fbpx

video visszajelzes banner v2

Már sok D-vitamint hirdetnek a liposzómás D-vitaminként! És persze sokkal többe kerül! De vajon jobb mint a többi D-vitamin? Új videónkban megmutatjuk, mire érdemes figyelned, ha liposzómás D-vitamint vásárolsz!

Néhány gondolat a liposzómás D-vitaminokról.

Napjainkban nagyon-nagyon aktuális a D-vitamin pótlása, döntően az immuntámogató hatása miatt. Ebben a rövid videóban megpróbálom elmagyarázni, hogy mit kell ezalatt érteni és milyen kritériumoknak kell megfelelni.

Amennyiben valakit érdekel a D-vitamin pótlásának a háttere, akkor nézze meg az erről korábban készült videókat. A kiindulópont itt most az, hogy a D-, K- és az A-vitaminok együttműködnek, valamint és az egész rendszer nem működik magnézium nélkül. Ezeknek a vitaminoknak, illetve a magnéziumnak nemcsak a koncentrációja nagyon fontos, hanem az egymáshoz viszonyított aránya is.

A liposzóma egy technológiai eszköz, ami a hatóanyagok biológiai hasznosulását hivatott növelni. Ezt nagyon helyesen az emberek egy része már ismeri, de, mint mindent, ezt is érdemes kritikával kezelni, mert különböző műszaki feltételeknek meg kell felelni ahhoz, hogy ez valóban működjön.

A liposzómát képzeljük el egy gömbként. Olyan molekulákból áll össze, amelyeknek az egyik vége vízkedvelő (az ábrán fekete pontokkal, pöttyökkel van jelölve), a molekulának a másik része pedig egy szénhidrogén lánc, ami zsírkedvelő (ez kék kis farkincával van jelölve). A vízoldékony hatóanyagok azok csak a zölddel jelölt részbe kerülhetnek ebben a gömbben, a zsíroldékony hatóanyagok pedig a naranccsal jelöltbe. Tehát, hogyha jelen rendszerről beszélünk, akkor a magnézium az csak bent (zölddel jelölt) helyezkedhet el, a D-, K- és A-vitaminok azok pedig itt kívül (narancssárga részben).

Magnéziumból nagy koncentrációt kell adni, különben nincs értelme az egésznek. Megállapítható, hogy a liposzómás technológia nem működik, nem hatékony a magnézium esetén, mert egyszerűen az ár-teljesítmény optimum sehogy sem jön ki. Tehát ebben az esetben magnéziumot minden esetben külön kell pótolni.

Ha a D-, K- és A-vitaminokat vesszük, akkor a liposzómás technológia működhet. Ha csak D-vitamin van benne, akkor semmiképpen sem ajánlom a terméket. A D-vitaminról érdemes tudni, hogy egy nagyon-nagyon olcsó anyag és döntően marketing célokat is szolgál nagyon sok cég és termék esetében. Ha a D és A együtt van, akkor is teljesen felejtős, mert nem működik elég hatékonyan. Hogyha együtt van a D-, A és a K2-vitamin, akkor működhet, de csak abban az esetben, hogyha a  K2-vitamin minimum 35 mcg/adag.

Az ár-teljesítmény optimumot érdemes nézni!

A biológiai hasznosulás kulcskérdés. A liposzómák esetén ökölszabály, hogy kb. 300%-kal tudja megnövelni a különböző hatóanyagok biológiai hasznosulását. Tehát a 35 mcg, az kb. 100 mcg K2-nek felelhet meg, plusz/mínusz nyilván valamennyi, de ezt nem lehet tudni és minden ember esetében más. Az ökölszabály az viszont ez.

Összegezve: Hogyha liposzómás D3-vitamint választ valaki, akkor ez rendben van. A technológia működhet, de csak abban az esetben, ha van mellette A-vitamin, és a K2-vitamin koncentrációja elegendően nagy. A liposzómás termékben minimum 35 mcg legyen a K2-vitamin, mert az a valóságban, olyan 75-100 mcg körülit fog jelenteni biológiai hasznosulás tekintetében.

Magnéziumot kötelező pótolni! Érdemes mindig ár-teljesítmény optimumot nézni. Ezalatt azt értem, hogy nézzen meg az adott illető egy olyan terméket is, ami nem liposzómás és hasonlítsa össze az árát, hogy megéri-e ezt a felárat a liposzómás termék vagy sem.

A lényeg, hogy a liposzómás technológia mindenképpen alkalmas ilyen jellegű termékek előállítására, tehát D-vitamin bejuttatására.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

Email: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket