fbpx

video visszajelzes banner v2

A várandós vitaminokkal kapcsolatban már készült videónk sőt, a folsav-folát kérdésköréről is beszéltünk már. A terhesvitaminok jelentős része kizárólag folsavat tartalmaz - vagy folsav és folát keverékét, amely sok nő számára nem megfelelő az ún. MTHFR mutáció miatt. Van néhány olyan vitamingyártó cég, akik a várandós vitamin mellett felkínálják a lehetőséget a külön folát pótlásra is, természetesen legalább mégegyszer annyiért, mint a komplex vitamin. Ha kíváncsi vagy a szakmai véleményünkre ebben a témakörben, hallgasd meg a legújabb videónkat!

Terhesvitaminok folsavval és/de folát kiegészítéssel.

Meglehetősen közismert, hogy mennyire fontos a folátpótlás várandósság alatt. Zárójelben hozzáteszem, hogy a kolinpótlás is ugyanennyire fontos lenne. A folsav viszont abszolút nem, de erről már több videó is készült. Most ennek részleteibe nem mennék bele.

A probléma az ugyanúgy maradt, a várandós vitaminok 98%-ában - de lehet, hogy ez alulbecsült - sajnos folsav van, ami nem javasolt. A folátot azért nem használják, mert az nagyon drága, a folsav meg hihetetlenül olcsó. Ez a prózai oka.

Viszont találtam egy új terméket, ahol a gyártó úgy próbálja áthidalni ezt a kérdést, hogy ad egy folsavat tartalmazó várandós vitamint közel 6.000 Ft-ért, és kiegészítésképpen megvásárolható kb. 8.000-ért a folát kiegészítés. Ez teljesen nonszensz, hiszen hogyha ő a gyártó, akkor miért nem rakja bele a várandósvitaminba? Hogyha a felhasználói/fogyasztói szempontokat nézzük, akkor gyakorlatilag a kettőnek az árából már olyan terméket is lehetne venni, ami nemcsak a folátot illetően megfelelő minőségű, hanem a többi összetevőt is. Ugye mondanom sem kell, hogy ebben a termékben is a leggyengébb molekulaformák vannak benne, és mindenből a legolcsóbb, amit el lehet képzelni.

Szóval, ez a párosítás - szeretném most itt felhívni a figyelme t- nagyon szerencsétlen. Olyan terméket kellene továbbra is választania a kismamáknak, amiben nincs folsav. Tehát a kiegészítés hozzá, nem jó megoldás.

Továbbra is érdemes kerülni ezeket a termékeket.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket