fbpx
A kosár üres!

video visszajelzes banner v2

Sajnos sokszor megtörténik, hogy az étrend-kiegészítő gyártók kihasználják az emberi tájékozatlanságot. Így kínálhatnak (mert az emberek megveszik) zselatint zselatinkapszulában, ami természetesen 2400%-kal drágább, mint amennyiért amúgy megvehető a zselatin! Korrekt ez, vagy inkább nagy átverés? Érdemes ilyen terméket kínáló cég bármely termékének bizalmat szavazni? Ezekre kapunk válaszokat a következő videóban.

Zselatin zselatinkapszulában.

Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, amikor találkoztam ezzel a termékkel. Az én véleményem szerint ez teljesen egyértelműen az emberi tájékozatlanságot használja ki. Fontosnak tartom leszögezni, hogyha erről megkérdezné bárki ennek a terméknek a gyártóját, akkor Ő azt gondolná, hogy Ő maximálisan etikus. Nyilván vannak olyan cégek, emberek, akik úgy gondolják, hogy „hát ez a Te hibád, mert miért nem vetted észre, hogy mi át akarunk verni?”

Egyébként a termékleírás teljesen korrekten a zselatinnak a különböző előnyeiről szól, csak a lényeget hallgatja el. A lényeg mégpedig az, hogy a zselatin nagyon könnyen hozzáférhető és szuper olcsó. A termék alkotói úgy gondolták, hogy egy bőrt le lehet húzni erről az iparági szegmensről, illetve azokról az emberekről, akik nem elég éberek, hogy rájöjjenek erre az egészre. Nekik készült a zselatin zselatinkapszulában.

Megjegyzés:

Halkan jegyzem meg, hogyha valaki zselatint szeretne pótolni, akkor inkább gondolkozzon el a kollagénpótláson, hiszen a zselatinnak a biológiai hasznosulása a kollagénhez képest sokkal, de sokkal rosszabb.

Matek:

Nézzük a matekot, mert a matek nagyon fontos az olyan esetekben, amikor egyértelműen a fogyasztók megvezetése a cél.

Ebben a termékben 60 kapszulából 18 gramm zselatint kapunk, ami 3990 Ft-ért érhető el. Csináltam egy gyors internetes keresést és a legelső, ami szembejött velem az egy 20 grammos zselatin lapka/por volt, ami körülbelül 185 Ft-ba kerül. Megállapítható nem túl "acélos" matematikai számítás után, hogy 2400%-kal lehet a profitot növelni, hogyha valaki zselatint ad zselatinkapszulában.

Azt gondolom, hogy ez abszolút nem korrekt. Nyilván ez az én privát véleményem, de mindenki el tudja dönteni magának, hogy ez az egész neki OK-e, vagy sem.

Műszakilag talán az a legfontosabb információ, hogy a kollagénnek sokkal jobb biohasznosulása van, mint a zselatinnak.

Az én véleményem az, hogy ilyen cégnek semmilyen körülmények között nem érdemes bizalmat szavazni - más termékeket illetően sem.

Köszönöm szépen!

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket az új videóról érkező értesítéshez!

Kérjük töltsd ki!

Kérjük töltsd ki!

Elolvasás után jelöld be a mezőt!

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

Wise Tree Naturals

Központi telefonszámunk:
+36 1 800 1999
Munkanapokon 9:00-15:00 között.
Email: info@wtn.hu

1-es mellék:Leadott megrendelések
2-es mellék:Csomagszállítás
3-es mellék:Számlázás
4-es mellék: Viszonteladói, kiskereskedelmi információk
Terméktanácsadás: kérdéseit várjuk a hogyan@wtn.hu címünkön

Kövess Minket