fbpx
A kosár üres!

video visszajelzes banner v2

A glutation a szervezet legerősebb antioxidánsa és az immunrendszer szabályozásában nagyon fontos szerepe van. Ha a glutation rendszerünk megfelelően működik, az védeni tud az autoimmun folyamatok ellen is. Ha szeretnél többet tudni arról, hogy hogyan működik a glutation a szervezetben és milyen formában érdemes pótolni, akkor nézd meg következő videónkat!

Néhány gondolat a glutationról.

Szerencsére ez az anyag egyre többször kerül a figyelem középpontjába és nagyon sokan tudják már, hogy a szervezetünk legerősebb antioxidánsáról van szó.

Napjainkban, amikor különösen aktuális, hogy az immunrendszerünk minél jobb állapotban legyen, érdemes megemlíteni, hogy a glutation rendszer állapotára és a glutation megfelelő koncentrációjára a szervezetünkben igen nagy szükségünk van.

Nagyon fontos, és szervesen kapcsolódik ehhez az egészhez, hogy a különböző stresszfaktorok megtépázzák a glutation rendszerünket, illetve a glutation koncentrációját is csökkentik.

Azt gondolom, hogy gyakorlatilag az első számú faktor, hogy a nyugati táplálkozás következményeképpen nagyon sok cukrot és szénhidrátot fogyasztunk, aminek következtében folyamatos inzulin válasz van a szervezetünk részéről.

Ez például egy olyan faktor, ami a glutation szintet csökkenti.

Például (az, hogy) nem alszunk eleget az szintén csökkenti (a glutation szintet).

Teljesen népbetegségnek számít a különböző bélrendszeri problémáknak a jelenléte az emberi szervezetben.

A hormonális egyensúlytalanság is gyakorlatilag elég hétköznapinak tekinthető. Ezek mind negatív hatással vannak a glutationra.

Nagyon fontos, /sajnos az autoimmun betegségek is népbetegségnek számítanak/ hogyha valakinél a glutation rendszer rendben van, ott gyakorlatilag nem alakulnak ki autoimmun problémák.

Hamarosan látni fogjuk, hogy ez az oxidált, redukált körfolyamat hogyan működik.

Hogyha valakinél jól működik a glutation rendszer, ott a bélrendszeri gyulladások megelőzése és helyreállítása is sokkal nagyobb hatékonysággal valósulhat meg.

A sejten belül a mitokondriumok felelnek a sejt energia termeléséért.

Ennek a fő antioxidánsa - a mitokondriumok fő antioxidánsa - a glutation.

Úgy működik, hogy amikor természetszerűleg jelen vannak különböző szabadgyökök - ezek ugye instabil molekularészek - gyakorlatilag ezeknek elektront ad, ezáltal stabilizálja őket, ő pedig instabil állapotba kerül.

A mechanizmus, ami a szervezetünk számára nagyon fontos az úgy néz ki, hogy az aktív glutationt /ez a redukált forma/ a peroxidáz enzim aktiválja, ekkor adja át az elektront, majd utána oxidált forma lesz belőle, amit regenerál ez a glutation reduktáz enzim. Tehát ez az egyszerű körfolyamat az, ami nagyon fontos és nagy prioritású a szervezetünkben.

Hogyha a pótlást nézzük, akkor az a gyakorlati tapasztalat, hogy a kapszulába beszedett tiszta glutation nem működik.

Úgy lehetne javítani egy kicsit (a hasznosuláson), hogy gyomorsav ellenálló kapszulába teszik a glutationt, viszont a gyomorsav ellenálló kapszuláknak egyik sajátossága, hogy nagyon gyorsan öregednek és olyan repedések vannak rajtuk, amelyek nem láthatóak.

Ennek következményeképpen nem a bélben fog felhasadni a kapszula, hanem már a gyomorban.

Én ezt nem tartom jó megoldásnak.

Ami viszont jó megoldás glutation pótlásra azok a különböző kúpok, folyadékok használata - teljesen mindegy, hogy valaki nyelv alá nyomja, a szájába spricceli vagy intravénásan kapja meg a glutationt - mind jól fog működni.

Ideértve a különböző glutation tapaszokat, krémeket - transzdermálisan. Az emésztőrendszert, a gyomrot valahogy meg kell kerülni.

A liposzómás készítményekről már készült korábban egy videó. Az a véleményem, hogy ezek gyenge hatásfokkal működnek, akkor amikor vízoldékony hatóanyagokat kell bejuttatni. Jelen esetben is ez a helyzet, hogy a glutation vízoldékony.

Körülbelül 10% hatásfok javulást lehet elérni, viszont ezeknek a termékeknek az ára jelentősen több, mint a sima, ezért én ezt nem tartom gazdaságosnak.

Nagyon jó módszer az is, hogyha a szervezeten belüli glutation újrahasznosítást támogatja valaki.

Ehhez az N-actil-cisztein, az alfa liponsav, illetve a szelén lehet nagyon jó.

Vannak még egyéb gyógynövények is.

Összegezve ennek a minivideónak a lényegét, azt gondolom, hogy az immunrendszerünk minél jobb állapota kiemelt prioritással kell rendelkezzen napjainkban.

Ehhez mind a glutation rendszert, mind pedig a glutation szintet a szervezetünkben érdemes növelni.

Nagyon fontos, hogy csak a megfelelő termékeket /az elmélet nem számít/, amiről jó gyakorlati tapasztalatok vannak, azokat tudom jó szívvel ajánlani.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket