fbpx

video visszajelzes banner v2

Ezt látnod kell, ha progeszteron krémet szeretnél használni! Hogy ne válassz olyan terméket, ami szennyezőt tartalmaz … és, hogy tudd, hogy miből és hogyan válassz …

Néhány gondolat a progeszteron tartalmú krémekről, hogy milyen szempontok alapján érdemes választani, mit érdemes figyelembe venni.

  1. lépésként szeretném kiemelni, hogy mennyire kulcsfontosságú az egészségvédő termékeknél az összetétel.

Ezeknél a krémeknél az a cél, hogy megkerülve az emésztőrendszert a bőrön keresztül bejussanak a hatóanyagok. Igen ám, de a kísérő segédanyagok szennyezői is be fognak jutni. Én mindenképpen azt ajánlom, hogy az aggályos összetevőjű termékeket a 0. körben érdemes elkerülni. Csak néhány példa, pl. paraffinolaj, poliakrilamid, különböző glikolok mindenképpen elkerülendőek.

Tehát a krém lehetőség szerint minél természetesebb összetevőkből álljon. Nem az számít, hogy mi a marketing szöveg, hanem az, hogy mi az összetétel, a felsorolás (az INCI lista).

Az ilyen típusú (progeszteron tartalmú) termékeket két különböző részre érdemes osztani.

  1. Az első csoport a valódi hormont tartalmazó krémek.

Nagyon fontos ismerni, hogy a jogszabály értelmében Európában tilos ilyen termékeket forgalmazni. Tehát európai gyártó gyakorlatilag nincs, teljesen mindegy, hogy ki, mit állít.

Ha mégis forgalomban vannak ilyen termékek, akkor azoknak hamisított az engedélyük, amiből az következik, hogy nincsen felelős adott probléma esetén. Legyünk őszinték, valószínűleg az összetétel is ismeretlen, hiszen nem lehet tudni semmit.

Az a gyakorlati javaslatom, hogy amerikai gyártóktól érdemes választani, ott is a nagyobb nevű amerikai gyártóktól.

Továbbá mindenképpen szeretném kiemelni a valódi hormont tartalmazó termékeknek az egyik nagy-nagy hátrányát, hogy a szervezet függővé válhat, amennyiben folyamatosan kész hormont kap kívülről. Tudom, hogy mérlegelni kell és a probléma a súlyosságától függően kell választani, de érdemes tudni erről.

  1. A második csoportba azok a krémek tartoznak, amelyek csak előhormont tartalmaznak.

Nyilván ezek Európában engedélyezettek, amiből az következik, hogy probléma esetén, ha bármi van, akkor van felelős és az összetétel is lekövethető, ismert.

Ezekben az esetekben a szervezet csak egy előhormont kap és neki kell dolgoznia, neki kell a hormont előállítani belőle. Ez bizonyos esetekben kevésbé hatékony, mint a valódi hormont tartalmazó krémek, de egyénfüggő az eredmény.

Viszont a jó hír, hogy ezek nem okoznak függőséget, tehát egy gyengédebb kategóriát képviselnek.

Összegezve: Én azt gondolom, hogy gyakorlatilag nem lehet semmire se garanciát vállalni, hogy valami 100%-ban működni fog. Érdemes tehát próbálkozni. Ha logikusan nézzük, akkor talán érdemes először az előhormont tartalmazó krémekkel próbálkozni, hogyha nem olyan nagyon súlyos a probléma. Ha ez nem működik, akkor pedig a valódi hormont tartalmazó termékekre váltani.

Az összetételt nagyon meg kell nézni, mert a bejutatott szennyezők egy csomó problémát okozhatnak.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket