fbpx

video visszajelzes banner v2

Hatékony vitaminpótlást keresel gyermeked számára kapszulák nélkül? Körbenéztél a vitaminitalok között, de bizonytalan vagy a hatékonyságukban? Segítünk! Következő videónkban megmutatjuk amiért nem a legjobb választás a vitaminitalok fogyasztása és milyen adatokat szükséges figyelni a gyermek vitaminkészítmény választása során.

Néhány gondolat a vitaminitalokról.

Egyértelműen tetten érhető egy új trend, ahol a gyártó, illetve forgalmazó azt javasolja, hogy üdítőital formában tessék vitamint pótolni. Van külön ilyen termék gyerekeknek is.

Itt újra előjön a minőségi felerősítés kommunikációs módszertana. Azt kommunikálják, hogy ezeket a termékeket „svájci, norvég, német tudósok sok éves munkájának az eredménye”, „speciális svájci gyógynövények is vannak bennük, mint például a mályva”. Például a mályva egy mérsékelt égövi növény, mindenhol elérhető, semmi extra nincsen benne. Persze értem, hogyha valamit Svájcban készítenek, akkor már egyből svájci lesz, és nagyon sokan azt gondolják, hogy ez valami hatalmas minőséget takar. Dehát nézzünk be a műszaki tartalomba, a falak mögé.

Hogyha a biológiai hasznosulást vesszük, akkor sajnos el kell mondani, hogy a piac 98%-hoz hasonló összetételre bukkanunk, nagyon-nagyon gyenge biológiai hasznosulású összetevőkkel.

A molekulaformák esetében is a lehető legrosszabb, ami elképzelhető.

A koncentrációnál az emberek tájékozatlanabb része vagy - fogalmazzunk kedvesebben -akik még nem elég tájékozottak, csak azt veszik észre, hogy a napi javasolt dózisnak a hány százaléka van benne. A kicsit tudatosabbak már tudják, hogy ez nem jelent semmit. Pl. 1 mcg B12 helyett inkább kb. 200 mcg-ot kellene adni. Tehát itt a koncentráció a lényeg, nem pedig a napi javasolt mennyiség.

Ráadásul ezek a hatóanyagok a legrosszabb molekulaformában vannak ezekben a vitaminitalokban (B12-cianokobalamin), abszolút károsak. Hogy még tetézzük az egészet, természetesen van még bennük plusz mindenféle „természetesnek” mondott adalék is.

Összegezve:

A vitaminitalok, mint új termékkategória, vitaminpótlás szempontjából teljesen egyenértékűek a régi rossz minőséggel, semmi sem változott, csak egy új tálalási forma jött létre.

Továbbra is a koncentrációt, a molekulaformát és a biológiai hasznosulást kell egyszerre értékelni, ami alapján egyértelműen megállapítható, hogy ezek a termékek semmilyen formában nem alkalmasak vitaminpótlásra és nem számít, hogy milyen híres ember reklámozza őket.

Köszönöm szépen!

Figyelmedbe ajánljuk a következő megoldási javaslatainkat:

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!
Kérjük töltsd ki!
Elolvasás után jelöld be a mezőt!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
"Nem vagyok robot" teszt sikertelen.

Elérhetőségeink

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.

E-mail: info@wtn.hu
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu e-mail címre.

Telefon mellékek

1-es mellék: Leadott megrendelések
2-es mellék: Csomagszállítás
3-es mellék: Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk

Kövess Minket