fbpx

video visszajelzes banner v2

Vajon érdemes B-vitaminokat bioaktív formában pótolni? A világon hányan használják még termékeikben az aktív hatóanyag formákat? Milyen profitérdek állhat egyes gyártók mögött? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, hallgasd meg legújabb videónkat, melyekben Szabolcs bemutatja, hogy mely neves, nagy gyártók alkalmaznak még aktív B-vitaminokat, milyen profit különbségek lehetnek az egyes étrend-kiegészítő gyártók között, valamint a válaszok megértéséhez személyes megtapasztalásra is buzdít.

Néhány gondolat a bioaktív B-vitaminokról.

Az utóbbi időben felmerült, hogy én önkényesen ajánlok bioaktív B-vitaminokat. Nézzük meg, hogy mennyire ez a helyzet, merthogy természetesen ezt nem én találtam ki, hanem a világon nagyszámú olyan cég van, aki szintén azt gondolja, hogy igenis nagyon jó bioaktív B-vitaminokat használni.

Hoztam néhány példát: pl. a világ egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártója a Now Foods, Life Extension vagy a Thorne. Gyakorlatilag szinte mindenki ismeri őket, aki ebben a szubkultúrában egy picit is elmerül. További példa: a Seeking Health. Felesleges is folytatni. Az egyik személyes kedvencem a Wellness Resources nevű amerikai cég, aki csak bioaktív B-vitaminokat javasol a termékeiben. Nyilván nemcsak az a lényeg, hogy a cégek mit javasolnak, hanem a visszajelzések is. Ezekről megtalálhatóak vásárlói visszajelzések pl.az Amazon, vagy az Iherb oldalon, mindenki nézze meg magának.

Tehát ez nem az én önkényem. Egy csomó cég van világszerte, aki bioaktív B-vitaminokat használ, és nagyon sok elégedett vásárlói véleményt is lehet találni.

Amikor felmerült ez a felvetés, akkor megfogalmazódott az is, hogy mennyire feleslegesen javasolják ezek a cégek a bioaktív B-vitaminokat. Volt egy látványos aggódás is a vásárlók pénztárcájáért, valamint, hogy ez sportszerűtlen, és a cégek profitéhsége áll a háttérben, az az igazi motiváció. Úgyhogy én gondoltam, hogy benézek a függöny mögé.

Megnéztem a nemzeticegtar.hu és az e-beszámoló teljesen publikus cégadat nyilvántartásokat. Mindenkit bátorítok, hogy használja ezeket.

Ez alapján vegyünk két céget. Mind a kettő kis kockázatú, tehát a számok vélhetőleg teljesen fedik a valóságot.

  1. példa: olcsó vitaminokat és minden esetben inaktív B-vitaminokat kínáló cég

2,4 milliárdos bevétele mellé 1,2 milliárd nyereség társult 2020-ban, ami kb. 50%-ot jelent. Ez egyébként teljesen példátlan, ez egy hihetetlenül magas nyereségességi ráta.

  1. példa: drága vitaminokat és minden esetben bioaktív B-vitaminokat kínáló cég

504 milliós bevétel mellé 72 millió nyereség párosult, tehát ez kb. 15%.

Ebből az adatsorból elég könnyű azt megállapítani, hogy olcsó vitaminokat kínálni az embereknek az sokkal, de sokkal nagyobb üzlet, mint bioaktívat (kb. 300%-kal). Tehát a bioaktív vitaminok vélhetőleg nem azért használatosak széleskörben más cégeknél is, merthogy ezzel gazdaságilag feltétlenül jobban járnának, hanem azért, mert hatékonyak. És nekem is ez a véleményem. Az olcsó inaktív vitaminok használata üzletileg sokkal jobb, ezt nagyon könnyű belátni.

Az én javaslatom egyébként az, hogy mindez nem számít, mert mindenkinek saját magának kellene kipróbálnia önmagán, hogy számára melyik a kedvezőbb. Ehhez semmi másra nincs szükség, minthogy mindenki 2 hónapig próbálja ki és természetesen figyelje magát, hogy hogyan érzi magát, hogy mi a helyzet – az teljesen mindegy, hogy aktívval vagy inaktívval kezdi. Tartson 1 hónap szünetet, majd a másikból is szedjen 1-2 hónapos kúrát és mindenféleképpen saját tapasztalata alapján döntse el, hogy számára melyik a kedvezőbb.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket