, ám természetesen nem hagy foltot a ruhádon. Ha egy természetes kozmetikum fehér, akkor inkább kezdj gyanakodni, hiszen azt is jelentheti, hogy kispórolták belőle a beígért növényi hatóanyagokat.

  • Milyen bőrtípusra használható a WTN shea vajas testápoló?

Minden bőrtípusra alkalmazható, a tesztjeink ezt igazolták.

  • Milyen gyakran használjam a WTN shea vajas testápolót?

Általában a reggeli és az esti használat válik be, bár egyesek a napi egyszeri használattal is elégedettek. Legfeljebb napi háromszor használd javaslatunk szerint!

  • Milyen kiszerelésű a WTN shea vajas testápoló?

50 ml.

  • Ha arckrémként használom a WTN shea vajas testápolót, akkor éjszakai vagy nappali krémnek minősül?

Nappalra és éjszakára is hatékonyan alkalmazhatod.

  • Úgy tudom, hogy a WTN shea vajas testápolóban is fellelhető "parfum" komponens / illat káros az egészségre. Mi ezzel a pontos helyzet?

A WTN kizárólag a természetes kozmetikumok előállításánál megengedett, természetes eredetű illatokat használ, azokat is minimális koncentrációban.

  • Milyen "adaléknak" minősülő anyagok vannak a WTN shea vajas testápolóban? "Adalék" alatt a nem aktív hatóanyagokat értem.

Emulgeátor, ami a vizes és az olajos fázis összeférhetőségét biztosítja. Bőrpuhító összetevők, amelyek az antibakteriális hatást is biztosítják, valamint egy természetes komplex-képző, amely megvédi az érzékeny komponenseket a minőségromlástól.

  • Milyen, "adaléknak" minősülő anyagok vannak a krémben? "Adalék" alatt a nem aktív hatóanyagokat értem.

Emulgeátor, ami a vizes és az olajos fázis kompatibilitását biztosítja; bőrpuhító komponensek (emoliens) amelyek egyben az antibakteriális hatást is biztosítják és egy természetes komplex-képző, ami megvédi az érzékeny komponenseket a degradációtól.
A WTN shea vajas testápoló összes komponense megfelel a legszigorúbb európai természetes kozmetikum előírásainak (Német BDIH). Szintetikus anyagokat nem használunk.

Ha további kérdéseid vannak a WTN shea vajas testápolóról / testvajról, tedd fel bátran! Mi megválaszoljuk.

Víz / Aqua

Dihidrogén oxid; a hidrogén és az oxigén vegyülete. :)

Shea vaj / Butyrospermum Parkii Butter

Kiváló tápláló, hidratáló, bőrápoló összetevő. Védelmet nyújt az UV sugarakkal szemben is. Nyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, puhítja, lágyítja a bőrt. Olajsav tartalma alkalmassá teszi a száraz bor ápolására is. Emellett A és E vitaminban gazdag, így elosegíti a bor megújulását. Kiválóan felszívódik, javítja a bor tónusát, helyreállítja, megorzi rugalmasságát.

Kamilla kivonat / Chamomilla Recutica Extract

A kamilla kivonat rendkívüli bőrnyugtató hatással bír, táplálja, puhítja, tisztítja a bőrt. Gyulladás- és irritáció csökkentő, regeráló összetevő, érzékeny bőrre is kiváló. Szerepet játszik az oxidatív stressz csökkentésében, gátolja a ráncok képződését, védelmet jelent az UV sugarakkal szemben. Jelentős a flavonoid és esszenciális zsírsav tartalma.

Lenmag kivonat / Linum Usitatissimum Seed Extract

A lenmag kivonat védi a kollagént a degradációtól, így őrízve meg a bőr feszességét, rugalmasságát. Javítja az arckontúrt, kiválóan hidratál.

Nyírfa kivonat / Betula Alba Leaf Extract

Tisztító, gyógyító, gyulladásgátló és bőrnyugtató hatású.

Cetearil-olivát / Cetearyl Olivate

A cetearil-olivát egy természetes, PEG (polietilén-glikol) mentes, olivaolajból nyert hipoallergén emulgeálószer. Csökkenti a bőr vízvesztésének mértékét, erőteljes hidratáló hatással bír. Előállítása az olivaolaj zsírsavainak észterezésével, majd cetearil-alkohollal történő reakciójával történik. Nem ionos, lágy emulgeátor. ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik (100%-ban természetes).

Glicerin / Glycerin

Háromértékű alkohol, mely a növényi zsírok elszappanosítási reakciójában keletkezik. A bőr vízháztartásának szabályozására, egyensúlyának megőrzésére használják. Emulgeátorként alkalmazva biztosítja a krém lágy állagát, könnyű felvitelét a bőrre.

Cetil-sztearil alkohol / Cetearyl Alcohol

Cetil és sztearil zsíralkoholok keveréke, melyet a segédemulgeálószerként, bőrpuhító és sűrítoanyagként használunk. A zsíralkoholok az egyéb, közismert alkoholokkal (pl. etil-alkohol) ellentétben nem szárítják vagy irritálják a bőrt.

Búzacsíra olaj / Triticum Vulgare Germ

A búzacsíra olajban található a természetben legnagyobb mennyiségben E-vitamin. Eszenciális zsírsavakban is gazdag, regeneráló, antioxidáns és kiváló bőrkondicionáló hatással bír, javítja és erősíti a bőr szerkezetét, védelmi funkcióit. A növényi olajok közül kiemelkedően nagy tokoferol és szterin tartalma miatt emelkedik ki.

Méhviasz / Cera Alba

Kiváló bőrápoló, bőrtápláló szer. Antiallergén, természetes fényvédő faktorral rendelkezik, növeli a bőr rugalmasságát.

Fekete bodza kivonat / Sambucus Nigra Flower Extract

A fekete bodza kivonat serkenti a hialuronsav termelődését, így segíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját. Jelentős mértékben gátolja a gyulladásos folyamatokat. Nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és az irritációt. Jelentős a flavonoid, kvercitin és triterpén, valamint zsírsav, klorogénsav és cukortartalma.

Szezámmag olaj / Sesamum Indicum Seed Oil

A szezámmag olaj rendkívül hatékonyan puhítja a bőrt, védőréteget képezve annak felszínén, így őrizve meg a bőr nedvességtartalmát. Magas E-vitamin tartalmának köszönhetően kiváló antioxidáns, természetes fényvédő faktorral rendelkezik. Emellett linolénsavat, sztearinsavat, palmitinsavat is tartalmaz, kiválóan ápolja és táplálja a bőrt. Lassítja a bőr öregedésének folyamatát, a ráncok képződését. Gyulladt, sérült bőrfelületekre is alkalmazható, gyulladáscsökkentő hatású, valamint megelőzi a bakteriális fertőződést.

Körömvirág kivonat / Calendula Officinalis Extract

A körömvirág karotinoid, szaponin, triterpén és poliszacharid tartalma mellett rutin (P-vitamin) tartalma igen jelentős. A rutin igen hatékony antioxidáns, semlegesíti a szabadgyököket, erősíti a bőr hajszálereit. Csökkenti a bőrirritációt, gyulladáscsökkentő, nyugtató, hidratáló hatású, segíti a bőr természetes védekező képességét.

Sáfrányos szeklice olaj / Carthamus Tinctorius Seed Oil

Megakadályozza a bőr vízvesztését. Linolénsavban gazdag (~79%), mely a bőr számára rendkívül fontos, esszenciális zsírsav. Többek között felelős a sejtmembrán megfelelő integritásáért, valamint számos vitamin szállításáért (A, D, K, és legfőképp E vitamin). Rendkívüli szennyeződés és olaj eltávolító hatásának köszönhetően csökkenti a póruseltömődés, valamint a pattanások és mitesszerek kialakulásának kockázatát. Segít megőrizni a bőr rugalmasságát. Csökkenti a ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Erős antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően helyileg alkalmazva csökkenti a gyulladást.

Szorbitán-olivát / Sorbitan Olivate

A szorbitán-olivát egy természetes, polietilén-glikol (PEG) mentes, olivaolajból nyert hipoallergén emulgeálószer. Csökkenti a bőr vízvesztésének mértékét, erőteljes hidratáló hatással bír. Előállítása az olivaolaj zsírsavainak észterezésével, majd szorbittal (természetes, zöldségekben és gyümölcsökben is előforduló cukoralkohol) történő reakciójával történik. Nem ionos, lágy emulgeátor. ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik (100%-ban természetes).

Szkvalán / Squalane

A szkvalán az oliva szkvalén hidrogénezett, stabil, az oxidációnak ellenálló változata. A szkvalán az emberi bőr faggyújában is fellelhető vegyület (nagyjából 13%-ban, és ami így az egyik legnyagyobb koncentrációjú alkotóelem), mely a bőr megfelelő zsírosságát, védelmét biztosítja. Hidrogénezett változata bőrápoló hatóanyagként ismert, mely rendkívül könnyen szívódik fel. Védi a bőrt az UV sugarak káros hatásaival szemben, gátolja a bőrsejtek membránjának szabadgyökök okozta károsodását.

Rozmaring kivonat / Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Hatékony antioxidáns, semlegesíti a szabadgyököket, így gátolja, késlelteti a bőr öregedését. Gyulladáscsökkentő, kiválóan alkalmazható érzékeny, irritált bőrre. Segíti a bőrsejtek regenerációját, serkenti a vérkeringést a bőrben, így javítja annak anyagcseréjét. Fertőtlenítő hatásának köszönhetően az akné, dermatitis és ekcéma tüneteinek enyhítésére is alkalmas.

Szőlőmag kivonat / Vitis Vinifera Seed Extract

A szőlőmag kivonat kiváló antioxidáns tulajdonsággal bír, védi a kollagént, segít helyreállítani a bőr és a vérerek szerkezetét.

C-vitamin / Calcium Ascorbate

A C-vitamin hatékony antioxidáns. Növeli a kollagén termelődést (többek között a ráncok csökkentéséért felelős dermális kollagénét). Halványítja a bőr pigmentfoltjait, segíti természetes védekező képességét, valamint helyreállító folyamatait. Gyulladáscsökkentő, segít a nap káros sugarai elleni védelemben.

Alfa liponsav / Thioctic Acid

Kiemelkedő antioxidáns tulajdonságokkal bír, gyulladáscsökkentő hatású, melynek köszönhetően mérsékli a bőr öregedési folyamatait, az apró ráncok képződését és a pigmentációs bőrhibák kialakulását. Csökkenti a napégés okozta bőrpírt, valamint szabadgyök semlegesítő és karcinogenezis gátló hatással rendelkezik.

E-vitamin / Tocopheryl Acetate

A leghatékonyabb antioxidánsok között tartják számon. Védi az epidermiszt az UV sugarakkal szemben, növeli a fényvédő krémek hatékonyságát, csökkenti a szabadgyökök képződését, gátolja a lipid-peroxidációt, csökkenti a transzepidermális vízvesztést és segíti a bőr természetes védekező mechanizmusait, óvja a bőr természetes védőrétegét.

Kígyópálma kivonat/ Amorphophallus Konjac Root Extract

Nagyon hatékony vízmegkötő komponens (higroszkópia), védi a bőrt a kiszáradástől, a ráncok feltöltésében is jelentős szerepet játszik. Gyorsan felszívódik (kicsi a molekulatömege).

Kaprilil-glikol / Caprylyl Glycol

A kaprilil-glikol egy a kaprilsavból származó alkohol. A kaprilsav természetes zsírsav, mely előfordul a kókusz-, illetve a pálmazsírban is. A kaprilil-glikol hatékony kondicionáló és bőrtápláló összetevő, mely a termékek eltarthatóságát is növeli jelentős antimikrobiális hatásának köszönhetően.

Gliceril-kaprilát / Glyceryl Caprylate

Multifunkcionális kozmetikai nyersanyag, mely táplál, hidratál és segédemulgeátorként is használatos. Rendkívül bőrbarát összetevő, továbbá a termék biológiai stabilitásának megőrzését is segíti.

Xantán gumi / Xanthan Gum

A xantán gumi egy kiváló, cukor alapú természetes sűrítőanyag. A szacharóz vagy glükóz biofermentációjával előállított poliszacharid. Kis mennyiségben alkalmazva is rendkívül jó konzisztencianövelő. Vízzel gélt képez, így a krémek felvitelének könnyítésén, állaguk javításán túl bizonyos mértékben emulgeátorként is viselkedik.

Etilhexilglicerin / Ethylhexylglycerin

Multifunkcionális kozmetikai összetevő, mely javítja a bőrérzetet, fokozza az eltarthatóságot növelő komponensek hatékonyságát, valamint antimikrobiális stabilizátorként viselkedik a kozmetikumokban.

Parfüm / Parfum

Természetes illóolajokból álló parfümolaj.

Nátrium-fitát / Sodium Phytate

A gabonából nyert fitinsav sója, melyet komplexképző komponensként használunk azért, hogy „megvédjen” bizonyos értékes, de érzékeny alkotóelemeket.

Limonén / Limonene

A természetes parfümolaj komponense.

Citrál / Citral

A természetes parfümolaj komponense.

Linalol / Linalool

A természetes parfümolaj komponense.

2.800 Ft
×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk