fbpx

Progeszteron pótlás – a belső fiatalság titka

Progeszteron pótlás – a belső fiatalság titka Progeszteron pótlás – a belső fiatalság titka

A nő örök. Ám a fiatalság, a szépség, a feszes bőr tudatos odafigyelés nélkül könnyen múlandóvá válik. A legtöbb nő egy bizonyos kor felett szembe kell nézzen ezzel a problémával, és a különféle kozmetikai készítmények túlkínálata miatt igencsak nehéz helyzetben van, ha alapjaiban szeretné bőre feszességét megőrizni, a korral járó öregedést késleltetni, a végletekig élvezni a nőiesség éltető erejét.
Emellett a 21. századi nő életritmusa sok esetben eltér a megszokottól, a gyerekvállalás gyakran harminc év környékére, vagy azon túlra tolódik, ebben a korban pedig testünk természetes velejárójaként megkezdődik az öregedés.

Mikor célszerű a progeszteron pótlása?

A progeszteron hormon a szteroid hormonok C-21 nevű csoportjába tartozik, kiemelt szerepet játszik a megtermékenyített petesejt beágyazódásában, valamint a terhesség fenntartásában. Megfelelő szintű jelenléte a női szervezetben elengedhetetlen, egy részről a kiegyensúlyozott ciklus fenntartása miatt, más részről a progeszteron túlzottan alacsony szintje nem csak a változó kor környékén jelentkezhet, ez a megnehezített teherbeesés mellett a bőr korai öregedésére, a ráncok megjelenésére is hatással van. A természetes progeszteron pótlással nem csak a rendszertelen havi ciklust tudod helyreállítani, hanem bőröd feszességét is óvhatod. Ugyanakkor, ha változó kor környékén állsz, a progeszteron pótlás során enyhülnek vagy meg is szűnnek a kellemetlen nőgyógyászati tünetek. Márpedig azok akadnak bőségesen!

Milyen készítményt válassz progeszteron pótláshoz?

A progeszteron mesterséges és természetes készítményekkel egyaránt pótolható. A szintetikus progeszteron vagyis progesztin molekulaszerkezete nem egyezik meg a női szervezetben termelődő progeszteron molekulaszerkezetével.   A legtöbb esetben épp ellentétes hatást érhető el vele, mint szeretnénk. A progesztinnek mellékhatásai is lehetnek.

A természetes progeszteront a mexikói yam gyökérből állítják elő többlépcsős kémiai úton. Az így előállított természetes progeszteron több féle készítmény formájában áll rendelkezésedre: krém, kúp, injekció, tabletta. A krém formájában alkalmazott természetes progeszteron előnye, a kényelmes használat mellett az, hogy adagolását egyszerűbb személyre szabni.

A progeszteron pótláshoz mindenképp azt a készítményt kell választanod, ami maximálisan megfelel azon elvárásodnak, ami a belső, sejtszinten történő fiatalság megőrzéséhez szükséges!

 A szintetikus progeszteron épp abból kifolyólag, hogy laboratóriumi körülmények között előállított mesterséges molekulákból áll, sokszor még hasonló hatást sem tud biztosítanii, mint a természetes progeszteron, amit a női szervezet termel.

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket