fbpx

video visszajelzes banner v2

Döntöttél már azért egy étrend-kiegészítő mellett, mert azt írta a dobozán vagy címkéjén, hogy "szerves kötésben"? Ha igen, ha nem, ez a videó erre a témakörre fókuszálva, fontos információkkal szolgál ahhoz, hogy esetleg átértékeld a "szerves-kötésben" felirat fontosságát!

Mit jelent a címkén az, hogy szerves kötésben?

Az értékelési szempontokat illetően a koncentráció, a biológiai hasznosulás, illetve a molekulaforma az, amit egyszerre figyelembe véve érdemes mérlegelni. A szerves kötésben kifejezés a biológiai hasznosuláshoz kapcsolható.

Kémiailag nem értelmezhető, mert talán mindenki emlékszik, hogy van kovalens, meg ionos kötés.

Ez inkább a marketinghez köthető kifejezés, ami azt jelöli, hogy elvileg jól hasznosul, de gyakorlatilag ez nem garancia semmire.

Az, hogy valami szerves anyag és a hatóanyag szerves anyaghoz kapcsolódik, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az az adott szerves anyag jót tesz az egészségnek. Két egyszerű példa: a kőolaj is szerves és mégse akar senki sem fürdeni benne, vagy a műanyagok nagy százaléka is szerves anyag és ez sem tesz jót az egészségünknek.

Összességében, hogyha valaki ezt látja egy címkén, hogy valami szerves kötésben van ez gyakorlatilag nem jelöl igazából semmit. Nem jelenti azt, hogy ez a termék jobb lenne, mint egy másik.

Egyszerűen mélyebbre kell ismét csak ásni és meg kell nézni, hogy pontosan milyen vegyületről beszélünk, hogy annak a molekulaformának mi az adott biológiai hasznosulása.

Köszönöm!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket