A kosár üres!

Progeszteron pótlás – a belső fiatalság titka

Progeszteron pótlás – a belső fiatalság titka Progeszteron pótlás – a belső fiatalság titka

A nő örök. Ám a fiatalság, a szépség, a feszes bőr tudatos odafigyelés nélkül könnyen múlandóvá válik. A legtöbb nő egy bizonyos kor felett szembe kell nézzen ezzel a problémával, és a különféle kozmetikai készítmények túlkínálata miatt igencsak nehéz helyzetben van, ha alapjaiban szeretné bőre feszességét megőrizni, a korral járó öregedést késleltetni, a végletekig élvezni a nőiesség éltető erejét.
Emellett a 21. századi nő életritmusa sok esetben eltér a megszokottól, a gyerekvállalás gyakran harminc év környékére, vagy azon túlra tolódik, ebben a korban pedig testünk természetes velejárójaként megkezdődik az öregedés.

Mikor célszerű a progeszteron pótlása?

A progeszteron hormon a szteroid hormonok C-21 nevű csoportjába tartozik, kiemelt szerepet játszik a megtermékenyített petesejt beágyazódásában, valamint a terhesség fenntartásában. Megfelelő szintű jelenléte a női szervezetben elengedhetetlen, egy részről a kiegyensúlyozott ciklus fenntartása miatt, más részről a progeszteron túlzottan alacsony szintje nem csak a változó kor környékén jelentkezhet, ez a megnehezített teherbeesés mellett a bőr korai öregedésére, a ráncok megjelenésére is hatással van. A természetes progeszteron pótlással nem csak a rendszertelen havi ciklust tudod helyreállítani, hanem bőröd feszességét is óvhatod. Ugyanakkor, ha változó kor környékén állsz, a progeszteron pótlás során enyhülnek vagy meg is szűnnek a kellemetlen nőgyógyászati tünetek. Márpedig azok akadnak bőségesen!

Milyen készítményt válassz progeszteron pótláshoz?

A progeszteron mesterséges és természetes készítményekkel egyaránt pótolható. A szintetikus progeszteron vagyis progesztin molekulaszerkezete nem egyezik meg a női szervezetben termelődő progeszteron molekulaszerkezetével.   A legtöbb esetben épp ellentétes hatást érhető el vele, mint szeretnénk. A progesztinnek mellékhatásai is lehetnek.

A természetes progeszteront a mexikói yam gyökérből állítják elő többlépcsős kémiai úton. Az így előállított természetes progeszteron több féle készítmény formájában áll rendelkezésedre: krém, kúp, injekció, tabletta. A krém formájában alkalmazott természetes progeszteron előnye, a kényelmes használat mellett az, hogy adagolását egyszerűbb személyre szabni.

A progeszteron pótláshoz mindenképp azt a készítményt kell választanod, ami maximálisan megfelel azon elvárásodnak, ami a belső, sejtszinten történő fiatalság megőrzéséhez szükséges!

 A szintetikus progeszteron épp abból kifolyólag, hogy laboratóriumi körülmények között előállított mesterséges molekulákból áll, sokszor még hasonló hatást sem tud biztosítanii, mint a természetes progeszteron, amit a női szervezet termel.

Wise Tree Naturals

Ügyfélszolgálat:
+36 20 348 4027
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wisetreenaturals.com

Elérhetőség viszonteladók számára: 
+36 20 259 5398
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Termékekkel kapcsolatos kérdésekben:
+36 20 429 3129
Munkanapokon 11:00-12:00 között.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Barion card payment

×

Oldalainkon HTTP-sütiket (cookie) használunk a jobb működésért. További információk

×
Teszteld le, hogy nálad mi a helyzet!
A nők 80+ százalékánál a nőgyógyászati problémákat a hormonegyensúlytalanság okozza.
 
Teszteld le ingyenesen, hogy nálad mi a helyzet!

 

KÉREM A TESZTET!