fbpx

video visszajelzes banner v2

A napokban rátaláltunk egy olyan multivitaminra, amely kifejezetten néhány sportág számára lett kifejlesztve. Érdekesnek találtuk a felvetést, így megnéztük miben tér el a vitamin és ásványi anyag szükséglete a különböző sportot űzőknek a gyártó szerint. Sajnos ez a termék sem különbözött a többi multivitamin készítménytől molekulaforma, biológiai hasznosulás és koncentráció terén, de szakmailag megalapozatlan állításokat is szép számmal találtunk benne. Kíváncsi vagy milyen megállapításokat tettünk? Nézd meg a legújabb videónkat!

Néhány gondolat arról, hogy milyen termékek találhatóak meg a piacon.

Ezek közül is egy gyöngyszemet választottam. A minap találtam ezt a termékcsaládot, amiben különböző multivitaminok vannak azoknak az embereknek, akik különböző sporttevékenységet végeznek. A gyártó megkülönböztette a futókat, a labdajátékosokat és a különböző fitnesztevékenységet végzőket: itt a TRX, spinning, stb., ilyesmire gondolnak.

Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit lehet ebből a termékcsaládból tanulni, milyen műszaki elvek mentén állították össze. ”Hálás vagyok”, hogy megtanulhattam, hogy a labdajátékosoknak szükségük van vasra és mangánra, viszont akik fitnesztevékenységet végeznek mondjuk TRX-et, nekik nincs erre szükségük. Viszont aki fitnesztevékenységet végez, neki tuti kevesebb rézre van szüksége, mint azoknak, akik futnak. A futóknak viszont több B12-re és C-vitaminra van szüksége, mint azoknak, akik labdajátékokat játszanak. Persze, hogy a kapus hova tartozik azt nem tudom, meg akik mondjuk valamilyen egyéb fitnesztevékenységet végeznek. Többet nem is idéznék, mert teljesen értelmetlen ez az egész.

Megpróbálom a szakmai véleményemet röviden összefoglalni.

Mindenből a legrosszabb molekulaforma és mindenből a minimum koncentráció (a legkevesebb, amit gyakorlatilag bele kell tenni) van benne ezekben a termékekben.

Biológiailag teljesen értelmetlen különbségek vannak az összetételben. Ez gyakorlatilag csak a célcsoportnak szól, hogy jobban megszólítva érezze magát az, aki oda tartozik. Ez a hülyének nézés 100%-ban.

Összegzés:

Tehát az összegzésem sem lehet más, mint azt kell mondjam, hogyha valaki ilyen termékekkel találkozik, akkor fusson amerre lát.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket