fbpx

Pecsételő vérzések menstruáció helyett?

Pecsételő vérzések menstruáció helyett? Pecsételő vérzések menstruáció helyett?

Gyakori rendellenességnek mondható az úgynevezett pecsételő vérzés. Ilyen esetekben a menstruáció nem válik azonnal teljessé, eleinte kisebb-nagyobb vérfoltok jelenhetnek meg. Ez az állapot egyes esetekben akár több napig is elhúzódhat, és csak ezután kezdődik meg a rendes menstruációs vérzés.

Pecsételő vérzés utalhat hormonális problémára is, aminek a hátterét egyértelműen fel kell deríteni. A hormonális zavar következtében a sárgatest idő előtt elpusztulhat, így a méh nyálkahártyája megakadályozhatja a rendes beágyazódást. Ilyen esetekben akár meddőség is kialakulhat. Mindez azt jelenti, hogy a pecsételő vérzést nem szabad félvállról venni; mindenképpen nőgyógyászhoz kell fordulni, aki a szükséges vizsgálatok elvégzése után teljes bizonyossággal meg tudja állapítani, hogy milyen rendellenesség okozza a jelenséget.

Mi a megoldás, ha pecsételő vérzések jelentkeznek menstruáció helyett?

Szerencsére nem kell megijedni akkor sem, ha pecsételő vérzések jelentkeznek a menstruáció helyett és e mögött orvosi vizsgálatok által bizonyítottan is hormonális zavar áll. A problémára létezik megoldás.

A megfelelő hormonszint beállításának köszönhetően helyreállítható a hormonális zavar által okozott probléma, így megelőzhető a méhnyálkahártya idő előtt leválása, ezáltal visszanyerhető a női termékenység.

A legtöbb esetben, így a pecsételő vérzések hátterében is megfigyelhető az ösztrogéndominancia kóros állapota. Amely az ösztrogén és a progeszteronszint arányának eltolódása miatt alakul ki. A túl magas ösztrogén és a progeszteron alacsony szintje, pecsételő vérzések megjelenésében mutatkozik meg.

Ahhoz, hogy az ösztrogéndominancia állapotát ellensúlyozd, szükséges lehet természetes, gyógynövény hatóanyagú étrend-kiegészítő használatát megfontolni.

Ha ilyen problémával küzdesz, hogy a hormonális zavar miatt pecsételő vérzés jelentkezik, menstruáció helyett, akkor érdemes körülnézned az úgynevezett ciklusbarát készítmények terén. A Wise Tree Naturals a hormonális problémák megoldására specializálódott. Az optimális menstruációs ciklus kialakítása érdekébe alkotta meg a  természetes növényi forrásból származó progeszteron tartalmú krémet. Az ösztrogént és a progeszteront szintet segítenek egyensúlyban tartani, ezáltal biztosítva a harmonikus és a kiegyensúlyozott menstruációt.

A női hormonok megfelelő szabályozásával, a stressz könnyebb kezelése is elérhetővé válik, életkedved, vidámságod visszanyerése is megvalósulhat.

A nőiesség csodálatos dolog, bánjunk vele felelősséggel és merjünk azok lenni, akik valójában vagyunk, és ne hagyjuk, hogy a hormonjaink szabályozzák személyiségünket és viselkedésünket!

 

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket