fbpx

video visszajelzes banner v2

A jó marketing befolyásoló hatásáról, már többször beszéltünk videóinkban. Szükség van egy ismert gyártóra, egy hírességre, egy témában jártas szakértőre, egy probléma specifikus, figyelemfelkeltő termék névre és már el is adhatunk egy olyan terméket, amely mind a hatóanyagkoncentráció, mind az összetétel szempontjából kifogásolható. Következő videónkban egy piacon kapható liposzómás terméken keresztül vezetjük le, hogy mi lehet egy termék buktatója. Ha Te is kíváncsi vagy a gondolatainkra a témában, nézd meg a legújabb videónkat!

Kétséges hatású immunvitaminokról.

Mostanság ez egy nagyon divatos dolog. Gyártói szempontból a divat nem jelent mást, minthogy gyorsan össze kell rakni egy terméket és amíg a divat tart, addig nagyon sokat el lehet adni belőle. Napjainkban nem meglepő módon minden immuntámogató lett, de tényleg minden.

„Recept”:

A recept az meglehetősen egyszerű:

  • Kell egy szakértő pl. egy orvos vagy valaki, akit felkérnek és orvosként adja ki magát.
  • Aztán minél többet kell beszélni a vírushelyzetről.
  • Minél intenzívebb marketing tevékenységet kell folytatni. (Természetesen a termékösszetétel abszolút nem számít.)
  • Lehetőség szerint vonjunk bele egy modern valamilyen technológiát is, mert akkor mi emberek hajlamosabbak vagyunk azt gondolni, hogy valami hatalmas dolog történt a háttérben, hogy nagyon jó az adott termék.
  • Ha az elnevezés a vírussal kapcsolatos, akkor aztán meg pláne jó.

Példa:

Egy olyan példát hoztam, ami már az első lépcsőn elhasal. Ez egy liposzómás folyadék készítmény. A technológia rész az már pipa, az megvan. Mivel ez a C-vitaminnak az aszkorbinsav formáját tartalmazza, - és erről készült már videó, hogy a liposzómás C-vitaminoknál az aszkorbinsav lebontja a liposzómákat -, ezért ez a termék semmi más, mint aszkorbinsav és egyéb anyagok vízben feloldva. Liposzómát aszkorbátokból lehet létrehozni, de azt sem érdemes.

Molekulaforma:

Hogyha az összetételt nézzük - mert végülis az a lényeg -, akkor én úgy gondolom, hogy a molekulaformákat illetően megállapítható, hogy ez elég gyengére sikerült.

Példaként említeném:

  • A cink-glükonátot, ami nem egy káros, de biológiai hasznosulást tekintve egy gyenge biohasznosulású összetevő.
  • Szintetikus E-vitamin, tokoferil szukcinát.

Senkinek nem ajánlanék ilyen anyagokat.

Koncentráció:

A koncentráció az viszont rendben van. A benne lévő hatóanyagok elegendően nagy koncentrációban vannak benne. Ennek az egésznek viszont van egy olyan értelmezése is, hogy olcsó és hatástalan összetevőkből elegendő mennyiséget adunk. Mindenki döntse el, hogy ilyen terméket szeretne-e?

Megjegyzés:

Halkan jegyezném meg - és mindenki megértő kegyeibe ajánlanám azt a megfigyelést -, hogy a Magyarországon készült liposzómás folyadéktermékek 95%-a ugyanolyan csomagolásban van: barna, lekerekített vállú PET palackban. Valójában a gyártó ugyanaz, és ez a gyártó eladja különböző cégeknek ezeket a termékeket. A különböző cégek pedig azt hirdetik magukról, hogy ők a gyártók, de valójában nem. Nagyon sok esetben az összetétel is teljesen ugyanaz, de, ha nem - merthogy általában a címkék mások -, az se jelent semmit, mert sok esetben gyakorlatilag címke nélkül adják el ezeket a legyártott termékeket. Természetesen más az ára a termékeknek, mert mindenki annyit kér érte, amennyit szeretne.

Összegezve:

Ennek a minivideónak a lényege egyébként nem más, minthogy félelemből nem érdemes semmit vásárolni.

Hogyha a vírushoz kapcsolható erős termékmarketing van a háttérben, akkor kétszer is érdemes meggondolni, hogy ez lesz-e a jó termék számunkra?

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket