fbpx
WTN B-vitamin komplexWTN B-vitamin komplex
GluténmentesLaktózmentesSzójamentesHormonmoduláns mentesÁsványi olaj mentes

WTN B-vitamin komplex

60 kapszula

ETTŐL A B-VITAMIN KOMPLEXTŐL NEM LESZEL ÉHES!
9.500 Ft
Futárszolgálat ikon

22.500 Ft felett
ingyenes kiszállítás

Aktuális ajándékaink ikon

Vásárlás értékhatár
szerinti ajándékaink

A törzsvásárlói program
a következő kedvezményre jogosít fel,

ha vásárlásaid összege 2022.01.01.-től:

120e-240e Ft között van - 10% kedvezmény

240e-360e Ft között van - 15% kedvezmény

360e Ft felett van - 20% kedvezmény

Tehát mindig az előző 2 év, és az idei évi
vásárlásaid összegéből számolódik a
törzsvásárlói státuszod.

A termékkel kapcsolatos további, részletes információkért kattints az alábbi fülekre

AKTÍV B-vitamin sor 1 kapszulában!!

Sok egészségügyi probléma esetén fontos, hogy a B-vitaminok AKTÍV formában legyenek elérhetőek, mert a szervezet csak így tudja azonnal és igazán jól hasznosítani őket. Az aktív formájú B-vitaminokat a szervezet rögtön fel tudja használni, mert már nincs szükség bonyolult átalakító folyamatok elvégzésére. Az inaktív vitaminokat, olykor a szervezetünk nem tudja megfelelő mértékben felhasználni, hiszen számos tényező együttállása szükséges, ezekhez a bonyolult folyamatokhoz. Amennyiben valamely folyamatelem hiányzik, az átalakulás nem, vagy csak részlegesen meg végbe. A szervezetünket azonban tehermentesíthetjük azáltal, hogy aktív vitaminokat biztosítunk számára. Az inaktív vitaminok aktívvá alakításának kritériumai mellett a felszívódás minőségét is szükséges figyelembe vennünk. Egy gyulladt bélrendszer esetén csökkenhet a felszívódása a makro- és mikrotápanyagoknak, ezáltal csökkenhet az inaktív formában szedett vitaminkészítmények alapvetően alacsony hasznosulása is.

A fent említett azonnali hasznosulást szolgálhatja a WTN B-vitamin komplex is, a B-vitaminok aktív koenzim formáinak hosszú sorával!

A WTN B-komplexen kívül, már más B-vitamin komplex esetében is aktív formában van jelen a B6, B9 és B12-vitamin (B6 - piridoxál-5’-foszfát (P5P); B9 – kálcium folát vagy glükozamin folát só, B12 – metilkobalamin, adenozilkobalamin vagy hidroxo-kobalamin). Ám a többi B-vitamin esetében is kulcsfontosságú a szervezetnek, hogy aktív vitamint kapjon.

Ezért a WTN B-vitamin komplexben:

 • A korábbi B1-vitamin tiamin-hidroklorid forma mellé, most egy aktívabb tiamin-pirofoszfát-klorid került.
 • B2-vitamin esetén riboflavin helyett, a riboflavin-5-nátriumfoszfátot, a B2-vitamin aktív koenzim formáját használtuk.
 • B3-vitamin esetén a niacinamid helyett, a nikotinamid-hexonikotinát, a B3-vitamin egyik legjobban hasznosuló aktív koenzim formája került.
 • A B5-vitaminnál a calcium-D-pantotenátot is lecseréltük a B5 aktív koenzim formájára, a pantetinre.

A B-vitaminok igazi jolly jokernek számíthatnak, ha az egészségről van szó. Szinte nincs olyan élethelyzet, ahol ne tudnánk őket az egészségünk javára fordítani.

Ajánljuk az alábbi esetekben:

 • munkahelyi stressz
 • várandóság vagy szoptatás
 • mentális vagy fizikai kimerültség
 • vizsgaidőszak vagy intenzív sport
 • szív- és érrendszer problémák
 • anyagcsere-problémák

 

A FITOMÁTRIX formulával is kiegészítettük a B-vitamin komplexet! A vitaminokat egy természetes biológiai komplex is körül veszi, így abban a formában lehetnek jelen a termékben, ahogyan a természetben is megtalálhatók. A fitomátrix formula ebben az esetben olyan B-vitaminokban gazdag gyümölcs és gyógynövény kivonatát jelenti, mint a mangó és szent bazsalikom.

 

A hatékonyságot megalapozó tudományos háttér

A fejlesztés során a következő lektorált szakirodalomból merítettünk.

 
 • Milyen zselatint használunk a kapszulás termékek esetében?

Kizárólag nagy tisztaságú marha zselatinból készült kapszulákat használunk.

"Először a Magnézium komplex és a Glutation krémet kezdtem el használni, amitől sokkal jobb lett az alvásminőségem. Később csatlakozott ehhez a Gyulai termálbalzsam, amit nagyon szeretek. Egyszerre hűsít és felfrissít és edzések után bizony segít lecsitítani a fájó izmokat. Anyukám az ízületi fájdalmaira használja és nála is nagyon bevált. Nemrég megrendeltem a WTN B-vitamin komplexet, ami végre olyan formában és összetételben tartalmaz B-vitaminokat, amit eddig csak külföldi termékekben lehetett megtalálni. Az a helyzet a WTN-es termékekkel, hogy maga a termék győz meg arról, hogy kipróbáljak még több félét, mert érezhetően működik. És nálam az is nagyon számít, hogy tudom, hogy a használatukkal nem kenek magamra mérgeket. A következő lépés lesz egy arckrém kipróbálása, mert a minták alapján elég zseniálisnak tűnnek."

Mezei Elmira, Budapest

WTN B-vitamin komplex

Összetevők (1. táblázat): myo-inozitol, pantetin, zselatin (kapszula), szent bazsalikom kivonat, piridoxál-5’-foszfát, mangó kivonat, riboflavin-5’ nátriumfoszfát, inozitol-hexanikotinát, tiamin-pirofoszfát-klorid, tiamin-hidroklorid, D-biotin, glükózamin folát só (L-5-MTHF), metil-kobalamin.

A B-vitaminok a mindennapok mozgatórugói! Nem mindegy, hogyan hasznosulnak!

A B-vitaminok a szervezet normál működésének számos alapvető folyamatához nélkülözhetetlenek. Hiányuk szorongást, állandó feszültséget, alvászavarokat, hajhullást, fáradékonyságot, koncentrációs zavarokat is okozhatnak. De szédülés, depresszió, anyagcsere és idegrendszeri betegségek, emésztési problémák, érelmeszesedés, vérrög, trombózis, szívinfarktust, szellemi leépülés és még felsorolni is nehéz, hányféle megbetegedést okozhat. Szerepük a szervezet működésében annyira meghatározó, hogy már kis mértékű hiányuk esetén is nehezebb megfelelni a hétköznapok kihívásainak. A B-vitaminok pótlása az esetek nagyon nagy részében komplex B-vitamin készítmények alkalmazásával történik, mivel a B-vitamin család egyes tagjai egymás hatását is befolyásolják. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy az egymás hatását erősítő B-vitaminok a szervezetben hogyan hasznosulnak!

Miért lehet szükség a B-vitaminok pótlására?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy mikor célszerű vitamin készítményeket szedni. A modern élelmiszeripari termelésből kikerülő mindennapi táplálékok vitamin és ásványi anyag tartalma alacsonyabb, mint a hagyományosan, saját fogyasztásra, saját kezűleg termelt és tenyésztett gabonáké, zöldségeké, gyümölcsöké, húsoké volt egykoron. Ráadásul a mozgásszegény életmód és a nagyrészt zárt terekben töltött mindennapok, a friss levegő helyett a városi légszennyezés, a mindennapi érintkezés különböző vegyszerek sokaságaival és nem utolsó sorban a gyorsuló élettempónak, a fogyasztói kultúrának köszönhető fokozódó stressz kimeríti a szervezet vitamin és ásványi anyag raktárait. A sokszor jelentéktelennek kezelt fáradékonyság, az alvászavarok, a koncentrációs nehézségek, az idegeskedés a B-vitamin hiány olyan jelei lehetnek, amelyek hosszú távon igencsak megnehezítik a mindennapokat. Mivel a B-vitaminok, és a B-vitaminokkal összhangban, azokhoz igen hasonlóan viselkedő vitaminszerű anyagok, az inozitol és a kolin hatása egymásra épül, kúraszerű pótlásukra a B-vitamin család összes elemét tartalmazó készítmények alkalmasak.

 

A komplex B-vitamin kúra elsősorban

 • a mindennapi stressz kezelésére
 • a szervezet energiaforrásainak feltöltésére
 • az immunrendszer és az idegrendszer megerősítésére
 • az aktív nappalokat biztosító nyugodt éjszakai alvás támogatására
 • és az anyagcsere folyamatok támogatására szolgál.

 

Nem minden vitamin hasznosul azonban teljes egészében!

Tudtad, hogy az egyik legfontosabb B-vitamin a folsav vagy inkább a folát? És azt, hogy egy igen elterjedt, a lakosságnak akár a felét is érintő génmutáció miatt a szintetikus vitamin készítményekben található a folsav csak minden második ember szervezetében hasznosul megfelelően? A többiek pedig azt hihetik ugyan, hogy gondoskodnak a megfelelő vitaminpótlásról, ám a szervezetükben a feldolgozatlan folsav nemhogy hasznot nem hajt, de még a kiválasztó, méregtelenítő rendszert is megterheli.A WTN Folát komplex csepp és B-vitamin komplex együttese erre a problémára, a B-vitamin család tagjainak minél teljesebb biológiai hasznosulására kínál megoldást.

Hogyan hasznosítja a szervezet az egyes B-vitaminokat?

B9-vitamin: Folsav vagy folát?

 • A legtöbb B-vitamin készítményben megtalálható szintetikus folsavat a szervezet foláttá alakítva tudja felhasználni. Ez az átalakítás egy többlépcsős folyamat. Több, különböző enzimet irányító gén is részt vesz benne. Az egyik ilyen, a DHFR, melynek működése – kutatások szerint – 200 mcg folsav után leáll. Egy másik az MTHFR, melynek működése egy – a kutatások szerint akár a magyar lakosság felét is érintő – génmutáció miatt sokszor nem elégséges ahhoz, hogy ez az átalakítás megfelelő mértékben megvalósuljon. Ilyen esetekben hiába szedi valaki a folsav pótlására szolgáló szintetikus készítményeket, a szervezete nem, vagy nem elégséges mértékben tudja azt számára hasznos foláttá alakítani.
 • A B9-vitaminnak is nevezett folsav, vagyis igazság szerint a bioaktív formája, a folát legfontosabb hatása a vérképző szervek egészséges működésének szabályozása. Hiánya vérszegénységet okozhat, melynek jellegzetes tünetei közé a fáradékonyság, ingerlékenység, szédülés, koncentrációs zavarok, sápadt bőrszín tartoznak. Vérszegénységet okozhat ugyanakkor a B12-vitamin hiánya is. És fontos tudni, hogy a folát vagy a folsav pótlása pedig a fenti tünetek visszaszorítása révén könnyen elfedheti a B12-vitamin hiányt.
 • A folát (és nem a folsav), B12- és a B6-vitamin is felelős a fehérjefogyasztás következményeképpen a vérben felhalmozódó homocisztein feldolgozásáért. Folát-, B12- vitamin hiány esetén a homocisztein szintje megemelkedhet a vérben, ami emeli a kockázatát a magas vérnyomás, a vérrögképződés, infarktus, agyérelmeszesedés kialakulásának. A folsavnak, azaz a folátnak fontos szerepe van a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében is.
 • A folát hiánya (és nem a folsavhiány!!) gyermekre vágyó nőknél meddőséget, vetéléseket, illetve az embrió fejlődésének első heteiben fejlődési rendellenességeket, nyitott gerinc kialakulását is okozhatja. A gyermeket tervező nők számára, ezért már a teherbe esést megelőzően is a folát készítmények szedése javasolt.
 • Igaz, hogy a közhiedelemben a folsav és inozitol kombináció a legismertebb, de ez a párosítás nem feltétlenül a leghatékonyabb. A legújabb kutatások szerint az inzulinrezisztencia miatt teherbe esési nehézségekkel, illetve hormonális problémákkal küzdő nőknél a myo-inozitol és a folát együttes szedése lehet jótékony hatással a hormonháztartás működésére, a menstruációs ciklus szabályozására, a peteérésre és ezáltal a termékenységre is.
 • A folát számos élelmiszerben is megtalálható, azonban a sütés-főzés, hámozás, mosás mind jelentősen csökkenti a folát tartalmat. A legjobb forrásai a zöld leveles zöldségek, pl. a kelbimbó, a kelkáposzta, a spenót, a káposzta, a brokkoli, a salátafélék, a spárga és még sok más zöldség és gyümölcs, illetve a hüvelyesek. Fontos viszont tudni, hogy a táplálékkal bevitt folát forma még nem a szervezet által hasznosítható aktív folát forma!

 

B12-vitamin:

 • A B12-vitamin a vörösvérsejtek képződéséhez szükséges egyik legfontosabb vitamin. Hiánya vérszegénységet okozhat, melynek vezető tünetei közé a fáradékonyság, sápadt bőr, szorongás, szédülés, koncentrációs zavarok tartozhatnak.
 • A B12-vitamin fontos szerepet tölt be az idegrendszer megfelelő működésében, hiányát memóriazavarok, a végtagok bizsergése, zsibbadása, érzékelési zavarai, illetve a nyálkahártya sérülékenysége is jelezheti.
 • Pótlására szükség lehet: hosszú betegségek, kimerültség, különösen nagy fizikai vagy érzelmi igénybevétel, táplálkozási zavarok, vészes fogyás, étvágytalanság esetén is, mert az egész szervezetet erősítő hatása is van.
 • A B12-vitamin a szív- és érrendszer védelmében is fontos szerepet játszik.
 • B12-vitamint csak az állati eredetű élelmiszerek, a hús, a halak, a tojás és a tejtermékek tartalmaznak. Felszívódásához szükséges a gyomorban termelődő intrinsic faktor jelenléte. A gyomor nyálkahártya sorvadásával járó emésztőrendszeri megbetegedések esetén, illetve idősebb korban egyre kevesebb intrinsic-faktor termelődik, ezért a B12-vitamin hiánya könnyen kialakulhat. A B12-vitamin a bélben is termelődik, ez a mennyiség azonban nem hasznosul olyan mértékben, amely fedezné a napi szükségletet. A tojást és tejtermékeket sem fogyasztó vegetáriánusoknak, a vitamin pótlására figyelni kell.
 • A folsav szedése elfedheti a B12-vitamin hiány okozta tüneteket, a WTN Folát komplex csepp ezért B12- és B6-vitamint is tartalmaz.
 • A minél teljesebb hasznosulás érdekében a WTN B-vitamin komplex az étrend-kiegészítőkben leggyakrabban szereplő szintetikus B12-vitamin, a cianokobalamin helyett a szervezet számára jól feldolgozható metil-kobalamint tartalmaz.

 

B6-vitamin:

 • A B6-vitamin részt vesz az idegrendszer működésének szabályozásában, a fehérjék lebontásának folyamatában, a bőr hámosító mechanizmusaiban.
 • A folsavval és a B12-vitaminnal együtt segíti a fehérjefogyasztás nyomán a vérben felhalmozódó homocisztein lebontását. .A húsokban, tojásban, tejtermékekben, teljes kiőrlésű gabonákban található meg nagyobb mennyiségben, a zöldségek és gyümölcsök viszont csak kevés B6-vitamint tartalmaznak.

 

B7-vitamin:

 • A B7-vitamint vagy biotint szépségvitaminnak is nevezik, hiányában ugyanis hajhullás és a körmök töredezése léphet fel. Erősíti a körmöket, jó hatással van a haj növekedésére, a bőr szépségére és az egészséges koleszterinszint fenntartására is.
 • Penész terhelés esetén is biotin hiány léphet fel.
 • A biotin a bélrendszerben is termelődik, forrásai pedig a belsőségek, a tojás és a tejtermékek lehetnek.

 

B5-vitamin:

 • A B5-vitamin (pantoténsav) a többi B-vitaminhoz hasonlóan szerepet játszik a szervezet energiatermelő anyagcsere folyamataiban, a hormonháztartás működésében és a bőr hámképző funkcióját is erősíti.
 • A bőrre és a hajra gyakorolt jótékony hatása miatt a hajápolási termékek kedvelt összetevője, de az égési és egyéb bőrsérülések kezelésére ajánlott hámosító krémekben is gyakran megtalálható.
 • Legfőbb természetes forrásai a húsok, belsőségek, tejtermékek, tojás, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonából készült pékáruk lehetnek.

 

B1-, B2- és B3-vitaminok:

 • A B1-, a B2- és a B3-vitaminok fontos szerepet töltenek be a táplálékok energiává alakításának folyamatában és támogatják az idegrendszer egészséges működését.
 • Húsokban, halakban, gabonafélékben, hüvelyesekben, tejtermékekben, májban, zöldségekben és gyümölcsökben is megtalálhatók.
 • A B1-vitamin segíti az izmok és a szívizom működését és az alkohol lebontását.
 • A B2-vitamin a nyálkahártya épségének, a bőr, a szem, a haj, a köröm egészségének megőrzésében is vesz részt.
 • Az antioxidáns hatású, bőrvédő B3-vitamin a normál koleszterin szint fenntartására is hatással van.

 

Kolin:

 • A kolin a zsírsavak felhasználásának folyamatában, a szervezet zsíranyagcsere szabályozásában vesz részt.
 • Hozzájárul a normál koleszterinszint fenntartásához, ezzel megelőzve a szív- és érrendszeri szövődmények miatt veszélyes érelmeszesedés kialakulását, illetve a máj elzsírosodásának megelőzését is.
 • Májvédő szerepe miatt hosszú távú gyógyszeres kezelések, rendszeres alkoholfogyasztás esetén különösen fontos, hogy megfelelő mennyiségben a szervezet rendelkezésére álljon, segítve a máj működését, a természetes méregtelenítő folyamatokat.
 • A kolin hiánya negatív hatással az időskori szellemi tevékenységre és kognitív funkciókra is. A kolint a szervezet maga is elő tudja állítani, de működése a B-vitaminokkal összhangban valósul meg. Számos élelmiszerben, többek között a vörös húsokban, a májban, a tojásban, a káposztafélékben, hüvelyesekben, rizsben is megtalálható.

 

Myo-inozitol:

 • Az inozitol egy a B-vitaminokhoz hasonlóan viselkedő vegyület, melyet a test maga is képes előállítani, illetve a mindennapi táplálkozás során különböző magvak, zöldségek, gyümölcsök, állati eredetű tápanyagok fogyasztása révén is a szervezetbe kerül.
 • A női hormonháztartás és az anyagcsere szabályozásában betöltött szerepe csak az utóbbi években kezd előtérbe kerülni, pedig a B-vitamin család egyik legsokoldalúbb, leghasznosabb rokonáról van szó.
 • A kolinhoz hasonlóan a zsíranyagcsere szabályozásán keresztül májvédő és koleszterinszint csökkentő hatása is van. A zsírsavak emésztésének befolyásolása révén segít megelőzni a zsír lerakódását a májban, és csökkenti a vérben keringő koleszterin mennyiségét. Mivel a felesleges koleszterin az erek falában lerakódva érelmeszesedést, ezáltal pedig magas vérnyomást okoz, az inozitol megfelelő mennyisége a szervezetben hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek, illetve az időskori agyér-elmeszesedés, demencia kialakulásának megelőzéséhez is.
 • A myo-inozitol jótékony hatással van a sejtek ingerületátvivő képességének fenntartására, egyes kutatások szerint szedése javíthatja a végtagok érzékelési problémáival járó idegrendszeri tüneteket, melyek például a cukorbetegség szövődményeként jelentkezhetnek.
 • Inzulinrezisztenciában szenvedők számára jó hír, hogy a myo-inozitol szedésével jelentősen javulhat a sejtek természetes inzulinfelismerő képessége.
 • Foláttal (és nem folsavval) együtt szedve a tapasztalatok szerint az inzulinrezisztencia gyakori következményeként fellépő meddőség, menstruációs zavarok kezelésében is eredményesnek bizonyulhat.

WTN Folát komplex csepp és B-vitaminok: az egyedülálló összefogás célja a kiváló hasznosulás

A WTN Folát komplex cseppel kiegészített B-vitamin komplexének megalkotásakor a cél a lehető legteljesebb biológiai hasznosulás elérése és a B-vitaminok egymást erősítő hatásának maximális kihasználása volt. Ennek érdekében a hagyományos B-vitamin készítményekkel ellentétben az egyik legfontosabb, és a lakosság mintegy felét érintő MTHFR génmutáció miatt, a kevésbé jól hasznosuló szintetikus folsavat a WTN a biológiailag teljes értékű foláttal váltotta fel. Ne feledd, valójában nem a folsav, hanem a folát az, amire szervezetnek szüksége van. Az érelmeszesedés és a vérszegénység megelőzéséhez, a mindennapi teljesítőképesség megőrzéséhez, kismamáknak az egészséges fogantatáshoz is szükség van folátra!

A folát pótlása révén látszólag enyhülhetnek a B12-vitamin hiány tünetei, a vitaminhiány azonban nyilvánvalóan nem szűnik meg. Ebből következően fontos, hogy a folsavhiány kezelésére szolgáló vitamin készítmények B12-vitamint is tartalmazzanak. A WTN Folát komplex cseppben található B12-vitamin nemcsak kiegészíti, hanem erősíti is egymás hatását. A két B-vitamin együttműködésének köszönhető az érelmeszesedést, ezáltal szív-és érrendszeri szövődményeket okozó felesleges homocisztein megfelelő lebontása, valamint az immun- és az idegrendszer egészséges működésének támogatása is.

WTN B-vitamin komplex használati javaslat:

 • Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula.
 • Étkezéshez kötötten alkalmazzuk, mivel éhgyomorra hányingert is kiválthatnak a B-vitaminok.
 • A reggeli vagy déli étkezéshez kössük, mivel energetizáló hatása van, így az alvás minőségét negatívan befolyásolhatja.

Figyelmeztetés

 • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
 • Amennyiben étvágyfokozó hatása jelentkezne, úgy nagy dózisú (~1000 mg) C vitamin együttes használata javasolt.
 • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
 • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
 • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.
 • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel!
 • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.
 • Használata kúraszerűen javasolt, amennyiben a kezelőorvosod, természetgyógyászod nem javasolta másképp.

Szedhetem-e/használhatom-e folyamatosan a termékeket, vagy tartsak szünetet?

 • Minden termék esetében javasolt a kúraszerű alkalmazás.
 • A legtöbb esetben 2-3 hónapos használatot majd 1 hónap szünetet javaslunk, ha a kezelőorvos vagy természetgyógyász nem javasolta másképpen. Időnként fontos visszaellenőriztetni vérvizsgálattal, hogy jelenleg milyen a vitamin/hormon/ásványianyag, stb szintünk. Javasolt rendszeresen 3-4, de legkésőbb 6 havonta megnézetni az értékeket.
 • Amennyiben az eredmények azt mutatják, a kezelőorvosunk vagy természetgyógyászunk is azt javasolja és mi magunk is azt érezzük, hogy jól vagyunk, el lehet hagyni a termékeket.
 • Amennyiben azt látjuk és érezzük, hogy még van létjogosultsága a termékek használatának, mindenképpen folytassuk tovább.

Ez a termék nem vegán:

 • Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin.
9.500 Ft

Ha értesülni szeretnél legújabb akcióinkról, ajándékainkról

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket