fbpx

video visszajelzes banner v2

Az utóbbi időben egyre több helyen találkozunk olyan vitaminokkal, amelyek nevében és marketing szövegeiben is helyet kap a vírus kifejezés. Nem is lenne ezzel probléma, ha olyan hatóanyagtartalommal rendelkeznének, amelyek valóban védelmet is nyújtanak a fertőző ágensekkel szemben. Ez azonban a legtöbb esetben sajnos nem így van. A következő videónkban kifejtjük a véleményünket a témával kapcsolatban!

Néhány gondolat a vírusvitaminokról.

Kínomban nem tudtam jobb nevet kitalálni azoknak a termékeknek, amelyek egyszerűen azért készülnek és arra irányulnak, hogy a jelenlegi helyzetet maximálisan anyagilag kihasználják. Az aktuális helyzet kihasználása a célja ezen termékek gyártóinak.

Ebben az esetben a megoldóképlet az roppant primitív és a megvalósítás se túl acélos.

Egyszerűen olyan anyagokat kell beletenni ezekbe a multivitaminszerű, immuntámogató készítményekbe, amik az emberek fejében már jól el vannak ültetve, hogy támogatják az immunrendszer normál működését. Ilyen pl. a cink, E-vitamin, C-vitamin. Ezt kell beletenni, lehetőség szerint a legolcsóbb verziót, a leghitványabb molekulaformákat, ami tök sok esetben még káros is.

A kőszénkátrány alapon előállított dl-alfa tokoferil acetát E-vitamin helyett az tökéletes lesz, de kerüljön bele D-vitamin is, mert a csapból is az folyik, hogy ez milyen fontos, és nagyon trendi is. Tehát ebből is legyen benne egy kevés, de nem kell sok, mert a lényeg, hogy rá lehessen írni a termékre, hogy benne van.

Természetesen legyen olyan neve, hogy minél inkább hajazzon a vírusnak a nevére. Ekkor az emberek biztos felkapják a fejüket és azt fogják gondolni, hogy valaki itt az Ő érdekükben csinált valami nagyon jót.

Nyilván orrvérzésig kell reklámozni valami híres emberrel a tévében azért, hogy ez minél több emberhez eljusson.

Összegezve:

Amennyiben egy terméknél a termék elnevezése is már a vírusra hajaz, akkor én azt javaslom, hogy menekülj, mert ez a gyártó biztos nem neked akar jót. A helyzetet akarja maximálisan anyagilag kihasználni.

A magam részéről megfontolásra ajánlom, ha ilyen előfordul, akkor azt az adott gyártót érdemes végérvényesen elfelejteni és a gyártó összes termékét is.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket