fbpx

video visszajelzes banner v2

A jelenlegi helyzetben néhány praktikus információ az immunvédő termékekről: mindenki tudja, hogy a megelőzés szempontjából fontos a megfelelő C-, és D-vitamin ellátottság. Azt azonban kevesebben tudják, hogy mire kell figyelni, ha immuntámogató terméket választ valaki. A videónkból megtudod, hogy a két ismert vitamin mellett még mivel érdemes próbálkozni.

Néhány gondolat arról, hogy a jelenleg kialakult helyzetben milyen anyagokat érdemes keresni, hogy az immunrendszerünket megfelelően karban tudjuk tartani.

A természet nagyon-nagyon sokféle anyagot bocsát a rendelkezésünkre, úgyhogy a teljességet meg sem lehet közelíteni.

Kiragadnék néhány egyszerű példát - ami sok ember fejében benne van -, hogy próbáljuk azt tisztába tenni, hogy mit érdemes ezekben az esetekben figyelni.

C-vitamin:

Itt van a C-vitamin. Az ország teljes lázban ég és mindenki C-vitamint szeretne vásárolni. Az esetek 99%-ban ez aszkorbinsav formában van a termékekben. Különböző neveket társítanak hozzá, de az teljesen mindegy, hogy Szent István király nevével reklámoznak valamit, vagy Heisenberg-ével, a lényeg az ugyanaz.

Ami a felhasználók szempontjából kiemelt fontosságú, hogy ne tabletta legyen a termék. Egyszerűen azért, mert a tablettázás során egy csomó biológiailag teljesen felesleges, időnként káros technológiai segédanyagokat kell használni ahhoz, hogy maga a termék összeálljon.

A jó minőség ismérve a C-vitamin esetében az, hogy nem nyomnyi mennyiségben tartalmaz flavonoidokat. Ezért itt a koncentráció nagyon-nagyon fontos. Ideális esetben tartalmaz olyan növényi koncentrátumokat is/vagy (ideális esetben flavonoidokat és koncentrátumokat is), amelyek C-vitaminban gazdagok.

Nagyon sok esetben őrletet és különböző fémsókat szoktak használni, hogy megszínezzék a tablettát. No azt javaslom, hogy ezeket a termékeket érdemes elkerülni.

D-vitamin:

Szerencsére nagyon-nagyon sokan ismerik és keresik is a D-vitamin tartalmú termékeket.

Kevésbé ismert, hogy magnézium nélkül a D-vitamin egyszerűen nem hasznosul. A magnéziumról azt kell tudni, hogy a szervezet szándékosan kiüríti a saját magnézium készleteit, hogyha valaki stresszes. Napjainkban azt gondolom, hogy magnéziumot mindenféleképpen érdemes pótolni. Egy normális biológiai hasznosulású formát célszerű választani.

Az oxid és a karbonát biztosan nem azok, ezeknek nagyon gyenge a hasznosulása, ezeket messze el kell kerülni.

Nem lehet univerzális tanácsot adni, de például a népszerű magnézium-citrát nagyon jó lehet. Mindenkinek ki kell próbálnia saját magán, hogy a magnézium-citrát okoz-e nála hasmenést, mert hogyha igen, akkor mást kell választani.

A bejutási formát illetően kapszula vagy krém egyaránt jó lehet. Mindenki döntse el, hogy neki mi a preferenciája.

A „jó minőség ismérve”, hogy legyen mellette K2 + A-vitamin. Azért került idézőjelbe, mert mi azt tapasztaljuk, hogy a szervezetben a D-vitamin szintet nem lehet megnövelni, ha K2- és A-vitamin nincs a szervezetben. Az végülis mindegy, hogy táplálkozással visszük be, vagy kiegészítőkkel. Én elég kevés embert ismerek, aki mondjuk az A-vitamin pótlásra hetente többször májat és belsőségeket, vagy különböző tengeri herkentyűket fogyaszt. Célszerű kombinált termékekben gondolkodni.

Glutation:

A harmadik személyes nagy kedvenc, a glutation nevű molekula. Nem túl ismert, de nagyon-nagyon hatékony immuntámogató. Mivel nem túl ismert és kevesen keresik, ezért vélhetőleg sokkal könnyebben elérhető a piacon, mint az említett C- vagy D-vitaminok.

Arról abszolút vita folyik tudományos körökben, hogy a glutation szájon át bevéve egyáltalán működik-e vagy sem, vagy pedig különböző technológiai trükköket kell csinálni - mondjuk nanoemulzióba vagy liposzómába zárni a glutationt -, hogy működjön. Ebbe most nem mennék bele.

A lényeg az, hogy mindenkinek célszerű kipróbálnia a glutationt, mert nagyon jól működik az immunrendszer támogatására.

Összegezve a gondolatokat:

A C-vitamin esetén az a lényeg, hogyha aszkorbinsav alapú a termék, akkor szinte mindegy, hogy mit választunk, de fontos, hogy ne tabletta legyen.

A D-vitamin esetén említettem, hogy a K és A-vitaminnal együtt legyen ideális esetben. Az esszenciális, hogy ki legyen egészítve magnézium pótlásával. Magnézium nélkül abszolút nem fog hasznosulni a D-vitamin.

A glutationnál pedig az a legjobb tanácsom, hogy mindenkinek érdemes lenne kipróbálnia, mert ez egy tényleg nagyon jól működő molekula.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket